ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Είδε και Μανωλά η Μαρσέιγ

Είδε και Μανωλά η Μαρσέιγ

Δεν είναι μόνο οι Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν που ενδιαφέρουν την Μαρσέιγ αλλά και ο Κώστας Μανωλάς που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον σκάουτερ της γαλλικής ομάδας που βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο στην Ελλάδα. Οι Μασσαλοί αλλά και άνθρωπος της Νανσί τσέκαραν και τους Νέους.
Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που εσχάτως ασχολείται με το ρόστερ του Ολυμπιακού καθώς όπως υποστηρίζουν στην Γαλλία, οι Μασσαλοί ενδιαφέρονται για τις περιπτώσεις των Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν. Ωστόσο υπάρχει και ένας τρίτος ερυθρόλευκος που έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της γαλλικής ομάδας.
Πρόκειται για τον Κώστα Μανωλά ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον σκάουτερ της Μαρσέιγ που βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο στην Ελλάδα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και ο 22χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων είναι μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της Μαρσέιγ ενόψει καλοκαιριού.

Πολλά θα εξαρτηθούν ωστόσο από το αν ο γαλλικός σύλλογος θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου αφού σε διαφορετική περίπτωση τα έσοδα της δεν θα είναι αρκετά προκειμένου να έχει στην διάθεση του ένα αξιόλογο μπάτζετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκάουτερ της Μαρσέιγ μαζί με τον ομόλογο του από τη Νανσί, είδαν το Σάββατο (30/3) την αναμέτρηση των Νέων του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις παικτών από την ομάδα Κ-20 των Πειραιωτών.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου