ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Μιλάει για Σκέποβιτς ο Ολυμπιακός»

«Μιλάει για Σκέποβιτς ο Ολυμπιακός»

03/04/2013
 Διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για την περίπτωση του Μάρκο Σκέποβιτς αποκαλύπτει ο σερβικός Τύπος.

«Μιλάει για Σκέποβιτς ο Ολυμπιακός»
Με την περίπτωση του Μάρκο Σκέποβιτς ασχολείται «ζεστά» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο 22χρονος επιθετικός της Παρτιζάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όμως οι συμπατριώτες του αρχισκάουτερ των Πειραιωτών πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω την συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον σερβικό σύλλογο για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, συζητώντας λεπτομέρειες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος ενδέχεται να παίξει το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον πανύψηλο (1,90 μ.) φορ και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αφού στο παρελθόν οι δύο πλευρές έχουν κλείσει πολλές συμφωνίες (Πάντελιτς, Φέισα, Κάταϊ, Γκρμπιτς και είχε προτείνει και τον προπονητή της ομάδας Νέων, Μπερντ Στορκ).

Εκτός του Σκέποβιτς, το ίδιο γραφείο μάνατζερ (με υπεύθυνους τους Φάλι Ραμαντάνι και Νίκολα Νταμιάνατς) έχει προτείνει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο 22χρονος χαφ του Ερυθρού Αστέρα θεωρείται από τους καλύτερους Σέρβους που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής.

Ο διεθνής μέσος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, αφού οι εμφανίσεις με την ομάδα του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Τη φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 6 γκολ και μοιράσει ισάριθμες ασίστ στους συμπαίκτες του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου