ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Με Λυκογιάννη και Λεάντρο κόντρα στον ΠΑΟ

Με Λυκογιάννη και Λεάντρο κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα ενισχύσει την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Λεάντρο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Μπερντ Στορκ. Έτοιμος και ο Γκίνο, εκτός οι τραυματίες Καραγκούνης, Πασαλίδης και ο τιμωρημένος Βουτσιώτης.
Το Σάββατο (13/4, 13:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο ματς για τους ερυθρόλευκους όσον αφορά την "μάχη" της κατάκτησης του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League.
Οι ερυθρόλευκοι μετά από 26 παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 57 πόντους και μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Ατρόμητο Αθηνών που όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Έτσι λοιπόν σε ενδεχόμενη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, οι Πειραιώτες παίρνουν ένα προβάδισμα τριών βαθμών στην κούρσα του τίτλου, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Τα ευχάριστα νέα για τον Μπερντ Στορκ είναι πως θα έχει στην διάθεση του τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Λεάντρο.

Ο πρώτος, αν και λογίζεται ως μέλος της πρώτης ομάδας, θα ενισχύσει τους Νέους για το Σαββατιάτικο ντέρμπι και θα αγωνιστεί ως αριστερός μπακ.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι και γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού.

Ο Στορκ μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Κλόντιαν Γκίνο, αλλά όχι και σε αυτές των τραυματιών Χριστόφορου Πασαλίδη και Βασίλη Καραγκούνη, όπως και του τιμωρημένου Δημήτρη Βουτσιώτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου