ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δεκαέξι παίκτες στην… τσίτα

Δεκαέξι παίκτες στην… τσίτα

13/04/2013
 Καθοριστικό ρόλο στην ενδεκάδα παίζει η χρησιμοποίηση του Φουστέρ, αφού ο Μίτσελ έχει ετοιμοπόλεμους δεκαέξι παίκτες για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεκαέξι παίκτες στην… τσίτα
Κλειστά έχει κρατήσει ο Μίτσελ τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έχει κάνει κάποιες δοκιμές και σε ορισμένες από αυτές έδειξε κάποια πράγματα, χωρίς να έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ο 50χρονος προπονητής δοκίμασε ορισμένα πράγματα στις θέσεις που υπάρχουν ερωτηματικά και σε άλλες που φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει.

Στη μία πλευρά – στη δεξιά - ήταν ο Παπάζογλου με τον Βλαχοδήμο και απέναντί τους – στα αριστερά - ήταν ο Χολέμπας και ο Λυκογιάννης.

Αυτό ενδεχομένως να φανερώνει ότι ο Βλαχοδήμος κερδίσει πόντους να πάρει φανέλα βασικού ή ότι ο Μοντέστο θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Σε αυτή, όμως, την περίπτωση θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Φουστέρ. Σε κάποια φάση, μάλιστα, δοκίμασε μαζί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τον Φέισα και τον Μανιάτη.

Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τζεμπούρ και ο Φουστέρ λειτουργεί ως… μπαλαντέρ, αφού μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον Αλγερινό φορ ή στα άκρα. Αυτό θα ξεκαθαρίσει αν επιλέξει το καθαρό 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Πιθανότατα, όμως, ο Μίτσελ θα παρατάξει με το πρώτο σύστημα τους Πειραιώτες.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται για την επίθεση οι Αμπντούν, Τζεμπούρ και στα χαφ οι Φέισα, Μανιάτης. Αν τελικά παίξει ο Φουστέρ, η θέση που θα παιχθεί θα είναι ανάμεσα στον Μασάντο και τον Γκρέκο. Ο Πορτογάλος έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Γκρέκο.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγερι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου (ή Μοντέστο), Μανωλά, Κοντρέρας (μία θέση, όμως, διεκδικεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος) και Χολέμπας.

Μαζί με τους Μήτρογλου και Ιμπαγάσα ο Ισπανός έχει στην… πρίζα δεκαέξι παίκτες, ενώ μάξιμουμ με τις αλλαγές μπορούν να αγωνιστούν δεκατέσσερις σε ένα ματς.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου