ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Περπέρογλου: "Να αποφύγουμε την παγίδα"

Περπέρογλου: "Να αποφύγουμε την παγίδα"

Ο Περπέρογλου μίλησε για το ματς της Δευτέρας (4/1, 19:00) κόντρα στο Ρέθυμνο στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποφύγει την παγίδα, αλλά και πως δεν θα πρέπει από τώρα οι παίκτες να σκέφτονται το ματς με την Χίμκι.
Ο σμολ-φόγουορντ των ερυθρολεύκων, Στράτος Περπέρογλου, μίλησε για το ματς της Δευτέρας (4/1,19:00, ET-1) κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (λόγω τιμωρίας) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας διεθνής σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα, τόνισε πως οφείλει η ομάδα του να σεβαστεί το Ρέθυμνο, αλλά και πως δεν θα πρέπει οι παίκτες να σκέφτονται από τώρα το ματς με την Χίμκι που ακολουθεί την Πέμπτη (4/4).
Ο Στράτος Περπέρογλου είπε τα εξής: "Η αλήθεια είναι πως το ματς με το Ρέθυμνο είναι μεταξύ δύο πολύ κρίσιμων αγώνων για εμάς. Αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αυτόν που έρχεται με την Κίμκι.

Πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε την παγίδα και να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στην Τουρκία, αλλά ούτε και το παιχνίδι με την Χίμκι για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Το Ρέθυμνο αξίζει σεβασμό και το έχει δείξει πως και εντός, αλλά και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα σκληρό και παλεύει κάθε παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να σταματήσουμε τον ρυθμό τους".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου