ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Παπανικολάου: "Θέλουμε φωνή στα δύσκολα"

Παπανικολάου: "Θέλουμε φωνή στα δύσκολα"

Ο Παπανικολάου στις δηλώσεις του πριν το δεύτερο ματς τόνισε πως ο Ολυμπιακός σαν ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά επεσήμανε πως θα πρέπει παράλληλα να δείχνει προσήλωση στην άμυνα, ενώ ζητά την στήριξη και την φωνή του κόσμου όταν το ματς δυσκολεύει. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί, δείτε το βίντεο.
Ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης (11/4) στο ΣΕΦ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς κόντρα στην Αναντολού Εφές, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (21:45) της Παρασκευής (12/3). O "εκτελεστής" της Χίμκι, σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν πολύ ταλέντο στην επίθεση, τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να δείχνουν προσήλωση στην άμυνα, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΣΕΦ και να στηρίξει με την δυνατή του φωνή την ομάδα όταν το ματς δυσκολέψει, ώστε οι Πειραιώτες να πάρουν τα πάνω τους και πάλι.
Ο Κώστας Παπανικολάου είπε τα εξής: "Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε με την ίδια συγκέντρωση, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να βγάλουμε πάλι μπόλικη ενέργεια, πάνω απ' όλα στην άμυνα. Γιατί από εκεί ξεκινούν όλα, από την άμυνα. Το ότι καταφέραμε να δεχτούμε 62 πόντους θεωρώ πως ήταν το "κλειδί" για εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Εκείνο το ματς όμως ανήκε στο παρελθόν και έχουμε ένα νέο-δεύτερο παιχνίδι την Παρασκευή απέναντι στην Εφές, το οποίο θα είναι διαφορετικό και πρέπει να το κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα οι Τούρκοι θα εμφανιστούν περισσότερο προετοιμασμένοι, αλλά και εμείς εννοείτε πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα. Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, να δούμε την κάθε φάση ξεχωριστά και προσεκτικά, γιατί εκτιμώ πως ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά πάλι.

Για την παρουσία του κόσμου σχολίασε: "Σίγουρα ο κόσμος στο πρώτο παιχνίδι μας βοήθησε πάρα πολύ με την στήριξη του. Θέλουμε και ελπίζουμε να γεμίσει το ΣΕΦ την Παρασκευή (14/4) και να μας υποστηρίξουν και πάλι κόντρα στην Εφές. Θέλω να πω εδώ το εξής όμως: καλό είναι ο φίλαθλος κόσμος μας να πανηγυρίζει μαζί μας στις καλές στιγμές, αλλά εκεί που πραγματικά μία ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της είναι όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παρκέ. Τότε θέλουμε να βγάλουν την δυνατή φωνή που αυτοί ξέρουν και να μας εμψυχώσουν ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της και πάλι.

Για το αν υπάρχει κούραση δήλωσε: "Όταν μιλάμε για αυτά τα παιχνίδια με στόχο το Final-Four δε νομίζω πως το μυαλό θέλει να ξεκουραστεί. Όλοι είμαστε έτοιμοι, όλοι νιώθουμε καλά. Όλες οι ομάδες έχουν την ίδια κόπωση, την ίδια κούραση, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία πως υπάρχειι θέμα κούρασης.

Για τι διαφορετικό να περιμένουμε στο δεύτερο ματς είπε: "Σίγουρα έχουμε κάποια τρικ να κάνουμε στο μυαλό μας. Όταν θέλεις να αλλάξεις τον ρυθμό ενός παιχνιδιού ή κάποια δεδομένα, μπορείς να τα προσαρμόσεις σε μία μέρα προπόνησης. Από εκεί και πέρα τίθεται θέμα για το που θέλεις να ρισκάρεις ουσιαστικά. Είδατε για παράδειγμα πως η Εφές στο πρώτο ματς ρίσκαρε με τον Γιώργο, τον άφησαν, και ο Πρίντεζης τους τιμώρησε.

Μακάρι να το ξανακάνουν αφήνοντας ελεύθερο το "4" και πάλι ο Γιώργος ή ο Πέρο (Άντιτς) να τους τιμωρήσει και πάλι, κάνοντας το ίδιο, ή όποιος άλλος παίκτης. Έχουμε ξαναπεί πως η ομάδα ειδικά στην επίθεση έχει πολύ ταλέντο και όλα τα παιδιά μπορούν να κάνουν την "ζημιά" στον αντίπαλο. Το θέμα όμως είναι να είμαστε το ίδιο καλοί και προσηλωμένοι στην άμυνα. Η νέα μπάλα είναι διαφορετική, αλλά το σίγουρο είναι πως του φάνηκε μια χαρά του Πρίντεζη. Την υγειά του να έχει το παιδί, να είναι καλά και να μας βοηθάει να κερδίζουμε", σχολίασε ο 23χρονος φόργουορντ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παπανικολάου στο ΣΕΦ:


RedPlanet.gr - Παπανικολάου ενόψει (2ου ματς... από redplanetgr  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου