ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


10/04/2013


Η 29η αγωνιστικη



























Δερμιτζάκης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

09/04/2013
 Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επέστησε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά τη χθεσινή του ομιλία.

Δερμιτζάκης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»
Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στους παίκτες του Πανθρακικού μετά την νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο 44χρονος προπονητής προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση παραμονή για την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να διατηρηθούμε σε εγρήγορση και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δερμιτζάκης στη σύντομη ομιλία του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ακριτικής ομάδας περιμένει την επιστροφή του Αντώνη Λαδάκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στον Πανθρακικό ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του 31χρονου χαφ και αν προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα πάρει φανέλα βασικού.

Το… κέρδος της ΑΕΚ με Φουρτάδο

09/04/2013
 Γλίτωσε 6.000 ευρώ η ΑΕΚ μετά την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε χθες ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Το… κέρδος της ΑΕΚ με Φουρτάδο
Ο Εμίλιο Φουρτάδο δεν έχει βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά την ΑΕΚ. Τουλάχιστον δεν θα τη ζημιώσει περισσότερο οικονομικά.

Κι αυτό γιατί δεχόμενος χθες κίτρινη κάρτα συμπλήρωσε τέσσερις και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε έναν από τους δύο τελευταίους αγώνες, με Πανθρακικό (εντός) ή Ατρόμητο (εκτός).

Εφόσον συμπληρώσει 10 συμμετοχές με 45+ λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ οφείλει να του δώσει μπόνους 6.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή ο 30χρονος άσος έμεινε στις 9 συμμετοχές

«Βλέπει» Μπουγαΐδη-Μαυρία η Τορίνο

09/04/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τορίνο βρίσκονται ο Μπουγαΐδης και ο Μαυρίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

«Βλέπει» Μπουγαΐδη-Μαυρία η Τορίνο
Το ενδιαφέρον της Τορίνο για δύο νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος.

Η «γκρανάτα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercato που επικαλείται την εφημερίδα «Tuttosport», φέρεται να ασχολείται με τις περιπτώσεις του Μαυρούδη Μπουγαΐδη της ΑΕΚ και του Χάρη Μαυρία του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ

«Υπάρχουν δύο νέοι ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Τορίνο, όπως επιβεβαιώνει η εφημερίδα “ Tuttosport ”. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κοιτάζουν τις περιπτώσεις του Ντάριο Τσβίτανιτς και τον Μαυρούδη Μπουγαΐδη.

Ο πρώτος είναι επιθετικός της Νις από την Αργεντινή με κροατικό διαβατήριο, ενώ ο δεύτερος είναι Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Μένουμε στην Ελλάδα, όπου υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Χαράλαμπο Μαυρία, τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού, που είναι γεννημένος το 1994
».

«Στο χέρι μας η σωτηρία»

09/04/2013
 Την άποψη ότι η σωτηρία εξαρτάται μόνο από τους ίδιους, εξέφρασε στους παίκτες του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά.

«Στο χέρι μας η σωτηρία»
Με προβλήματα ξεκίνα την προετοιμασία της η Βέροια ενόψει του τελικού της 29ης αγωνιστικής στην οποία η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε τους Γκιγέρμο και Λόπες να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αγκώνα αντίστοιχα και σήμερα αναμένεται να υποβληθούν αμφότεροι σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο Κάλι, ο οποίος σήμερα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα .

Σε ομιλία του στους παίκτες ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η σωτηρία τους εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους.

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

09/04/2013  
Καλύτερα και πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο παίζει πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τις προσθήκες που υπήρξαν τον χειμώνα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κούδα.

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»
Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες παρουσιάστηκε ο Γιώργος Κούδας.

«Βλέπουμε πως παίζει καλύτερα, παίζει πλέον οργανωμένο ποδόσφαιρο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κούδας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα 89,4»

Για τον τρόπο που αγωνίζεται πλέον ο ΠΑΟΚ:

«Η προσθήκη των Καμαρά και Ολίσε ήταν σημαντική τον Ιανουάριο και βλέπουμε πως παίζει καλύτερα, παίζει, πλέον, οργανωμένο ποδόσφαιρο».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον Έργκους Κάτσε:

«Θα έπρεπε να έχουν έναν Σκαρτάδο δίπλα τους να τους καθοδηγεί, να βρουν μια ισορροπία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πάντως. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, σε σχέση με τη δικιά μας εποχή. Εμείς βγαίναμε όλοι μαζί για να βάλουμε γκολ, τώρα βλέπω έναν μεγάλο φόβο. Δεν σκοράρουν οι παίκτες που παίζουν στο κέντρο».

Περιμένοντας τον Λιμπάντση

09/04/2013
 Τις κινήσεις του Γιώργου Λιμπάντση περιμένουν στην Κέρκυρα, ώστε να ξεκινήσουν να σκέφτονται την επόμενη ημέρα.

Περιμένοντας τον Λιμπάντση
Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται στην Κέρκυρα και να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη Football League μετά από τρία χρόνια. Ωστόσο, το τι θα κάνουν οι Φαίακες εξαρτάται από τον Γιώργο Λιμπάντση.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε παλαιότερες συζητήσεις είχε τονίσει πως σκοπός του είναι να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο τα πράγματα πλέον είναι πιο δύσκολα, δεδομένου ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει τα έσοδα από τη Nova.

Συνεπώς, εξελίξεις όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά και το μέλλον του τεχνικού, Γιάννη Παπακώστα, αναμένονται αφού τοποθετηθεί και επίσημα ο Γιώργος Λιμπάντσης.

Στα Σπάτα ο Λίνεν, συνεδριάζει το ΔΣ

09/04/2013 
Για το… απογευματάκι μετατίθενται οι όποιες εξελίξεις στην ΑΕΚ για το μέλλον του Έβαλντ Λίνεν. Στα Σπάτα ο Γερμανός τεχνικός για την προπόνηση της ομάδας, συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ στις 16:00.

Στα Σπάτα ο Λίνεν, συνεδριάζει το ΔΣ
Υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν πραγματοποιείται η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γερμανός τεχνικός από τη στιγμή που δεν είχε καμία ενημέρωση από τη διοίκηση της ΠΑΕ περί του αντιθέτου, έδωσε κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για τη μεσημεριανή προπόνηση.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορεί να είναι ήσυχος για τη θέση του. Η διοίκηση της Ένωσης αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού μετά το μεσημέρι, αφού στις 16:00 έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. Εκεί θα ζυγιστούν όλα τα δεδομένα και θα αποφασιστεί τι θα συμβεί με τον Έβαλντ Λίνεν. Η απομάκρυνσή του φαντάζει πιθανό σενάριο, κυρίως επειδή έχει έρθει σε ρήξη με πολλούς ποδοσφαιριστές.

Εφόσον απολυθεί ο Λίνεν, επιλογή για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται είτε ο Νίκος Κωστένογλου, είτε το δίδυμο Ντανιέλ Μπατίστα (προπονητής στην ομάδα Νέων) και Αλέξανδρου Κολιάδη (έχει καλή επαφή με τους παίκτες ως υπεύθυνος του τμήματος).

«Μέσα στις επιλογές μας και ο Βονόρτας»

09/04/2013
 Τους τόνους όσον αφορά τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού προσπαθούν να ρίξουν στη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Μέσα στις επιλογές μας και ο Βονόρτας»
Τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να λειτουργεί ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, στη διοίκηση του «τριφυλλιού» υποστηρίζουν πως ο Γιάννης Βονόρτας είναι μεταξύ των υποψηφίων να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ο βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλαβε τους «πράσινους», έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή τα πλέι οφ μετά την απομάκρυνση του Φάμπρι και φαίνεται πως ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι διαβάζουν καθημερινά τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον προπονητή και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

«Σήμερα έχουμε προπονητή και με δεδομένο ότι θα δώσουμε βάρος στην επιλογή Έλληνα τεχνικού, ο Γιάννης Βονόρτας πληροί της προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και είναι μία από τις επιλογές μας», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Μετά το διήμερο ρεπό, τρέξιμο…

09/04/2013
 Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιώργο Δώνη.

Μετά το διήμερο ρεπό, τρέξιμο…
Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, υπήρξε πολύ τρέξιμο για τους παίκτες του 44χρονου προπονητή.

Ωστόσο, πιο χαλαρά προπονήθηκαν ο Ολίσε και ο Καμαρά, λόγω μίας μικρής επιβάρυνσης που είχαν από το πρόσφατο ματς με την Βέροια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουμάλο, Κωνσταντινίδης και Πέλκας, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού το απόγευμα.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Κατσικάς, ενώ ο Σταφυλίδης βρίσκεται στη Γερμανία με άδεια της διοίκησης (εκεί θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Λεβερκούζεν).

Ανοίγει τις πόρτες η ΑΕΚ!

09/04/2013
 Πρόταση να οριστεί τιμή γενικής εισόδου 5 ευρώ στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Πανθρακικό θα συζητηθεί στο ΔΣ της ΑΕΚ.

Ανοίγει τις πόρτες η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ δίνει την Κυριακή ένα από τα πιο κρίσιμα ματς στην ιστορία της. Η νίκη επί του Πανθρακικού είναι αναγκαία για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και η παρουσία του κόσμου της παρά τη φυσιολογική πίκρα του είναι επιβεβλημένη.

Σε μία προσπάθεια να γεμίσει το ΟΑΚΑ για να έχει η ομάδα την απαραίτητη ώθηση, η διοίκηση της ΠΑΕ θα συζητήσει στο σημερινό ΔΣ πρόταση να οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ στον αγώνα. Αρχικά θα έπεφτε στο τραπέζι πρόταση για κοινό εισιτήριο 3 ευρώ, αλλά για νομικούς λόγους αναμένεται να συζητηθεί η πρόταση για τιμή 5 ευρώ.

Διαψεύδει ο Κόκκαλης για Άρη

09/04/2013
 Στη διάψευση της φημολογίας που θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Άρη προχώρησε πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του γνωστού επιχειρηματία.

Διαψεύδει ο Κόκκαλης για Άρη
Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη, ο οποίος έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προτίθενται να βάλουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην «κίτρινη» ΠΑΕ, εφόσον η ομάδα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

«Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για τον Κόκκαλη», ήταν η απάντηση του πρώην εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου.

«Είναι παντελώς αστείο! Παντελώς ανυπόστατο! Τρώγαμε όλη μαζί η οικογένεια και το συζητούσαμε γελώντας. Πως τα λένε αυτά για τον Σωκράτη Κόκκαλη; Για εκείνον υπήρχε και υπάρχει μόνο μία ομάδα. Δεν πάει καλά ο κόσμος», είπε πρόσωπο που είναι κοντά στην οικογένεια Κόκκαλη στην εφημερίδα «Φως».

«Χωρίς άγχος στη Νέα Σμύρνη»

09/04/2013
 Την άποψη ότι η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο ματς της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Καρίμ Σολτάνι.

«Χωρίς άγχος στη Νέα Σμύρνη»
Στην πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει η Ξάνθη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο Καρίμ Σολτανί με την νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-0).

Ο Αλγερινός επιθετικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως στους δύο τελευταίους αγώνες θα δώσουν το 100% τους ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δουν που θα έχουν πλασαριστεί.

Ακόμη, όσον αφορά το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο ο Σολτάνι τόνισε πως θα πάνε στη Νέα Σμύρνη χωρίς άγχος να παίξουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη εκτός έδρας και η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με 38 βαθμούς κι ενώ υπολείπονται δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε πιστεύεις ότι ο στόχος της πεντάδας είναι εφικτός;
«Φυσικά και είναι. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια για μας, με τον Πανιώνιο και με τον Άρη. Η Ξάνθη θα δώσει το 100% της για να κερδίσει και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Την Κυριακή στην Τρίπολη ήρθε το 5ο συνεχόμενο «διπλό» με το 0-1 σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία ο αντίπαλος είχε μέχρι προχθές 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα;
«Είμαστε πολύ καλοί όταν παίζουμε εκτός έδρας. Στην Τρίπολη ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση στο πρώτο μέρος σε ένα διάστημα που δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Η επανάληψη ήταν δύσκολη για μας. Δεχθήκαμε πίεση, ο Αστέρας είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά στο τέλος η ομαδική μας προσπάθεια ήταν πολύ καλή και πήραμε αυτό που θέλαμε. Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου και για την νίκη που πήραμε κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο».
Έχεις πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές με την ξανθιώτικη ομάδα έχοντας σκοράρει μία φορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ενώ σταδιακά δείχνεις να αφομοιώνεις και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας...

Στην αρχή δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος αλλά με την πάροδο του χρόνου βρίσκω την φόρμα μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στην SKODA Ξάνθη και από παιχνίδι σε παιχνίδι νομίζω ότι έχω και καλύτερη απόδοση. Θέλω να συνεχίσω έτσι και χωρίς τραυματισμούς να βοηθήσω την ομάδα μου».
Μέχρι σήμερα έχουν περάσει 78 μέρες που είσαι στην Ξάνθη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου τόσο από την SKODA ΞΑΝΘΗ όσο και από την πόλη;

«Στην αρχή δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την πόλη. Έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως πρόκειται για μία πολύ μικρή πόλη. Μόλις ήρθα όμως και τώρα που έχω αρχίσει να την συνηθίζω μου αρέσει πολύ. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να μιλήσουν. Αναφορικά με την SKODA Ξάνθη, ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα κι αυτά νομίζω πως φαίνονται από τις επιδόσεις και στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα έλεγα πως όλα είναι τέλεια».

Η SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε την μεταγραφή σου στις 21 Ιανουαρίου. Τότε η ομάδα βρισκόταν στην 11η θέση με 19 βαθμούς ενώ μέσα σε 2,5 μήνες περίπου όλα είναι διαφορετικά. Στην συγκομιδή προστέθηκαν άλλοι 19 πόντοι και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
«Πράγματι είναι εντυπωσιακή η πορεία το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως οι επιλογές που έγιναν τον Γενάρη βοήθησαν την SKODA ΞΑΝΘΗ που υστερούσε σε εμπειρία. Μαζί με τους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ η... μίξη βλέπουμε ότι πέτυχε, κάτι που έφερε την ισορροπία στην ομάδα και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα».

Το ντεμπούτο σου με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν στο 0-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έκτοτε η ομάδα εκτός έδρας μετράει μόνο νίκες. Θεωρείς πως έφερες «γούρι»;
«Δεν ξέρω αν έφερα τύχη στην SKODA Ξάνθη όμως το σίγουρο είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης οφείλουμε να βρούμε λύση στους αγώνες στην έδρα μας και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Το επόμενο παιχνίδι είναι στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Το θετικό σερί θεωρείς πως «αγχώνει» την ομάδα σου;
«Πλέον όλοι γνωρίζουν πως η SKODA Ξάνθη μακριά από την έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Κάτι που κάνει τους αντιπάλους μας και πιο υποψιασμένους και πιο προσεκτικούς. Εμείς δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας μας. Άγχος δεν νομίζω ότι θα έχουμε, θα πάμε στη Ν. Σμύρνη να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Είσαι 29 χρονών για πολλούς στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;
«Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση κι ότι έχω ακόμη αρκετή ενέργεια να δώσω. Θέλω να βάζω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Θέλω να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Έχεις περάσει από τρεις διαφορετικές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια είναι η άποψή σου γι’ αυτό;
«Γενικά στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο αμυντικογενές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ελκυστικό, ιδιαίτερα τώρα στο φινάλε που όλες οι ομάδες τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Θα μπορούσε πάντως να είναι πιο θεαματικό με περισσότερα γκολ και τα γήπεδα να έχουν περισσότερο κόσμο».

Για το καλό του Πανιωνίου

09/04/2013
 Τη συμμετοχή του σε ενωτικό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του Άρη Μισαηλίδη για το καλό του Πανιωνίου επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Για το καλό του Πανιωνίου
Τη συμφωνία του με τον Άρη Μισαηλίδη προκειμένου να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Τετάρτη επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο νυν πρόεδρος του σωματείου, που έχει και την ευθύνη της ΠΑΕ, τόνισε σε ανακοίνωσή του πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Προκειμένου να διασφαλιστεί η πορεία της Γενικής Συνέλευσης από τον κίνδυνο να βρεθεί ο Πανιώνιος ακυβέρνητος και να κινδυνεύσει το μέλλον του Συλλόγου, η "Πανιώνια Κίνηση" ήρθε σε συμφωνία με τον συνδυασμό του κ. Μισαηλίδη, ώστε να συσταθεί ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Αποκλειστικός στόχος είναι να παραμείνει ο Σύλλογος μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις και παρωχημένες πρακτικές του παρελθόντος, να διασφαλιστεί η πορεία εξυγίανσης στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ που ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο και να στηριχτούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ με βαρύ προσωπικό και επαγγελματικό κόστος
».

«Στο χέρι του Πανθρακικού η σωτηρία»

09/04/2013
 Από τα πόδια των παικτών του Πανθρακικού περνά η σωτηρία, όπως δήλωσε στον Τύπο του Μαυροβουνίου ο Μλάντεν Καστσελάν.

«Στο χέρι του Πανθρακικού η σωτηρία»
Αισιόδοξος για την παραμονή του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μλάντεν Καστσελάν μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Μαυροβούνιος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής θεωρεί πως όλα εξαρτώνται από τη δική του ομάδα.

«Δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου. Ευτυχώς τα καταφέραμε και νικήσαμε τον ΟΦΗ, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική με την Κέρκυρα που έχει ήδη υποβιβαστεί. Αν πάρουμε τέσσερις βαθμούς θα σωθούμε σίγουρα. Δεν νομίζω πως ο Άρης μπορεί να κάνει δύο νίκες. Μπορεί να είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και να απειλείται με χρεοκοπία αν υποβιβαστεί, αλλά τώρα όλα εξαρτώνται από μας», δήλωσε ο 30χρονος άσος.

«Έχουμε καλή ομάδα που αξίζει να διεκδικεί υψηλότερες θέσεις. Δυστυχώς, όμως, κάναμε κάποιες ήττες σε αγώνες που παίξαμε καλά. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Θα είναι κρίμα να πέσουμε, γιατί είμαστε ομάδα με δυνατότητες. Έχουμε όμορφο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, ενώ οι συνθήκες είναι άριστες», πρόσθεσε.

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό ο Καστσελάν δεν τρέφει μεγάλες ελπίδες. «Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα πάμε παρακάτω από τη στιγμή που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που ξεχωρίζει και έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα», είπε.

Αναφορικά με την οικονομική κρίση είπε: «Λίγες ομάδες έχουν οικονομική σταθερότητα, ενώ οι περισσότερες είναι χρεωμένες. Ο Άρης μπορεί να κηρύξει πτώχευση, ο Παναθηναϊκός έχει πολλά χρέη, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω τις μικρότερες ομάδες. Στον Πανθρακικό τα πράγματα είναι αρκετά καλά».

Τέλος, για το μέλλον του ανέφερε: «Δεν έκανα λάθος που ήρθα στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσουμε έναν τραυματισμό που είχα στην αρχή της σεζόν, έχω παίξει αρκετά. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, γιατί έχω προτάσεις από αρκετά πρωταθλήματα».

Λίνεν: «Σαν να μην έγινε τίποτα…»

09/04/2013
 Στο… ντούκου πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Το ξεχνάμε, σαν να μην έγινε τίποτα» είπε στους παίκτες του στην προπόνηση.

Λίνεν: «Σαν να μην έγινε τίποτα…»
Ολοφάνερη προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν.

Μετά τα τραγικά που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», το χάος που επικράτησε στ’ αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και τις σαφείς αιχμές εναντίον των ποδοσφαιριστών του στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός επεδίωξε να αποφορτίσει την κατάσταση.

Αποφάσισε να το κάνει ωστόσο χωρίς να συζητήσει μαζί τους τα οποιαδήποτε θέματα ανέκυψαν, αλλά αφήνοντάς τα όλα πίσω.

«Το ξεχνάμε το χθεσινό παιχνίδι και σαν να μην έγινε τίποτα. Προχωράμε. Ετοιμαζόμαστε για την Κυριακή, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι», τους είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού περιόρισε την αναφορά του στα χθεσινά στο «ήμασταν κακοί, δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είχαμε πει, ενώ υπήρξαν στιγμές που δείχνατε αδιάφοροι στο γήπεδο», κατέληξε λέγοντας «ως εδώ όμως, το αφήνουμε αυτό το ματς».

Όπως και να ‘χει πάντως, το κλίμα στις τάξεις των παικτών παραμένει βαρύ για τον Γερμανό, με ενδεχόμενο βέτο τους για την παραμονή του να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα λάβει το μεσημεριανό (16:00) Δ.Σ. για το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ

09/04/2013
 Δεν της φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, η ΑΕΚ έχει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του τελικού… των τελικών με τον Πανθρακικό.

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ
Η αποκαρδιωτική εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, η διαμάχη του Έβαλντ Λίνεν με τους παίκτες και η άγνοια για το αν θα πάει με τον Γερμανό στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν είναι οι μόνες «πληγές» της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι η «Ένωση» αντιμετωπίζει και αγωνιστικά προβλήματα -με κυριότερο αυτό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο Έλληνας γκολκίπερ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» θα υποβληθεί το απόγευμα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση στο γαστροκνήμιο.

Την ίδια ώρα οι Κουτρουμπής και Τσουμάγκας έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την Τρίτη -λόγω αιματώματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ο πρώτος και λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ο δεύτερος.

Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά παίζοντας και δίτερμα (στο οποίο ξεχώρισε ο Νίκος Κατσικοκέρης σκοράροντας τρεις φορές) ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς ρεπό ως την Κυριακή, με την αυριανή ορισμένη για τις 11:00.

Βλάχος: «Η ΑΕΚ θα σωθεί»

09/04/2013
 Για τη σωτηρία της ΑΕΚ, αλλά και για τη δουλειά του στις ακαδημίες μίλησε ο Μιχάλης Βλάχος κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Βλάχος: «Η ΑΕΚ θα σωθεί»
Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία, παίρνοντας τέσσερις ή έξι βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο εξέφρασε ο Μιχάλης Βλάχος κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης και νυν προπονητής της ΑΕΚ U-16 τόνισε ακόμη πως η έντονη κριτική του κόσμου μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή.
Ακόμη, ο Βλάχος αναφέρθηκε στη δουλειά του στις ακαδημίες και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους φοιτητές:

Για την ΑΕΚ:
«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα σωθεί με τέσσερις ή έξι βαθμούς κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα, όπως αυτοί που έκαναν την κατάληψη στα Σπάτα, οι οποίοι έχουν δώσει τα λογιστικά βιβλία σε ορκωτούς λογιστές σε μία προσπάθεια προσωποποίησης των χρεών. Αν αυτό επιτευχθεί τότε θα μειωθούν τα χρέη και θα είναι πιο εύκολο να έρθει κάποιος επενδυτής στην ομάδα. Προς το παρόν υπάρχει διοίκηση και αν δεν βρεθεί κάτι άλλο τότε θα συνεχίσουν οι ίδιοι άνθρωποι».

Για τον Έβαλντ Λίνεν:
«Είναι γεγονός ότι ο κόσμος στην Ελλάδα έχει συνηθίσει να ασκεί έντονη κριτική όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα».

Για τη δουλειά του στην ομάδα U16:
«Έχω μία πολύ καλή φουρνιά στη διάθεσή μου. Είμαστε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και παίζουμε με αντιπάλους που έχουν μεγαλύτερη ηλικία, συνεπώς αποκομίζουμε πολλές εμπειρίες. Ωστόσο, το να δουλεύεις με παιδιά έχει τη δυσκολία του, λόγω του… εύθραυστου χαρακτήρα τους. Πέρα από προπονητής πρέπει να είσαι και παιδαγωγός γιατί στις ακαδημίες δημιουργείς τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα των παιδιών».

Σταθερά… κατηγορούμενη η ΑΕΚ

09/04/2013
 Για μια ακόμα φορά ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί η ΑΕΚ.

Σταθερά… κατηγορούμενη η ΑΕΚ
Την… εβδομαδιαία κλήση της σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έμαθε την Τρίτη η ΑΕΚ.

Παρόλο που αυτή τη φορά δεν είχε πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ -και οι φίλοι της προσήλθαν στο γήπεδο με δική τους πρωτοβουλία- η ΠΑΕ θα βρεθεί απολογούμενη «για τη συμπεριφορά τους».

Για τον ίδιο λόγο, δε, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθούν την Πέμπτη (13:00) και οι ΠΑΕ Άρης και Πλατανιάς.


Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Αρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων-ΠΑΕ Ολυμπιακός:

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Παναγόπουλος: «Με την ίδια σοβαρότητα»

09/04/2013
 Να συνεχίσουν την προσπάθειά για τις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος με την ίδια σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του στον Πανιώνιο ο Κώστας Παναγόπουλος.

Παναγόπουλος: «Με την ίδια σοβαρότητα»
Σε ομιλία του στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των κυανέρυθρων δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Σας αξίζουν γενικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά και οδήγησε την ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος», τόνισε και κατέληξε:

«Θέλω να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία».

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη

09/04/2013
 Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη
Οι κίτρινοι κατηγορούνται ότι με την ανακοίνωση αυτή άφησαν σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων προκαλώντας στην κοινή γνώμη.

Αναλυτικά η πειθαρχική δίωξη:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006.

Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης διότι την 6η Απριλίου 2013, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου».

Σκέψεις για Δέλλα και Μανωλά

09/04/2013
 Η απόφαση για «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Έβαλντ Λίνεν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Σε περίπτωση ωστόσο που -όπως φαίνεται- ληφθεί κι επισήμως, έχουν συζητηθεί ήδη τα ονόματα (και) των Δέλλα, Μανωλά.

Σκέψεις για Δέλλα και Μανωλά
Η τύχη του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποια θα είναι.

Κι αυτό διότι το Δ.Σ. που πραγματοποιείται στα Σπάτα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Το γεγονός ωστόσο ότι στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη ονόματα αντικαταστατών του κάνει φανερές τις προθέσεις της διοίκησης.

Εκτός των γνωστών περιπτώσεων λοιπόν του Νίκου Κωστένογλου και του Ντανιέλ Μπατίστα (οι οποίες έχουν υπέρμαχους, αλλά και αρκετούς αντιρρησίες για διάφορους λόγους από τα μέλη του Δ.Σ.) έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο πρότασης σε μια φυσιογνωμία που θα μπορεί να εμπνεύσει γενικώς την κοινωνία της ΑΕΚ ενόψει των κρισιμότατων παιχνιδιών που απομένουν για τη σωτηρία.

Τέτοιες, λοιπόν, συμφωνήθηκε πως είναι οι Τραϊανός Δέλλας και Στέλιος Μανωλάς. Με τον δεύτερο να έχει ήδη θητεία ως προπονητής (με τελευταίο σταθμό τη Νίκη Βόλου) και τον πρώτο να έχει υπάρξει διακαής πόθος της διοίκησης και το καλοκαίρι για να ξεκινήσει την καριέρα του στους πάγκους.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με τον Λίνεν (η οποία διαρρέεται πως είναι τελειωμένη υπόθεση) πριν αρχίσει και επισήμως η αναζήτηση του διαδόχου του, στην οποία πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλοι υποψήφιοι.

Δικαίωση από CAS για Πανιώνιο

09/04/2013
 Ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ γλίτωσε ο Πανιώνιος μετά από υπέρ του απόφαση στο CAS σχετικά με την υπόθεση προσφυγής της Παρανά για τον ποδοσφαιριστή Γουέλινγκτον Μπαρόνι.

Δικαίωση από CAS για Πανιώνιο
Ανακουφίστηκαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου στο άκουσμα της απόφασης του CAS για την προσφυγή της βραζιλιάνικης Παρανά για τον Γουέλινγκτον Μπαρόνι.

Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο ανέτρεψε ουσιαστικά πρωτόδικη απόφαση της FIFA σύμφωνα με την οποία οι «κυανέρυθροι» όφειλαν να καταβάλουν 250.000 ευρώ στο σύλλογο της λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με το CAS οι Νεοσμυρνιώτες θα δώσουν μόλις 6.904 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Με την απόφασή του της 9ης Απριλίου 2013, το Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) της Λωζάνης Ελβετίας, ανέτρεψε την πρωτοβάθμια απόφαση της ΦΙΦΑ (FIFA DRC) με την οποία η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε καταδικαστεί να καταβάλει στο Βραζιλιάνικο σωματείο Parana Clube το ποσό των 250.000 ευρώ πλέον τόκων, ως αποζημίωση κατάρτισης για τον ποδοσφαιριστή Wellington Baroni. Σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του CAS, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα πρέπει να καταβάλει στο Βραζιλιάνικο σωματείο μόνο το ποσό των 6.904 ευρώ!».

Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια με Αστέρα

09/04/2013
 Να αντικρίσουν μια γεμάτη Τούμπα θέλουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης…

Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια με Αστέρα
Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποφάσισαν οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα να αρχίζουν από τα πέντε ευρώ για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Πέμπτη 11/04/2013 μέχρι και Σάββατο 13/04/2013 από τις 09:00 έως τις 17:00, από τη Δευτέρα 15/04/2013 μέχρι και την Τρίτη 16/04/2013 ενώ τον Τετάρτη θα λειτουργούν από τις 09:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: €30
Θύρες 2, 3: €20
Θύρες 5, 6: €10
Θύρες 4, 4α: €5
Θύρες 8, 7, 7α: €5
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €80

Σειρά έχει η Κέρκυρα

09/04/2013
 Μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 2-0 όλοι στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν το «τρίποντο» και στην επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα.

Σειρά έχει η Κέρκυρα
Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επιστροφή της ομάδας στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 2-0.

Ωστόσο, στο «στρατόπεδο» των Ηπειρωτών ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επόμενο εντός έδρας ματς απέναντι στην υποβιβασμένη Κέρκυρα για το πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην προπόνηση της Τρίτης (9/4) ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, έβαλε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την «Ένωση» να κάνουν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν ασκήσεις με μπάλα σε ιδιαίτερα δυνατούς ρυθμούς.

Εκείνοι που απουσίαζαν από το κανονικό πρόγραμμα της ημέρας ήταν οι Κειτά, Ιωάννου και Αυγενικού.

Τέλος ο Λίνεν!

09/04/2013
 Τους αναμενόμενους τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον Έβαλντ Λίνεν ρίχνει η ΑΕΚ! Το Δ.Σ. αποφάσισε την απομάκρυνση του Γερμανού και περιμένει απάντηση πλέον από τον Τραϊανό Δέλλα.

Τέλος ο Λίνεν!
Αυτό που φαινόταν προδιαγεγραμμένο από τη λήξη κιόλας του παιχνιδιού της ΑΕΚ στα Γιάννενα, οριστικοποιήθηκε την Τρίτη.

Μετά από δυο ώρες, το Δ.Σ. της ΠΑΕ οριστικοποίησε την απόφαση να απομακρύνει τον Έβαλντ Λίνεν, κρίνοντας πως είναι αδύνατο να πάει μαζί του η ομάδα (μετά τα όσα συνέβησαν από χθες) στο παιχνίδι επιβίωσης με τον Πανθρακικό.

Έτσι, το βλέμμα πλέον στρέφεται στον αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος επιθυμούν διακαώς στην ΑΕΚ να είναι ο Τραϊανός Δέλλας.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα (όπως του Κωστένογλου, των διδύμων Μπατίστα-Κολιάδη και Καραγιάννη-Κοπιτσή και του Μανωλά), ωστόσο η διοίκηση κρίνει ως ιδανικότερη περίπτωση τον «Κολοσσό» κι έχει κάνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές μαζί του.

Χάνει το... φινάλε ο Λαμπρόπουλος

09/04/2013
 Τις υπηρεσίες του Ανδρέα Λαμπρόπουλου θα στερηθεί στο τελευταίο ματς της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, αφού ο Πατρινός μέσος συμπλήρωσε κάρτες.

Χάνει το... φινάλε ο Λαμπρόπουλος
Το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα που θα γίνει στην Τρίπολη θα χάσει ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο έμπειρος μέσος στο ματς με τον Πανθρακικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να χάσει την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας απέναντι στους Αρκάδες.

Ωστόσο, αυτό δεν απασχολεί ακόμη τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, αφού προτεραιότητα έχει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», η οποία σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει αν οι Κρητικοί θα «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα.

ΑΕΚ με 10 ευρώ

09/04/2013
 Νομικά κωλύματα αναγκάζουν την ΑΕΚ να ορίσει… κάτι παραπάνω από συμβολικές τιμές στα εισιτήρια του «τελικού» με τον Πανθρακικό.

ΑΕΚ με 10 ευρώ
Στα 10 ευρώ θα φτάσει τελικά το κόστος για όσους φίλους της ΑΕΚ θέλουν να τη στηρίξουν στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι της ιστορίας της.

Παρά την αρχική πρόθεση της διοίκησης να ορίσει συμβολική τιμή στα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό (ύψους 3 ή 5 ευρώ), υπάρχουν νομικά κωλύματα που δεν της επιτρέπουν να προχωρήσει σε τέτοια απόφαση.

Έτσι, το Δ.Σ. της Τρίτης αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για όλες τις θύρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή -εκτός της 29 κι αυτής των επισήμων.

Πρόβλημα με την Λεωφόρο;

09/04/2013
 Οι σχέσεις μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκού δεν είναι και στο καλύτερο σημείο τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην Γ.Σ. του συλλόγου με την Λεωφόρο να βρίσκεται στον… αέρα!

Πρόβλημα με την Λεωφόρο;
Σχεδόν στο σημείο… μηδέν βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι σχέσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν δείχνει πρόθεση να υποχωρήσει στα όσα ζητάει και στα όσα οφείλει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον σύλλογο με την υπογραφή για το εκμισθωτήριο για την χρήση της Λεωφόρου την επόμενη σεζόν, να μην έχει μπει ακόμη.

Συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε αλλά όχι και συμφωνία. Και από την ΠΑΕ, δεν γίνεται κανένα σχόλιο, κάτι που μαρτυράει την διάθεση για το θέμα… Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει κινήσεις και προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ερασιτέχνη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι τέτοιο αφού φαίνεται πως υπάρχει θέμα και με την Διπλή Ανάπλαση.

Βέβαια, το συγκεκριμένο πρότζεκτ παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΠΑΕ και το ψάξιμο που γίνεται, με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. Αυτές οι διαφωνίες, βέβαια, ξεπερνιούνται πιο εύκολα από το… ζεστό χρήμα που περιμένει ο Ερασιτέχνης, ούτως ώστε ο πρόεδρος του, Αχιλλέας Μακρόπουλος, να βάλει την υπογραφή.

Οίδημα ο Ολίσε

09/04/2013
 Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσει ο Σεκού Ολίσε ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον δικέφαλο.

Οίδημα ο Ολίσε
Τον λόγο για τον οποίο ο Σεκού Ολίσε δεν γυμνάστηκε στην πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΟΚ έμαθε ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο Λιβεριανός άσος έχει ένα οίδημα στον δικέφαλο…

Κάτι τέτοιο συνεπάγεται με απουσία του από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών μέχρι και να απορροφηθεί και να είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Αυτό ήταν το… κακό μαντάτο από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς τα μέλη του τεχνικού επιτελείου είχαν και λόγους για να χαμογελούν.

Τρεις ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης, οι Κουμάλο, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, ενώ –όπως αναμενόταν- προπονήθηκε και ο Καμαρά ο οποίος το πρωί είχε νιώσει ενοχλήσεις στην επιγονατίδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάς, πρόγραμμα θεραπείας ο Σβόνιμιρ Βούκιτς ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης απουσιάζει με άδεια.

Οσον αφορά τον Λίνο, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα

09/04/2013
 Στην κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κέρκυρα.

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα
Την ευκαιρία να αγοράσουν από την Τρίτη (9/4) εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα έχουν οι φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού τα… μαγικά χαρτάκια για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν βγει ήδη στην κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την συγκλονιστική παρουσία τους στον χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και ανακοινώνει ότι στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα, (ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ , 14 Απριλίου, 19:00) θα ισχύσει γενική είσοδος, με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, (09.04.2013), η διάθεση των εισιτηρίων για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Π.Α.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑ που θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ , 14 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:
Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας ( 2651-0-70340 )

Τρίτη 09.04.2013: 09:00 έως 17:00
Τετάρτη 10.04.2013: 09:00 έως 20:00
Πέμπτη 11.04.2013: 09:00 έως 20:00
Παρασκευή 12.04.2013: 09:00 έως 20:00
Σάββατο 13.04.2013: 10:00 έως 14:00

Blue Vayeros (Φ. Τζαβέλλα 17): Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00, τηλέφωνο επικοινωνίας  2651078103 .
Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (14.04): Από τις 11:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΚΕΡΚΥΡΑ.

* Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου».

Με τους γνωστούς απόντες….

09/04/2013
 Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άδεια γθα προσωπικούς λόγους πήρε ο Καρνέζης.

Με τους γνωστούς απόντες….
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές και μεγάλες εστίες.

Οσοι αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σε αυτό το σημείο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν επιπλέον δίτερμα.

Οι Ταμπάκης και Μαυρίας προπονήθηκαν ατομικά. Ατομικά προπονήθηκε και ο Εσπάρθα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Ζέκα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Απουσίασε ο Καρνέζης με άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Βιτόλο προπονήθηκε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του μεμονωμένα λόγω προσωπικών υποθέσεων που τον υποχρέωσαν να απουσιάσει την ώρα της προπόνησης των υπολοίπων.

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ…

09/04/2013
 Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα και κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, θέλει να «κλείσει» θετικά την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες.

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ…
Έτσι, την Τρίτη οι παίκτες του Γιασμίκο Βέλιτς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο», μετά από το διήμερο ρεπό. Ο τεχνικός των «πράσινων» είδε στο Δημοτικό Στάδιο όλους τους παίκτες του παρόντες και ετοιμάζει τα πλάνα του, έχοντας ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τη σύνθεση που θα παρατάξει.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Πάντως, κόντρα στον "Δικέφαλο" δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μεντί, Μουλόπουλος και Βασιλείου.

Μπρουσιανός: «Κεφάλαιο για την ΑΕΚ ο Δέλλας»

09/04/2013
 Την απόλυτη προτεραιότητα που έχει δώσει η διοίκηση της ΑΕΚ στον Τραϊανό Δέλλα, προκειμένου ν’ αντικαταστήσει τον Έβαλντ Λίνεν, παραδέχθηκε εμμέσως ο Ηλίας Μπρουσιανός.

Μπρουσιανός: «Κεφάλαιο για την ΑΕΚ ο Δέλλας»
Ευχής έργον χαρακτήρισε ο Ηλίας Μπρουσιανός ενδεχομένη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα στην πρόταση ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. στα Σπάτα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε αρχικά στην απόφαση απομάκρυνσης του Έβαλντ Λίνεν, λέγοντας:

«Ήταν μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Λίνεν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, είναι μια δύσκολη στιγμή. Τώρα είναι ένας τελικός, πάμε αλλιώς. Έτσι κρίναμε, έτσι κάναμε».

Σε ερώτηση για τη διαδοχή του Γερμανού, ο κ. Μπρουσιανός τόνισε ότι «δεν θα πω τι προτάσεις υπάρχουν, όλα συνεκτιμούνται».

Αναφερόμενος, δε, στον πρώτο στόχο της διοίκησης, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα ο Δέλλας για την ΑΕΚ είναι κεφάλαιο ανοιχτό. Είναι ένα σημαντικότατο και αποδεκτό πρόσωπο. Μακάρι, θα δούμε…»

Σε κάθε περίπτωση, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι εξετάζονται κι άλλες εναλλακτικές λύσεις, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «δεν υπάρχουν όμως πολλοί προπονητές τη δεδομένη στιγμή» και ότι «δεν ψάχνουμε τον οποιοδήποτε προπονητή για την συγκεκριμένη κατάσταση που είμαστε».

Επίσημο «αντίο» σε Λίνεν

09/04/2013
 Το «διαζύγιο» της με τον Έβαλντ Λίνεν επιβεβαίωσε κι επίσημα η ΑΕΚ.

Επίσημο «αντίο» σε Λίνεν
Μόνο η βούλα έμενε για ν’ αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν κι αυτή μπήκε οριστικά το απόγευμα της Τρίτης.

Μετά τη λήξη του Δ.Σ. στο οποίο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό, υπήρξε συνάντηση της διοίκησης μαζί του.

Σ’ αυτή λοιπόν κι ο ίδιος, σύμφωνα με την ΠΑΕ, συμφώνησε πως το «διαζύγιο» ήταν η καλύτερη λύση.


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ewald Lienen, γεγονός που αποδέχθηκε και ο ίδιος ως καλύτερη λύση για αμφότερες τις πλευρές στην παρούσα φάση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Lienen για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Με τέσσερα προβλήματα…

09/04/2013
 Η Βέροια δεν τα κατάφερε στην Τούμπα και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στον Πλατανιά την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να βρεθεί κοντά στην παραμονή.

Με τέσσερα προβλήματα…
Έτσι, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προγραμμάτισε την Τρίτη συνεργασίες, αυτοματισμούς, πλαγιοκοπήσεις και εκτελέσεις στην προπόνηση της ημέρας.

Όμως, δεν έλειψαν ξανά τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό, αφού ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαργκάν και Σνάουτσνερ. Ο Λόπεθ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αγκώνα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Πέρεζ, ο οποίος, επίσης, δεν προπονήθηκε, αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Πέμπτη.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο.

Αυτό το ματς δεν το χάνουν

09/04/2013
 Στα πλάνα του για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο θα έχει τόσο τον Γιάννη Βιτώρο όσο και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Αυτό το ματς δεν το χάνουν
Το «παρών» στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να δώσουν οι Γιάννης Βιτώρος και Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όμως, όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα τους έχει στα πλάνα για το ματς κόντρα στους Περιστεριώτες.

Μάλιστα, ο πρώτος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις με την μπάλα.

Τώρα όσον αφορά στον βραχύσωμο στράικερ, εκείνος ακολούθησε ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης (9/4) μόνος του γυμνάστηκε ο Βαλεριάνος, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Συνάνης, Κυζιρίδης, Ζαχαράκης και Ιωαννίδης.

Λίνεν: «Το θέατρο του παραλόγου»

09/04/2013
 Εντελώς παράλογη χαρακτήρισε την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Έβαλντ Λίνεν με δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων…

Λίνεν: «Το θέατρο του παραλόγου»
«Αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου», τόνισε ο πρώην –πλέον- τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

«Έχουμε μπροστά μας δύο ματς και ήμασταν μέσα στο στόχο της παραμονής. Οδήγησα την ομάδα από τους 2 στους 30 βαθμούς χωρίς χρήματα, χωρίς παίκτες, χωρίς μισθούς. Έχω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πριν από τα παιχνίδια πως θα ταΐσουν μετά την οικογένειά τους. Πώς μπορείς μετά από όλα αυτά να απολύεις τον προπονητή;», τόνισε ο Γερμανός προπονητής…

«Με βάση τα προβλήματα είναι εντελώς παράλογο, ειδικά αν δούμε τα προβλήματα με τα οποία πάλευα εδώ και μήνες», πρόσθεσε.

Τέλος ο Έβαλντ Λίνεν είπε για τους ανθρώπους που πήραν την απόφαση του…

«Τους περισσότερους ανθρώπους που αποφάσισαν για μένα δεν τους γνωρίζω καθόλου! Έρχονται εδώ με απολύουν και μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν», κατέληξε. 

Με τρεις απουσίες…

09/04/2013
 Δεν συνεχίστηκε με τις ιδανικότερες συνθήκες η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τρεις απουσίες…
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε τους τραυματίες Νίκο Ψυχογιό και Κώστα Κοτσαρίδη να ακολουθούν ξανά ατομικό πρόγραμμα, όμως ο πρώτος θα δοκιμάσει την Τετάρτη να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Αρκάδες.

Επίσης, ο Ανδρέας Ηρακλής αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον δικέφαλο και το επόμενο διήμερο αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα είναι πρωινή και θα διεξαχθεί στο Νέο Ρύσιο.

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά στο ΠΑΣ-ΑΕΚ

09/04/2013
 Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων πριν και μετά την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 26χρονο και 32χρονο για κατοχή βεγγαλικών και ναρκωτικών.

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά στο ΠΑΣ-ΑΕΚ
Η πρώτη σύλληψη έγινε πριν τη σέντρα του αγώνα και κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, όπου έπιασαν έναν 32χρονο να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Στην συνέχεια, σε θύρα του γηπέδου συνελήφθη ο 19χρονος, ο οποίος μετέφερε στο σακίδιο του 50 βεγγαλικά χειρός και 10 καπνογόνα. Τέλος, μετά την λήξη του αγώνα συνελήφθη και ένας 26χρονος που είχε επίσης στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Το Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και των μέτρων που λαμβάνονται κατά τη διενέργεια των αγώνων ποδοσφαίρου, συνελήφθησαν χθες (08-04-2013) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 19, 26 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής βεγγαλικών και καπνογόνων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πριν την έναρξη της προγραμματισμένης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων σε φιλάθλους που προσέρχονταν στο γήπεδο, συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε θύρα του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα, ένας 19χρονος φίλαθλος, ο οποίος μέσα σε σακίδιο κατείχε:

πενήντα (50) βεγγαλικά χειρός (πυρσοί λάμψης – καπνού)
δέκα (10) καπνογόνα. Επιπλέον, μετά τη λήξη του αγώνα, κατά την έξοδο των φιλάθλων από το γήπεδο, συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα καθώς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Tην προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων».

«Νίκη με Πλατανιά για να σωθούμε»

09/04/2013
 Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για τη Βέροια στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αμυντικός της «βασίλισσας του Βορρά», Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

«Νίκη με Πλατανιά για να σωθούμε»
Ό,τι μπορούν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Μάλιστα, ο Πολωνός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε η ομάδα της Ημαθίας θα είναι πολύ κοντά στην παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της «βασίλισσας του Βορρά» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4»:

Για το ερχόμενο ματς με την Πλατανιά:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Νομίζω με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα παραμείνουμε στην κατηγορία, ασχέτως που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική. Δε νομίζω να υπάρξει καμιά ομάδα που να πάρει τέσσερις βαθμούς, ώστε να μας περάσει μετά».

Για την μάχη του υποβιβασμού:

«Όλα παίζουν ακόμα, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα θα είναι αυτός το φαβορί. Θα δούμε και εκεί τι μπορούμε να κερδίσουμε. Εγώ νομίζω πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής, είναι το πιο σημαντικό».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα το περασμένο Σάββατο, παρότι δεν αγωνίστηκε:


«Έχω πρόβλημα με το γόνατο. Είμαι 40 μέρες έξω, αλλά ήμουν στην Τούμπα. Πήγα στα αποδυτήρια της ομάδας μου, αλλά και στου ΠΑΟΚ να μιλήσω με κάποιους πρώην συμπαίκτες μου. Μου είπε ο Σαλπιγγίδης να πάω να δω τα αποδυτήρια. Ήταν απίστευτα! Καμία σχέση με τα χρόνια που ήμουν εγώ. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει, όλα προχωρούν στην ζωή, δεν έχει στο οικονομικό κομμάτι».

Διαψεύδει ο Άρης

09/04/2013
 Ανυπόστατα χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Άρης τις πληροφορίες περί ανάκλησης της ανάθεσης της υπόθεσης για το άρθρο 99 στη νομική υπηρεσία με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαψεύδει ο Άρης
Μάλιστα, σε αυτή επισημαίνεται ότι με συμφωνητικό που υπογράφηκε χθες ανανεώθηκε η εντολή για να παραστούν οι νομικοί της εκπρόσωποι στην εκδίκαση της αίτησης…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει ότι όσα γράφονται για ανάκληση της ανάθεσης της υπόθεσης αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, στους δικηγόρους κ.κ. Αργυριάδη, Χριστοφορίδη και Τσομίδη είναι ανυπόστατα.

Με συμφωνητικό που υπογράφηκε την Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 ανανεώθηκε η εντολή και η πληρεξουσιότητα για να παραστούν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στην εκδίκαση της αίτησης, την οποία οι ίδιοι έχουν ετοιμάσει».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι Θεσσαλονικείς διαψεύδουν πως λύθηκε η συνεργασία με τον Λάζαρο Πολατιάν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον σύμβουλο αγωνιστικού, Λάζαρο Πολατιάν, είναι φαιδρά και υποβολιμαία".

Την επιβολή ποινών στον Άρη ζήτησε ο Σηφάκης

09/04/2013
 Εκδικάστηκε την Τρίτη η υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη κατά του Άρη, με τον διεθνή πορτιέρο να αιτείται την επιβολή ποινών στην ΠΑΕ. Σε 45 δόσεις θα ρυθμιστεί η οφειλή των 988 χιλ. ευρώ.

Την επιβολή ποινών στον Άρη ζήτησε ο Σηφάκης
Αν και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Άρης ζήτησε αναβολή και για τις 7 υποθέσεις οφειλών σε παίκτες που εκδικάζονταν την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, τελικά πήρε αναβολή μόνο για τις έξι, με την υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη να συζητείται κανονικά.

Η πλευρά του Έλληνα πορτιέρο ζήτησε την επιβολή ποινών (αφαίρεση βαθμών) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό που αναμένεται να προβλέπει η απόφαση, είναι η εξόφλησή της οφειλής των 988.000 ευρώ (που έχει επιδικαστεί) σε 45 δόσεις (βάσει του μνημονίου που έχει υπογράψει η λίγκα με τον ΠΣΑΠ).

Οι υποθέσεις που αναβλήθηκαν για επόμενη δικάσιμο ήταν αυτές των Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Πρίττα και η έφεση του Άρη για τον Καπετάνο.

Είπε το «ναι» ο Δέλλας

09/04/2013
 Νέος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος σε συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Ανδρέα Δημητρέλο έχει πει το «ναι».

Είπε το «ναι» ο Δέλλας
Η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον «Κολοσσό» σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο συνεχίζεται, αφού μετά το οριστικό «ναι» του «Τράϊ» έχουν τεθεί επί τάπητος τα τελευταία ζητήματα της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, στο ραντεβού παραβρίσκεται και ο Άκης Ζήκος, που θα αναλάβει πόστο δίπλα στον Δέλλα. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει και με τους Βασίλης Μπορμπόκη και Αντώνη Κέζο.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αυριανή παρουσία του Δέλλα στα Σπάτα, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά καθώς τα χρονικά περιθώρια μέχρι τον «τελικό» με τον Πανθρακικό έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Θεραπεία ο Κηπουρός

09/04/2013
 Μόνο ένα πρόβλημα είχε να αντιμετωπίσει στην προπόνηση του Πλατανιά την Τρίτη ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Θεραπεία ο Κηπουρός
Ο Μακεδόνας τεχνικός είδε τον Φώτη Κηπουρό να ακολουθεί θεραπεία στο Μάλεμε και να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο την Τετάρτη, ενώ ο Λαμπάρθε επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα.

Και επίσημα Δέλλας!

10/04/2013
 Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Τραϊανό Δέλλα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Παίρνουν πόστο δίπλα στον «Τράι» Ζήκος, Κέζος και Μπορμπόκης.

Και επίσημα Δέλλας!
Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ κάτι που ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ήρθε για να επιβεβαιώσει το αρχικό «ναι» του Τραϊανού Δέλλα στο ραντεβού που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο σε ξενοδοχείο της Αττικής το βράδυ της Τρίτης.

Παράλληλα, η συμφωνία με τους Ζήκο, Μπορμπόκη και Κέζο αποτελεί προσωπική επιλογή του «Κολοσσού», που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους τρεις. Αυτό σηματοδοτεί αυτομάτως και την απομάκρυνση του Μανώλη Παπαδόπουλου και του Γιώργου Πήδουλα, που ήταν στο τεχνικό τιμ από το ξεκίνημα της σεζόν δίπλα στο Βαγγέλη Βλάχο και εν συνεχεία συνεργάστηκαν με τον Έβαλντ Λίνεν.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Κολλιάδη, αναμένεται να συνεχίσει ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος αφού τόσο ο «Τράι» όσο και οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» έχουν άριστες σχέσεις μαζί του.

Το μόνο που αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες μέρες είναι η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Δέλλας θα καθίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο σίγουρα για τα δύο παιχνίδια μέχρι τη λήξη της σεζόν (με Πανθρακικό και Ατρόμητο) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και η δυνατότητα οψιόν επέκτασης της θητείας του και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τραϊανό Δέλλα.

Ο Τραϊανός Δέλλας, που με τα χρώματα της ΑΕΚ έχει γράψει τη δική του ένδοξη σελίδα στην τεράστια ιστορία της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ηλία Μπρουσιανό, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Άμεσοι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ. Ακης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης. Γυμναστής θα είναι ο κ. Αντώνης Κέζος».

Πρόταση σε Ανελκά από ΠΑΟΚ!

10/04/2013
 Πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους κατέθεσε ο Ζήσης Βρύζας στον Νικολά Ανελκά στο πρόσφατο ταξίδι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην Ιταλία, σύμφωνα με την SportDay.

Πρόταση σε Ανελκά από ΠΑΟΚ!
Έτοιμος να γκρεμίσει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την απόκτηση του Νικολά Ανελκά είναι ο ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (10/04) η στήλη «Τρελός του χωριού» της Sportday.

Στο πρόσφατο ταξίδι των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην Ιταλία ο Ζήσης Βρύζας, έχοντας μαζί του τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ήρθε σε επαφή με τον Γάλλο επιθετικό της Γιουβέντους και του έκανε πρόταση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» πρότεινε στον 34χρονο στράικερ συμβόλαιο ενός έτους με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατ. ευρώ!

Ο σπουδαίος φορ δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στη «Γηραιά Κυρία» και στους 2,5 μήνες που βρίσκεται στην Ιταλία μετράει μόλις 19 λεπτά συμμετοχής.

Σημαντικό ρόλο, όμως, στην όλη ιστορία θα παίξει η (νόμιμη) «προμήθεια» που θα πάρει ο αδερφός του Ανελκά, ο Κλοντ, που λειτουργεί ως μάνατζέρ του.

Πάντως, αυτό το θέμα δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, αν ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Το παλμαρέ του Ανελκά

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

1996/97 Παρί Σεν Ζερμέν 10 (1)
1997/99 Άρσεναλ 65 (23)
1999/2000 Ρεάλ Μαδρίτης 19 (2)
2000/02 Παρί Σεν Ζερμέν 39 (10)
2001/02 Λίβερπουλ (δανεικός) 20 (4)
2002/05 Μάντσεστερ Σίτι 89 (37)
2005/06 Φενερμπαχτσέ 39 (14)
2006/08 Μπόλτον 53 (32)
2008/12 Τσέλσι 125 (86)
2012/13 Σανγκάι Σενούα 22 (3)
2013/… Γιουβέντους 2 (0)

Τρόπαια

Στην Άρσεναλ

Πρωτάθλημα: 1997/98
Κύπελλο Αγγλίας: 1997/98
Λιγκ Καπ: 1998

Στην Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League 1999/2000

Στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κύπελλο Ιντερτότο: 2001

Στην Φενερμπαχτσέ

Πρωτάθλημα: 2004/05

Στην Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: 2008/09, 2009/10
Λιγκ Καπ: 2009
Πρωτάθλημα: 2009/10

Με την Γαλλία

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-18: 1997
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 2000
Confederations Cup: 2001

Προσωπικές διακρίσεις

Καλύτερος παίκτης του μήνα στην Αγγλία: Φεβρουάριος 1999, Νοέμβριος 2008
Στην ομάδα της χρονιάς στην Αγγλία: 1998/99, 2008/09
Χρυσό παπούτσι στην Αγγλία: 2008/09
Πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Αγγλίας: 2008/09
Έχει πετύχει περισσότερα από 100 γκολ στην Premier League.

Ποντάρει στους Έλληνες

10/04/2013
 Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν ταλαντούχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα βασιστεί για τον σχηματισμού του κορμού της ομάδας των επόμενων χρόνων.

Ποντάρει στους Έλληνες
Τον κορμό του Παναθηναϊκού θα αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια οι νεαροί σε ηλικία Έλληνες ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, σύμφωνα με τον πλάνο που έχουν οργανώσει στο «τριφύλλι».

Πρόθεση της διοίκησης είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ, κάτι που θα ξεκινήσει μαζί με την πρόσληψη του νέου προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, και θα δημιουργηθεί μία βάση από έξι-επτά Έλληνες παίκτες.

Εκτός από την ομοιογένεια που θα αποκτήσουν οι «πράσινοι», αυτό θα βοηθήσει και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τη στιγμή που δεν θα δίνονται χρήματα για την απόκτηση νέων παικτών σε μία μεταγραφική περίοδο.

Επίσης, θα μειωθεί ο κίνδυνος λάθους με τον ερχόμενο ενός ξένου ποδοσφαιριστή αντί να δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες σε ένα Ελληνόπουλο.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός για τις ακαδημίες του και μπορεί να βασιστεί σε αυτές για να δημιουργήσει έναν ικανό κορμό, στον οποίο σταδιακά θα προστίθενται διάφορα... κομμάτια και στη συνέχεια να φτιαχτεί ένα ποιοτικό σύνολο.

Στη συνέχεια, εφόσον κάποιοι παίκτες ξεχωρίσουν και προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, μπορεί ο σύλλογος να κερδίσει αρκετά χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του και θα μπορέσουν να καλυφθούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να σταθεί και να δημιουργήσει έναν ικανό κορμό ο Παναθηναϊκός είναι οι εξής: Στο τέρμα οι Καρνέζης, Καπίνο. Στο δεξί άκρο οι Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος. Αριστερό μπακ ο Χουχούμης και στα στόπερ ο Τριανταφυλλόπουλος. Στα δύο άκρα της επίθεσης υπάρχουν οι Μαυρίας, Ντίνας.

Ωστόσο, το πλάνο μπορεί να αλλάξει αν το ερχόμενο καλοκαίρι έρθουν προτάσεις για παίκτες που παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα ομάδες από το εξωτερικό. Αυτοί είναι οι Καρνέζης, Μαυρίας και Καπίνο.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι παραχωρηθεί ένας εκ των δύο γκολκίπερ, περισσότερο ο Καρνέζης. Αν, βέβαια, φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μία εξαιρετική πρόταση για τους δύο μικρούς που θα παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Τουρκία, οι διοικούντες δεν πρόκειται να πουν «όχι».

Για τον «άσο» υπάρχει ο Κοτσόλης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι πιθανό να κληθεί για ανανέωση, και ο Ταμπάκης που σταδιακά θα αρχίσει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να ενισχυθεί στην επίθεση, όπου δεν υπάρχουν ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, και στον άξονα. Στο κέντρο της άμυνας, για παράδειγμα, υπάρχει ο Τριανταφυλλόπουλος. Στα χαφ φυσικά υπάρχουν οι Ζέκα, Σο, οι οποίοι πάλεψαν φέτος όσο μπορούσαν και ο Βιτόλο, ο οποίος είχε σκαμπανεβάσματα.

Δεδομένα θα αποκτηθεί και επιθετικός, αφού ακόμα δεν είναι βέβαιο τι γίνει με τους Φιγκερόα, Τοτσέ (550.000 ευρώ θα είναι του χρόνου οι αποδοχές του και είναι άγνωστο αν θα δεχθεί να πέσει κοντά στις 300.000 ευρώ).

Πασάς στα Γιάννενα

10/04/2013
 Την αποθέωση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την Κυριακή ο Γιάννης Χριστόπουλος. Αποφασισμένος να τον κρατήσει και του χρόνου στην ομάδα παρουσιάζεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Πασάς στα Γιάννενα
Εξαιρετική είναι η φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επιτυχία των Ηπειρωτών πιστώνεται απόλυτα στον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και την οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Πλέον ο «Άγιαξ» βρίσκεται μία νίκη μακριά από το όνειρο και ο κόσμος έχει δώσει ήδη ψήφο εμπιστοσύνης στον 41χρονο τεχνικό.

Κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) αγώνα με την ΑΕΚ όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του Χριστόπουλο, τον αποθέωνε και του ζητούσε να μείνει για χρόνια στην ομάδα.

Το ίδιο, όμως, θέλει και η διοίκηση, γνωρίζοντας ότι τον Έλληνα προπονητή «γλυκοκοιτάζουν» αρκετοί σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Χριστοβασίλης παρουσιάζεται αποφασισμένος να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

«Θα φύγω όταν με βαρεθεί ο κόσμος και η διοίκηση. Οταν θελήσουν εκείνοι να με διώξουν», είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ο Χριστόπουλος, ο οποίος μεταθέτει τις εξελίξεις για το μέλλον του μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Sportday, πάντως, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Χριστοβασίλη και τον Χριστόπουλο να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δηλαδή, οι δύο άνδρες να μην περιμένουν καν να τελειώσει η διαδικασία των πλέι οφ.

 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου