ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πλατανιά

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πλατανιά

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αφού απόλαυσαν το ρεπό της Δευτέρας (1/4), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης (2/4) επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και οι υπόλοιποι κανονικά.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν ξανά στην κατοχή και την κυκλοφορία μπάλας, όπως και σε ασκήσεις για την σωστή επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, αυτή τη φορά σε πιο έντονους ρυθμούς, ενώ έπιασε και μπάλα.

Ο Μίτσελ θα γυμνάσει ξανά τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Τετάρτης (3/4), συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά την Κυριακή 7/4 στις 17:15.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αφήνοντας πίσω τους τη μία ημέρα ρεπό, την οποία τους είχε χορηγήσει ο κ. Μίτσελ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν σήμερα Τρίτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πλατανιά, την προσεχή Κυριακή στις 17:15.

Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν σήμερα αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ μέσω του διτέρματος (σε μικρό χώρο) που διεξήχθη στο τέλος, οι παίκτες του κ. Μίτσελ είχαν ως στόχο το να βγάζουν ακόμη περισσότερες τελικές πάσες, με γνώμονα το γκολ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κινήθηκε ξανά με ατομικό πρόγραμμα, πιο έντονο αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας και την μπάλα. Η προετοιμασία για τον Πλατανιά θα συνεχιστεί αύριο, με πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου