ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κατσίβελης: "Έτοιμος για τον Φάρμαρ, έτοιμος και για τον Λούκας"

Κατσίβελης: "Έτοιμος για τον Φάρμαρ, έτοιμος και για τον Λούκας"

Ο Κατσίβελης τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο κόουτς, αναλαμβάνοντας είτε τον Φάρμαρ, είτε τον Λούκας στην άμυνα, τομέας στον οποίο ξεχωρίζει. "Πιστεύω θα φτάσουμε στη δεύτερη νίκη", σχολίασε. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί, δείτε το βίντεο.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης αγωνίστηκε για έξι λεπτά στο πρώτο ματς κόντρα στην Εφές και στο διάστημα που αγωνίστηκε τα πήγε περίφημα στην άμυνα, ενώ έβαλε και ένα τρίποντο στον αγώνα. Στις δηλώσεις του ο βενιαμίν γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσει ο κόουτς, αναλαμβάνοντας το μαρκάρισμα είτε του Φάρμαρ, είτε του Λούκας.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε τα εξής: ""To πρόγραμμα είναι έτσι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Είναι δουλειά μας να το κάνουμε αυτό. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να καθαρίσει το μυαλό μας, ώστε να πάρουμε την πολύτιμη δεύτερη νίκη μέσα στην έδρα μας.

Η Εφές στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε μία καλή άμυνα πάνω στον Σπανούλη και δεν του έδωσε πολύ χώρο. Ο Βασίλης όμως έβγαλε αρκετές εύκολες και ωραίες πάσες ώστε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και τα κατάφερε. Αυτό παρατηρήσαμε στα βίντεο που είδαμε ξανά το ματς. Παρατηρήσαμε επίσης πως ναι μεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση σε κάποια σημεία.

Θα δουλέψουμε και στην προπόνηση πάνω σε αυτά και πιστεύω πως θα φτάσουμε στη δεύτερη νίκη. Εννοείτε πως είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και να μαρκάρω είτε τον Φάρμαρ, είτε τον Λούκας. Ο Λούκας είναι διαφορετικός παίκτης από τον Φάρμαρ, είναι εξίσου καλός στο ντράιβ αλλά ψάχνει εξίσου καλά να δημιουργήσει κιόλας. Τον έχουμε προσέξει στο βίντεο και είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό".

RedPlanet.gr - Κατσίβελης ενόψει (2ου ματς με... από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου