ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Προφυλάσσει Μανιάτη και Αβραάμ

Προφυλάσσει Μανιάτη και Αβραάμ

06/04/2013
 Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά. Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο θα προφυλάξει ο Μίτσελ, αφού και οι δύο αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα

Προφυλάσσει Μανιάτη και Αβραάμ
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιάννης Μανιάτης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα του Πλατανιά.

Οι δύο παίκτες έμειναν στο γυμναστήριο, όπου έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια ειδικό πρόγραμμα. Ο διεθνής χαφ έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Μίτσελ θέλει να τον προφυλάξει, ενώ ο στόπερ των Πειραιωτών αισθάνεται μικροενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να μην χρησιμοποιήσει στο προσεχές ματς τον Μανιάτη και τον Παπαδόπουλο, αφού ο πρώτος παίζει ασταμάτητα στους «ερυθρόλευκους» και την Εθνική και ο δεύτερος προέρχεται από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας, οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν σήμερα πολύ επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, βελτιώνοντας παράλληλα και την τακτική τους.

Μέσω εκτελέσεων στημένων φάσεων δούλεψαν στις αντιδράσεις επιτιθέμενων και αμυνόμενων.

Στη συνέχεια, έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του κανονικού γηπέδου.

Η επομενη προπόνηση των Πειραιωτών ειναι σημερα το πρωί στις 10:30.

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου