ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Champions League:Τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Champions League:Τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών


09/04/2013
 Τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών του Champions League δίνονται το βράδυ της Τρίτης, με τις ρεβάνς, Ντόρτμουντ - Μάλαγα και Γαλατάσαράι - Ρεάλ. Δείτε πληροφορίες και πιθανές 11άδες...
Οι δύο πρώτες ομάδες της προημιτελικής φάσης του Champions League θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Τριτης.
Σχεδόν σίγουρα το ένα εισιτήριο θα το πάρει η Ρεάλ, καθώς έχει νικήσει 3-0 στην Μαδρίτη και δύσκολα η Γαλατάσαράι θα την προβληματίσει στην Κωνσταντινούπολη.
Αντιθέτως, τα πάντα ανοικτά είναι στο άλλο ζευγάρι, καθώς η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάλαγα, με το πρώτο ματς στην Ισπανία να έχει ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.
Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες...

Ντόρτμουντ - Μάλαγα (21:45)

Γήπεδο: "Βέστφαλενσταντιον", Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμπσον (Σκωτία)
Ο Ματς Χούμελς το περασμένο Σάββατο δεν κατάφερε να παίξει κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με την Μάλαγα και σε αυτήν την περίπτωση θα είναι παρτενέρ του Σούμποτιτς στην άμυνα, με τον Φελίπε Σαντάνα να μένει στον πάγκο.
Σβεν Μπέντερ και Κέβιν Γκρόσκροϊτς αναμένεται να είναι στην 11άδα, χωρίς να αποκλείεται ο Γιούργκεν Κλοπ να προτιμήσει τους Σεμπάστιαν Κελ και Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι.
Έχοντας συμπληρώσει κάρτες στον πρώτο ημιτελικό, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την Μάλαγα στην ρεβάνς οι Ουελίγκτον και Μανουέλ Ιτούρα.
Αυτό σημαίνει πως στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ντεμιτσέλις θα είναι ο Λουγκάνο και στο κέντρο μαζί με τον Τουλαλάν ο Καμάτσο.
Οι πιθανές συνθέσεις
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Σβεν Μπέντερ, Γκέτσε, Ρόις, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Λουγκάνο, Ντεμιτσέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν, Ίσκο, Ζούλιο Μπαπτίστα, Σαβιόλα.


Γαλατάσαράι - Ρεάλ (21:45)


Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπολη
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι στην διάθεση του Ζοζέ Μοουρίνιο λόγω τιμωρίας, αλλά ίσως ο Πέπε να μην καταφέρει να τον αντικαταστήσει στην 11άδα.
Ο Πορτογάλος λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση της Δευτέρας, έτσι είναι πολύ πιθανό παρτενέρ του Βαράν στην άμυνα να είναι ο Ραούλ Αλμπιόλ.
Τιμωρημένος είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, έτσι δίπλα στην Σάμι Κεντίρα στο κέντρο θα είναι ο Λούκα Μόντριτς, κατά πάσα πιθανότητα, καθώς και Κακά είναι τραυματίας.
Δεν αποκλείεται αντί του Άλβαρο Αρμπελόα να ξεκινήσει δεξί μπακ ο Μάικλ Εσιέν, ενώ ο Κασίγιας είναι έτοιμος, αλλά μάλλον θα μείνει στον πάγκο.
Δύο τιμωρημένους έχει και η Γαλατάσαράι, τους Ντανί Νουνκέ και Μπουράκ Γιλμάζ, έτσι αναμένεται στις θέσεις τους να ξεκινήσουν οι Γκιοκχάν Ζαν και Ουμούτ Μπουλούτ.
Είναι πιθανό ο Ριέρα να μείνει στον πάγκο, ο Εμπουέ να πάει από δεξιά στα αριστερά και δεξί μπακ να παίξει ο Χαμίτ Αλτιντόπ και στο κέντρο αντί του τελευταίου ο Νορντίν Αμραμπάτ.
Οι πιθανές συνθέσεις
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά, Γκιοκχάν Ζαν, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ.
ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Ραούλ Αλμπιόλ, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Μόντριτς, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μάρια, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.



Οι ρεβάνς των "8":


Τρίτη 09/04
Ντόρτμουντ - Μάλαγα [0-0]
Γαλατάσαράι - Ρεάλ [0-3]

Τετάρτη 10/04
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν [2-2]
Γιουβέντους - Μπάγερν [0-2]

Ο πίνακας των σκόρερς:

9 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

8 γκολ
Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Ζόνας (Βαλένθια)
Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Αλάν (Μπράγκα)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

4 γκολ
Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)
Ουίλιαν (Σαχτάρ)
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου