ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Έτοιμοι για το δεύτερο βήμα

Έτοιμοι για το δεύτερο βήμα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs κόντρα στην Εφές. Πανέτοιμοι οι Πειραιώτες ώστε να κάνουν το δεύτερο βήμα για το Final-Four. Δείτε τα βίντεο του RedPlanet.gr από την προπόνηση στο ΣΕΦ
Με την προπόνηση της Τετάρτης (11/4) στο ΣΕΦ, η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές στον Πειραιά, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12/4) το βράδυ (21:45). Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα (εκτός των τραυματιών Μάντζαρη-Μαυροειδή) και είναι πανέτοιμοι ώστε να πραγματοποιήσουν το δεύτερο βήμα τους για το Final-Four του Λονδίνου, ύστερα από το 1-0 (67-62) που έκαναν στο πρώτο ματς, κερδίζοντας και την επόμενη αναμέτρηση ώστε να προηγηθούν στην προημιτελική σειρά με 2-0 νίκες.
Πριν την προπόνηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του παρακολούθησαν για αρκετή ώρα το βίντεο του πρώτου αγώνα, με τους Πειραιώτες να αναλύουν τόσο τα λάθη τους, όσο και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Έμειναν ικανοποιημένοι από την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν, αλλά παρατήρησαν και κάποιες κακές στιγμές που είχαν στα μετόπισθεν, όπως στην αντιμετώπιση του πικ-εν-ρολ, αλλά και στην low-post άμυνα, τομείς τους οποίους και θα προσέξουν περισσότερο. Όσον αφορά την Εφές ήταν ξεκάθαρο πως η αμυντική της λειτουργία είχε προσαρμοστεί στον Βασίλη Σπανούλη και το ζητούμενο είναι πως όταν ο αρχηγός έρχεται αντιμέτωπος με δύο ή και τρεις παίκτες, είτε να δίνει γρηγορότερα την μπάλα, είτε να ψάχνει εκείνη την στιγμή τον ελεύθερο συμπαίκτη του, προσφέροντας του την πολύτιμη ασίστ, ώστε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ολυμπιακός δούλεψε πολύ στην αμυντική λειτουργία του, τομέας στον οποίο θα δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο δεύτερο ματς, ενώ υπάρχει εμπιστοσύνη από τους ερυθρόλευκους στις δυνατότητες της ομάδας στην επίθεση, είτε επιχειρήσουν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, είτε στραφούν στο σετ παιχνίδι. Ο κόουτς, βέβαια, ετοιμάζει και ορισμένα... τρικ για το ματς. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να έχει φτάσει από νωρίς στο ΣΕΦ, ώστε να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του. Μπορείτε να τον δείτε στο βάθος του δεύτερου βίντεο, φορώντας το λευκό φούτερ του.

Οι ερυθρόλευκοι τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν ξεχάσει το πρώτο ματς και έχουν στρέψει την προσοχή τους μοναχά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ώστε να κάνουν το 2-0. Είναι αισιόδοξοι πως θα πάρουν τη νίκη, αλλά ξέρουν πολύ καλά πως για να τα καταφέρουν θα πρέπει να παίξουν πάρα πολύ καλή άμυνα, τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι, βγάζοντας ενέργεια, θέληση και διάθεση, και στη συνέχεια να βρουν λύσεις στην επίθεση.

Δείτε τα βίντεο του RedPlanet.gr από το ΣΕΦ:


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Εφές (1) 
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Εφές (2) 
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Εφές (3) 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου