ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

08/04/2013

Μίτσελ: "Το 4-0 είναι υπερβολικό"

Βαριά τιμωρία για τον Πλατανιά χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα ο Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0.
Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έπαιξε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό από τον Νταβίντ Φουστέρ.
"Μέχρι και το ημίχρονο δεν ήταν τα πράγματα καλύτερα για εμάς από ότι για τον Πλατανιά. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό (0-1) και δεν το αξίζαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους, δώσαμε βάθος στο παιχνίδι μας, αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερβολικό το σκορ. Είναι βαριά τιμωρία για τον Πλατανιά το 4-0.

Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Χτυπάει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Πλατανιάς έχει σταθεί με άνεση στην κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή τους".

Για την εμφάνιση του Φετφατζίδη, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: "Δεν μου αρέσει να προσωποποιώ καταστάσεις. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Παίζουν αυτοί που πιστεύουμε είναι καλύτεροι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όντως ο Φετφατζίδης δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά ήταν πειθαρχημένος σήμερα. Δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία του Φετφατζίδη. Είναι συνηθισμένο όταν ένας παίκτης μπαίνει στα τελευταία 25 λεπτά να λες ότι έπρεπε να ξεκινήσει και το αντίθετο. Εμένα μου αρέσει να είμαι στη μέση σε αυτό".

Για τη φάση που ζήτησε ο Πλατανιάς πέναλτι στο πρώτο μέρος: "Ήταν μία σημαντική φάση που θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι, αλλά ήμουν σε σημείο που μπορώ να έχω άποψη. Από ό,τι μου είπαν ήταν περισσότερο πέναλτι αυτό του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου, γιατί εκεί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Γι' αυτό είπα πως δεν άξιζε στον Πλατανιά αυτή η τόσο μεγάλη ήττα. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ από πέναλτι ή από κάποια άλλη οργανωμένη φάση".

Αναστασιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ»

Την άποψη πως ο Πλατανιάς δικαιούταν κάτι καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό και όχι την ήττα με σκορ 4-0, εξέφρασε ο τεχνικός των Κρητικών, Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναστασιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αποφάσεις του Τάσου Κάκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου:


Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες οι οποίες έπαιξαν ελεύθερο, ανοικτό ποδόσφαιρο. Μέχρι να γίνει το 2-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πολύ δυνατά. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει σε φάσεις πάρα πολύ καλές για μας και με καλές προοπτικές. Μετά το 0-2 όμως τα πράγματα άλλαξαν και για μένα είναι φυσιολογικό γιατί έχεις απέναντί σου μία ομάδα με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Βέβαια το σκορ είναι 0-4. Είναι μαγική εικόνα… Θα κρατήσουμε λοιπόν τα θετικά, να σηκώσουμε το κεφάλι μας γιατί το 0-4 είναι πολύ βαρύ κι έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας. Η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα».

Για την παραδοχή του Μίτσελ ότι ήταν άδικο το σκορ για τον Πλατανιά:

«Είμαστε πάρα πολύ... καλοί άνθρωποι! Μόνο που εμένα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γι’ αυτό που γίνεται. Το γνωρίζετε. Είναι πάρα πολύ άσχημο για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Στενοχωριέμαι γιατί δεν μπορεί να τους πει κανείς ότι δεν κάνουν πράγματα. Για τον ιδρώτα και τον κόπο τους είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό και βέβαια, είναι πάρα πολύ στενοχωρημένοι και οι ίδιοι. Το καταλαβαίνουν. Όμως είναι πάρα πολύ μεγάλα “δώρα”».

Για την διαιτησία του Τάσου Κάκου:

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη διαιτησία. Δεν θα το κάνω και τώρα. Είναι και αυτοί άνθρωποι, και θα κάνουν λάθος. Άλλες φορές είναι υπέρ μας, άλλες φορές υπέρ των άλλων. Το μόνο που έχω να πω για τους διαιτητές είναι ότι στη μεγαλύτερή τους πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι και θέλουν το καλό του αθλήματος. Και να το δούμε όλοι έτσι».

Βλαχοδήμος: "Nα κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο"

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά τις επόμενες ημέρες προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι όπως πρέπει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, επισήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για τους ίδιους και τον λαό της ομάδας!
"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε με 4-0", είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: "Αυτό που ζήσαμε χθες στο αεροδρόμιο ήταν απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς και μακάρι να είναι πάντα έτσι".

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: "Θα δουλέψουμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα για αυτό το ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο".

Τάτος: "Και μπορώ και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό"

Ο Ανδρέας Τάτος επανέλαβε την πίστη στις δυνατότητές του και την επιθυμία του να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.
Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στην SUPER BALL για την υπόθεση-παραμονή του Άρη, αναφέρθηκε σε μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει χάρη στον κόσμο της ομάδας, ενώ είπε ότι μπορεί και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Τι απάντησε για τον Μασάντο.
Ένας από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη του Άρη στην έδρα του Ατρομήτου, ο Ανδρέας Τάτος, μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο και τις υπόλοιπες δύο αγωνιστικές που απομένουν. Ο Έλληνας μέσος, επίσς, αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που είχε ο Άρης στο Περιστέρι, στα παπαγαλάκια που δεν πιστεύουν στη σωτηρία της ομάδας, αλλά και στο μέλλον του στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά, είπε:

Για το ματς στο Περιστέρι: "Όλοι μας παίξαμε καλά και κάναμε κατάθεση ψυχής. Δείξαμε χαρακτήρα όταν μείναμε με 10 παίκτες, παίξαμε άμυνα και είχαμε καλή τακτική. Ακούσαμε τον προπονητή μας και με πάθος και θέληση φτάσαμε στη νίκη".

Για την υπόθεση παραμονής: "Τώρα έχουμε περισσότερες ελπίδες, αλλά θα πρέπει να μας ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Θέλουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και προσπαθούμε γι' αυτό".

Για την διαιτησία που έχει στα ματς του ο Άρης: "Δεν θέλω να μιλήσουμε για την διαιτησία. Έχουμε δει και καλές και κακές διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ για να ασχοληθώ".

Για το αν ο Άρης θα καταφέρει να σωθεί: "Έχουν μείνει 2 ματς ακόμα. Αν παίξουμε όπως χθες μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και κάθε ματς γεμίζει το γήπεδο. Παρά τα όσα λάθη έγιναν και κακό ξεκίνημα της σεζόν, δεν αξίζει να πέσει κατηγορία".

Για το γεγονός πως χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Ατρομήτου: "Σίγουρα ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Ατρόμητο, αλλά έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό του στα πλέι οφ. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές στον Ατρόμητο και δεν τα ξεχνώ. Ο Σπανός είναι ένας καλός πρόεδρος και η ομάδα είναι υγιής μαζί του. Ο Ατρόμητος πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο. Δεν θέλω να πω γιατί δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός πως έχει καλούς παίκτες".

Για το αν τα δύο επόμενα ματς είναι τα σπουδαιότερα της καριέρας του: "Αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα. Δεν είναι σαν τους τελικούς Κυπέλλου, γιατί ξέραμε πως είναι ένας ματς που μπορεί να το κερδίσεις ή να το χάσεις. Και να χάσεις το Κύπελλο δεν είναι τίποτα, ενώ τώρα αν χάσουμε πέφτουμε κατηγορία. Είναι πολύ κρίσιμο για εμάς".

Για το αν αξίζει να παίζει στον Ολυμπιακό: "Εγώ προσπαθώ να παίζω καλά και να βοηθάω όποια ομάδα μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να δείξω πως αξίζω να παίζω μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να πάω δανεικός, γιατί δεν μπορούσα να μείνω άλλο στον πάγκο. Δεν μπορώ να πω αν αξίζω να παίζω στον Ολυμπιακό. Ας έπαιρνα ευκαιρίες κι αν μπορούσα θα έπαιζα, αν όχι δεν θα έπαιζα. Στον Άρη παίζουμε καλά σαν σύνολο. Δεν θέλω να πω κάτι για μένα. Ας πει ο κόσμος. Εγώ πιστεύω πως μπορώ και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι στον Άρη, είμαστε σε κρίσιμο σημείο και δεν θέλω να ασχοληθώ".

Για το αν βοήθησε η αλλαγή προπονητή: "Ναι. Μας βοήθησε και ψυχολογικά και αγωνιστικά η αλλαγή προπονητή".

Για την ισοπαλία με τον Πανθρακικό και το ματς με τον Αστέρα: "Με τον Πανθρακικό ήταν δύσκολο και κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Πανθρακικός ήρθε για δύο αποτελέσματα και μας περίμενε πίσω, όμως και εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και είναι σημαντικό αυτό για τη συνέχεια. Ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοασφαιριστές, αλλά τώρα είναι ντεφορμέ. Έχασε σήμερα και από την Ξάνθη. Όλα είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας. Αν είμαστε καλοί θα το πάρουμε το παιχνίδι".

Για την ψυχολογία στο ματς με τον Ατρόμητο: "Είχαμε πολύ ενθουσιασμό και καλή ψυχολογία. Πιστεύαμε πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε για να μην χάσουμε και τελικά πήραμε τη νίκη".

Για τον κόσμο του Άρη: "Ο κόσμος του Άρης είναι μεγάλος και πάντα δίπλα στην ομάδα, όπου κι αν πηγαίνουμε. Στην Βέροια είχαμε 6.000 κόσμο. Αυτά τα συναισθήματα και αυτές τις εικόνες δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Το εννοώ αυτό. Ο κόσμος δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για την ομάδα και βρίσκεται πάντα κοντά μας. Και στις καλές και στις κακές στιγμές".

Για τον Ατρόμητο: "Στον Ατρόμητο έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με όλα τα παιδιά και με τον πρόεδρο. Ήμουν τέσσερα χρόνια εκεί, πέρασα πολύ καλά και είναι κομμάτι της ζωής μου".

Για όσους πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει ο Άρης: "Είναι αρκετά τα παπαγαλάκια που δεν μας πιστεύουν, αλλά δεν πειράζει. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία. Στον Άρη έγιναν πολύ σοβαρά λάθη με αλλαγές διοικήσεων και προπονητών και γι' αυτό η ομάδα είναι τόσο χαμηλά".

Για το αν θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ: "Ανήκω στον Ολυμπιακό, έχω ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο. Δεν θέλω να πω κάτι".

Για τον Μασάντο που παίζει στη θέση του στον Ολυμπιακό: "Ο Μασάντο είναι φίλος μου, καλό παιδί και καλός παίκτης. Δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί αλλά είναι καλός παίκτης".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου