ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πρόβλημα στη μέση ο Άντιτς

Πρόβλημα στη μέση ο Άντιτς

Ο Άντιτς δεν αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο, αν και βρέθηκε στην δωδεκάδα, καθώς ο Σκοπιανός αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση του. Δεν είναι κάτι σοβαρό και θα παίξει κόντρα στη Χίμκι.
Ο Πέρο Άντιτς αν και βρέθηκε στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο στο ΣΕΦ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα το "κενό" στο "4" να το καλύψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκ των έσω, χρησιμοποιώντας εκεί (εκτός από τον Πρίντεζη) και τον Κώστα Παπανικολάου.
Ο λόγος που ο Σκοπιανός πάουερ-φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση είχε να κάνει με το γεγονός πως αντιμετωπίζει ορισμένες ενοχλήσεις στην μέση του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να ρισκάρει με την περίπτωση του Πέρο Άντιτς και επέλεξε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας, καθώς την Πέμπτη (4/4, 21:45) οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν ένα δύσκολο και σημαντικό ματς κόντρα στη Χίμκι στο ΣΕΦ, αγώνας ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση των Πειραιωτών στην επόμενη φάση, αλλά και την θέση τους στον όμιλο του TOP-16.

Δεν πρόκειται πάντως για κάτι σοβαρό και θεωρείται δεδομένο πως ο 31χρονος μπασκετμπολίστας θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ρώσους.

Τις επόμενες δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη) ο Πέρο Άντιτς θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και θα είναι έτοιμος ενόψει Χίμκι, για το ματς της Πέμπτης (4/4) στο ΣΕΦ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου