ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τα εισιτήρια βόλεϊ με κλάψα

Τα εισιτήρια βόλεϊ με κλάψα

04/04/2013

Τα εισιτήρια βόλεϊ με κλάψα
Το πιο κρίσιμο ματς στη σεζόν δίνει την Πέμπτη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στην κλάψα, και θέλει μόνο νίκη στο Ρέντη για να πάει τη σειρά των τελικών στο 2-2.
Στις 18:30 αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης Ολυμπιακού-κλάψας για τον δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών, και οι «ερυθρόλευκες», που έκαναν ήδη την πρώτη υπέρβαση και πήραν μεγάλη νίκη μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα, θέλουν ακόμα μία στην έδρα τους για να ισοφαρίσουν σε 2-2 της σειρά και να τη στείλουν σε πέμπτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα της κούλας.

Για να το πετύχουν αυτό θα χρειαστούν την αμέριστη βοήθεια των οπαδών του Θρύλου που θα βρεθούν στο Ρέντη, οι οποίοι πρέπει να γεμίσουν το «Μελίνα Μερκούρη» το απόγευμα της Πέμπτης.

Για όσους ενδιαφέρονται τα εισιτήρια του αγώνα που κοστίζουν 5 και 10 ευρώ θα πωλούνται από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 14:30 από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας, και από τις 15:30 έως την έναρξη του μεγάλου αγώνα από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.
Όλοι Ρέντη να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας να καρφώσουν την κούλα και να διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο τμήμα, και να σηκώσουμε φέτος παντού κούπες, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Ας μην τις αφήσουμε ξανά μόνες τους...

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου