ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο νέος Ολυμπιακός στο τραπέζι

Ο νέος Ολυμπιακός στο τραπέζι

04/04/2013
 Ευρεία σύσκεψη για το νέο Ολυμπιακό έγινε χθες στου Ρέντη. Τι συζητήθηκε, ποιες οι απόψεις του Μίτσελ για τη νέα ομάδα και οι αποφάσεις που θα ληφθούν. Τι θέλει ο Ισπανός τεχνικός.

Ο νέος Ολυμπιακός στο τραπέζι
Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες στου Ρέντη για το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού. Σε αυτή συμμετείχαν ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, οι δύο τεχνικού σύμβουλοι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο, αλλά και από πλευράς διοίκησης ο Γιάννης Βρέντζος.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε έναν απολογισμό όσων έχει δει στο αγωνιστικό κομμάτι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ανέλυσε τα στοιχεία που τον έχουν ικανοποιήσει, αλλά και τις ανάγκες που έχει διακρίνει στο δυναμικό της ομάδας, ενώ φέρεται να μίλησε με… ονόματα για τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν ικανοποιήσει και κρίνει απαραίτητους για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά κι εκείνους που δεν τον έχουν ικανοποιήσει και θα πρέπει να αναζητηθεί κάτι καλύτερο για τις θέσεις τους. Μάλιστα λέγεται πως έθεσε υπόψη όλων κάποια νέα ονόματα για μεταγραφές. Κοβάτσεβιτς και Λορένθο παρουσίασαν τις εκθέσεις τους (που έχουν δοθεί και αναλυτικά εγγράφως) στον προπονητή και τη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που έχουν παρακολουθήσει μέσω του σκάουτινγκ που κάνουν εδώ και μήνες.

Όλες οι πλευρές θα επεξεργαστούν τα δεδομένα που αντάλλαξαν και οι οριστικές αποφάσεις για μεταγραφές, σκάουτινγκ και πιθανές αποχωρήσεις παικτών θα ληφθούν σε νέα ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, προκειμένου τότε ο σχεδιασμός να περάσει στη φάση της υλοποίησής του.

Ο άξονας του Μίτσελ

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Μίτσελ θέλει να δώσει έμφαση στον άξονα του νέου Ολυμπιακού. Περιμένει πώς και πώς να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να ανεβάσει την ομάδα του ένα επίπεδο στο χώρο του κέντρου, όχι μόνο για φέτος αλλά κυρίως για την επόμενη σεζόν. Θέλει επίσης να αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος κλάσης για να αντικαταστήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ προτεραιότητά του αποτελεί και ένας επιθετικός τύπου Μιραλάς, που θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινά τις προσπάθειές του από τα άκρα ή εκτός περιοχής, αλλά θα μπορεί να τελειώνει και τις φάσεις.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του γκολκίπερ, πιθανολογείται ότι η καθυστέρηση στις υπογραφές με τον Ρόι Κάρολ για την ανανέωση του συμβολαίου του σχετίζεται με την αναζήτηση μίας άλλης λύσης, ίσως από την ισπανική αγορά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου