ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

"Αρνήθηκε την προοπτική του Ολυμπιακού ο Τζόναθαν"

"Αρνήθηκε την προοπτική του Ολυμπιακού ο Τζόναθαν"

Δημοσίευμα από την Ισπανία υποστηρίζει πως ο Τζόναθαν Ντος Σάντος αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς ο 23χρονος Μεξικανός προτιμά να μεταπηδήσει σε ομάδα της Primera Division.
Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένα δημοσίευμα από την Ισπανία έρχεται να "ψαλιδίσει" τις ελπίδες των Πειραιωτών να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον 23χρονο Μεξικανό άσο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "www.fichajes.net", ο Τζόναθαν γνωρίζει πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει αλλά δεν δείχνει να συγκινείται από ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δίχως να το σκεφτεί καθόλου απέρριψε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη, Βιθέντε Μόντες, διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει καμία απόφαση για το μέλλον του πελάτη του μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Η αποχώρηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη, καθώς ο Τίτο Βιλανόβα δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το εν λόγο δημοσίευμα, ο 23χρονος Μεξικανός μέσος προτιμά να βρει τη νέα επαγγελματική του στέγη σε ομάδα της Primera Division και αυτή ίσως να είναι η Ρεάλ Μπέτις του Πέπε Μελ που έχει στα υπόψιν της τον παίκτη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου