ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μαχμουτί: "Σεβασμός στον Ολυμπιακό"

Μαχμουτί: "Σεβασμός στον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί μίλησε για τον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Κερέμ Γκονλούμ.
Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμουτί μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.
Οι Τούρκοι θα είναι απολύτως συγκεντρωμένοι και δεν θα πρέπει να κάνουν λάθη, καθώς πολύ δύσκολα μπορούν να καλυφθούν σε αυτό το επίπεδο.

Η Εφές αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης (9/04) κι έτσι δεν θα κάνει προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς θα προπονηθεί πριν αναχωρήσει στην Κωνσταντινούπολη.

"Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωλίγκας πέρασε. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε δεύτεροι στο "Top-16", αλλά είχαμε μία μικρή… παρέκκλιση και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία απαιτεί σεβασμό, καθώς διατηρεί ακόμα τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης", ανέφερε ο Μαχμουτί και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν στόχος από την αρχή το φάιναλ-φορ, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη σειρά, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Μία ήττα μπορεί να καλυφθεί στους άλλους γύρος, αλλά εδώ όχι και γι’ αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη. Θέλουμε να φέρουμε το πλεονέκτημα έδρας από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, που σημαίνει πως πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Και αν το κάνουμε αυτό, τότε στο δρόμο για το φάιναλ-φορ που θα χρειαζόμαστε δύο νίκες, θα έχουμε μαζί μας το συναρπαστικό κοινό μας.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτικός, με παίκτες όπως οι Περπέρογλου, Πάουελ και Σερμαντίνι, ενώ είναι πολύ καλά προπονημένος. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά με την απουσία του Σάσα Βούγιασιτς. Είναι ένας από τους σουτέρ της ομάδας μας. Ελπίζουμε να επιστρέψει σε καλή κατάσταση το συντομότερο δυνατό".

Από την πλευρά του, ο Κερέμ Γκονλούμ δήλωσε:

"Τώρα, έχουμε μπροστά μας το μοναδικό εμπόδιο για το φάιναλ-φορ. Στο "Top-16", ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Προφανώς και θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά δεν καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλό μας. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά πιστεύω πως εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε στο παρκέ για να πάρουμε τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου