ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Μίτσελ αποφασίζει για «Κάνιο»

Ο Μίτσελ αποφασίζει για «Κάνιο»

09/04/2013
 Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Αριέλ Ιμπαγάσα να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αν και την τύχη του Αργεντινού χαφ στο Λιμάνι θα αποφασίσει ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ αποφασίζει για «Κάνιο»
Από το απόγευμα της Κυριακής έχει ανοίξει μία συζήτηση που έδειχνε να είναι οριστικά κλεισμένη. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όμως, έδωσε μία ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση στα Χανιά και από εκείνη τη στιγμή τίθεται το ερώτημα αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό.

Ο αρχικός σχεδιασμός των Πειραιωτών προέβλεπε ότι ο Αργεντινός χαφ θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, λόγω των συχνών μυϊκών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Από τη διοίκηση τονίζουν ότι ο Μίτσελ είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την τύχη του 37χρονου μέσου, όπως φυσικά και για ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα «κλειδιά» στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν μπορεί ο «Κάνιο» να βγάλει ακόμη μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν που έχει ήδη αρχίσει και η παραμονή του Ιμπαγάσα είναι δύσκολη απόφαση.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του κάποιους πιθανούς αντικαταστάτες του Αργεντινού και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Τζιοβάνι και τον Τζόναθαν Ντος Σάντος.

Ο 24χρονος επιτελικός χαφ της Μαγιόρκα και ο 22χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Στην Ισπανία έχουν αναφερθεί στο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τους δύο Μεξικανούς, στους οποίους μπορούν να δώσουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Champions League.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου