ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Φιέστα και για τα… τέσσερα αστέρια!

Φιέστα και για τα… τέσσερα αστέρια!

08/04/2013
 Κυρίαρχο θα είναι το ιστορικό στοιχείο στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού η οποία θα γίνει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα κινείται στη λογική των 4ων αστεριών.

Φιέστα και για τα… τέσσερα αστέρια!
Το επετειακό λογότυπο...
Έντονο θα είναι το ιστορικό στοιχείο στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος η οποία θα ακολουθήσει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα στοιχεία αυτά έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του επετειακού λογοτύπου για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, το οποίο και θα ακολουθεί την ομάδα για έναν χρόνο.

«Θα πρόκειται για μια τελετή στη λογική των καιρών και χωρίς υπερβολές. Στόχος μας είναι να καταδείξουμε την ιστορικότητα της στιγμής και γι’ αυτό τον λόγο όλο το σενάριο της εκδήλωσης θα κινείται στη λογική των 40 τίτλων και των 4 αστεριών που από την αρχή της χρονιάς σας λέγαμε ότι είναι ο στόχος της ομάδας. Είναι, όπως γνωρίζετε, ελάχιστες οι ομάδες που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό λοιπόν που θα δουν οι φίλοι που θα είναι στο γήπεδο είναι την… ιστορία να περνάει μπροστά από τα μάτια τους. Το ίδιο και εσείς...», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

«Δεν θα γίνουν εκδηλώσεις πριν από το ματς με τον Πανιώνιο, γιατί όπως καταλαβαίνετε θα κινούμαστε σε ρυθμό επίσημου παιχνιδιού, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό που θα κάνουμε είναι να μετακινήσουμε σε άλλη ημερομηνία ένα παιχνίδι ρεβάνς που έχει ζητήσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους», ανέφερε.

Το έντονο ιστορικό στοιχείο στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου τίτλου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού θα… εκφραστεί μέσω της παρουσίας πολλών ποδοσφαιριστών –και όχι μόνο- που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τους «ερυθρόλευκους» όλα αυτά τα χρόνια…

«Τα μεγάλα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού μέσα σε όλα τα χρόνια ιστορίας του, είναι αμέτρητα. Δεν θα έχει να κάνει η φιέστα με ένα μεγάλο πρόσωπο. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ο Ολυμπιακός μας παραμένει πρωταθλητής και κάνει υπερήφανο τον κόσμο του», επεσήμανε ο Κώστας Καραπαπάς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου