ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σκέφτεται... επίσκεψη ενόψει Παναθηναϊκού

Σκέφτεται... επίσκεψη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να περάσει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να δώσει σύνθημα νίκης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/4).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκέφτεται να επισκεφθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη εντός των προσεχών ημερών, όσο πλησιάζει δηλαδή το επερχόμενο ντέρμπι Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Μπορεί το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (14/4) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύει να είναι ένα ματς γοήτρου.

Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας περιμένουν μία εμφατική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Για αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να περάσει από του Ρέντη και να πει δύο λόγια σε όλη την ομάδα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναμένεται να επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα τους παίκτες και τον προπονητή, όταν και θα επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται. Σε καμία περίπτωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να δει εφησυχασμό από εδώ και πέρα και επιθυμεί κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο μία νίκη με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου