ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


03/04/2013


Η 28η αγωνιστικη

























Έτσι τον θέλει

02/04/2013
 Νέο, φιλόδοξο αλλά με ήδη καλό έργο στην καριέρα του και κασέ που δεν θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ θέλει το νέο του προπονητή ο Παναθηναϊκός. Οι ξένοι του Βαρέλα, ο Τσιώλης και ο Δώνης.

Έτσι τον θέλει
Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει. Όχι για τις εναπομείνασες φετινές αγωνιστικές, αφού στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάννης Βονόρτας, αλλά για την επόμενη σεζόν και στόχος είναι η πρόσληψη να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για το σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητεί έναν νέο προπονητή, με φιλοδοξίες αλλά που να έχει ήδη να επιδείξει πράγματα στην καριέρα του, ενώ το ετήσιο κασέ του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 250.000 ευρώ. Ο Ούγκο Βαρέλα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει στην αγορά του εξωτερικού, όπου κατά κύριο λόγο κοιτάζουν οι «πράσινοι», ενώ από την ελληνική αγορά αρέσουν ουσιαστικά δύο προπονητές.

Υπάρχει εκτίμηση για τον Σάκη Τσιώλη, το συμβόλαιο του οποίου με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει. Στον Καρδιτσιώτη τεχνικό έχει γίνει σχετική κρούση και φέρεται να έχει απαντήσει πως θα πρέπει να γνωρίζει τις προθέσεις του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος του Απριλίου. Στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αρέσει και ο Γιώργος Δώνης, που πάντως έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, ο πήχης θα είναι πιο χαμηλός και το μπάτζετ μικρότερο σε περίπτωση μη συμμετοχής στην Ευρώπη. Υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Σεϊταρίδη, Μαρίνου και Κοτσόλη, αλλά με μειωμένες αποδοχές, ενώ δύσκολα θα καλυφθούν οι τουλάχιστον 400.000 ευρώ που απαιτούνται για τον Σισοκό.

* Ο Φάμπρι θα αναχωρήσει για την Ισπανία χωρίς να αποχαιρετήσει τους παίκτες για ευνόητους λόγους. Έχει εισπράξει ήδη 62.000 ευρώ και θα πάρει άλλα τόσα σε δόσεις.

Με σχήμα… Ρότσα

Ο Γιάννης Βονόρτας έπιασε από χθες δουλειά και αναμένεται να μετατρέψει το σύστημα της ομάδας από 4-2-3-1 σε 4-3-3, διάταξη που είχε χρησιμοποιηθεί και επί Ρότσα. Ο άλλοτε συνεργάτης του Αργεντινού προπονητή θα δώσει σταδιακά ευκαιρίες στους νεότερους παίκτες της ομάδας, αλλά δεν θα προχωρήσει σε… κοσμογονικές αλλαγές και θα διατηρήσει τον ίδιο κορμό για να εξαντληθούν οι πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη. Για το ματς με τον Πανιώνιο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σο και Μπουμσόνγκ, αμφίβολος είναι ο Τοτσέ, ενώ επανέρχεται ο Σεϊταρίδης.

Βιντιάδης ή… Ντέμης

02/04/2013
 Εν αναμονή των αποφάσεων του Δημήτρη Βιντιάδη και της έλευσης του Κιθ Χάρις στην Αθήνα βρίσκονται στην ΑΕΚ. Φήμες πως κάτι ετοιμάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Βιντιάδης ή… Ντέμης
Ειδήσεις σαν αυτές της παρ’ ολίγον έξωσης στον Ρότζερ Γκερέιρο ή των οφειλών έξι μηνών στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ μαρτυρούν τη δραματική οικονομική κατάσταση στην ομάδα. Στις τάξεις της διοίκησης εξακολουθούν να περιμένουν τον Δημήτρη Βιντιάδη. Ούτε χθες υπήρξε επικοινωνία με τον 32χρονο εφοπλιστή και δεν αρκούνται πλέον σε «διαρροές» από το περιβάλλον του περί άφιξης του Κιθ Χάρις μέσα στην εβδομάδα (ακόμη και μέχρι την Πέμπτη), καθώς θέλουν… πράξεις. Ο Άγγλος πρώην μεγαλοτραπεζίτης φέρεται να προχωρά στις τελευταίες επαφές με τους συνεργάτες του για να εξασφαλίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για την άμεση χρηματοδότηση του πρότζεκτ.

Είναι σαφές πως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει θέσει κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την είσοδό του στην ΠΑΕ και φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από αυτές. Θεωρεί πως η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο (που είναι ουσιαστικά δεδομένη αλλά όχι τυπικά επικυρωμένη) και η συγκέντρωση ενός κεφαλαίου τουλάχιστον 9-10 εκατ. ευρώ είναι αναγκαίες συνθήκες για να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Αυτές περιμένει, ειδικά τη δεύτερη, προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του για το αν, πότε και πώς θα μπει στην ΠΑΕ. Γιατί ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εφόσον δεν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που επιθυμεί είτε να ζητήσει να μην τον περιμένουν άλλο και να συνεχίσει στο περιθώριο την προσπάθειά του, είτε ακόμη και να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του. Πάντως από το περιβάλλον του διαρρέεται αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει…

Και στο βάθος… Ντέμης

Δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» αναφέρει ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει στη… γωνία για τις εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη και πως εφόσον δεν υπάρξει κάτι θετικό από αυτή την ιστορία, είναι έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή ένα δικό του πλάνο.

Ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της ΠΑΕ είχε κάνει κάποιες κινήσεις για τη σωτηρία της ΑΕΚ (αναζητώντας χρηματοδότηση και χορηγικές συμφωνίες) πέρυσι, αλλά αποχώρησε από το προσκήνιο για διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν από την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ τότε από τον Θωμά Μαύρο και τη μη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, μέχρι τη μη συγκέντρωση επαρκών κεφαλαίων και την εμφάνιση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Βιντιάδη. Πλέον, ωστόσο, φαίνεται και πάλι «ζεστός», ενώ φέρεται να θεωρεί πως μπορεί με ένα μικρό κεφάλαιο, της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ, και την κινητοποίηση του κόσμου, σε μεγάλη μερίδα του οποίου εξακολουθεί να έχει έρεισμα, να δώσει λύση για την ΠΑΕ.

Μυστικοπάθεια από Σαββίδη

02/04/2013
 Χωρίς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αιρετή διοίκηση στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από οχτώ ολόκληρα χρόνια.

Μυστικοπάθεια από Σαββίδη
Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (στις 15:00) η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πιθανότητα αναβολής είναι ελάχιστη, αν και υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αν δεν παραστεί εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη στη συνεδρίαση.

Μέχρι σήμερα ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του, αφού μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα έχει πιο ενεργό ρόλο ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Εφόσον ο ομογενής επιχειρηματίας αποφασίσει να υπάρξει αιρετή διοίκηση μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, τότε επωμίζεται εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. τα χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο.

Για αυτά ο Σαββίδης έχει πάρει διαβεβαιώσεις από κυβερνητικούς παράγοντες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Το άλλο σενάριο που υπάρχει είναι να προχωρήσει η λύση της διοίκησης πρωτοδικείου, όμως το χρονικό διάστημα που απαιτείται αποτελεί ένα ρίσκο και δεν είναι σίγουρο πως θα εγκριθεί το συγκεκριμένο αίτημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αιρετή διοίκηση και μένει να φανεί ποιοι θα βρεθούν σε αυτό το σχήμα. Πάντως, δεν αναμένεται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.

Από σήμερα Βέροια

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Δώνη.

Εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Βέροια, ο 44χρονος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Λάζαρ, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο και Κατσικάς.

Έξαλλος ο Σπανός

02/04/2013
 Την έντονη δυσαρέσκειά του για την καθυστερημένη έναρξη των play offs εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Έξαλλος ο Σπανός
Η οριστική έναρξη των play offs στις 15 Μαΐου και η ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος στις 2 Ιουνίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ατρομήτου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην ΕΠΟ, καθώς εκείνη επέμενε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 11 Μαΐου και η Σούπερ Λίγκα απεφάνθη να αρχίσουν τα play offs μετά τον τελικό.

Το βασικό και απολύτως λογικό επιχείρημα του Γιώργου Σπανού έχει να κάνει με τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης που θα έχει η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα play offs πριν μπει στη μάχη του Europa League.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος των play offs θα λάβει μέρος στον δεύτερο προκριματικό του Europa League, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται 18 και 25 Ιουλίου, ενώ ο τρίτος των play offs θα παίξει στον τρίτο προκριματικό, 1 και 8 Αυγούστου. Ο δεύτερος των play offs θα συμμετέχει στα play offs (έχει προτεραιότητα ο Κυπελλούχος) στις 22 και 29 Αυγούστου, ενώ ο πρώτος θα παίξει στον τρίτο προκριματικό του Champions League (30-31 Ιουλίου και 6-7 Αυγούστου).

Το κέρασμα του Λέτο

02/04/2013
 «Έλαμπε» σε προχθεσινή του έξοδο σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας ο Λέτο.

Το κέρασμα του Λέτο
Μόνο τα συνθήματα έλειψαν από γνωστό κλαμπ της Ιεράς Οδού, όπου βρέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και ο Σεμπαστιάν Λέτο με δύο φίλους του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδειχνε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και εκεί συνάντησε τους συναδέλφους του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (02/04) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού χαιρέτισε τους παίκτες και τους δύο ομάδων.

Ωστόσο, μίλησε με κάποιον άνθρωπο του μαγαζιού και ζήτησε πως ό,τι πάρουν εκείνοι της Ένωσης είναι κερασμένο από τον ίδιο…

«Πετύχαμε πολλά στον Πανιώνιο»

02/04/2013
 Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από το έργο του στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο δήλωσε ο Βασίλης Τσάβαλος μιλώντας στη SportDay. «Πρέπει να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας», τόνισε.

«Πετύχαμε πολλά στον Πανιώνιο»
Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Ο Βασίλης Τσάβαλος, που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του απέναντι στον Άρη Μισαηλίδη, μίλησε στη SportDay για τα πεπραγμένα της διοίκησής του και άφησε αιχμές για τον αντίπαλό του.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις καθώς δεν υπάρχει «φως» από κάποιον επενδυτή και από πλευράς Μπεθάνη δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε αντιπαράθεση με τον Άρη Μισαηλίδη, θέλω να απαντήσω σε κάποια πράγματα. Όταν κάνεις λόγο για ενωτικό ψηφοδέλτιο θα έπρεπε πρώτα να προσεγγίσεις την τωρινή διοίκηση, να μάθεις σε ποια στάθμη είναι ο σύλλογος και πώς μπορείς να συμβάλλεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει ρωτήσει καν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ούτε τον προϋπολογισμό στον Ερασιτέχνη. Πριν κάνεις απόπειρα για να πάρεις τον Πανιώνιο, θα πρέπει να έχεις καταγράψει ποιος είναι και αν μπορείς να σηκώσεις το φορτίο. Το ότι θα χτυπήσει πόρτες, και δεν το έχει κάνει ακόμη, σημαίνει ότι είναι απροετοίμαστος!».

-Και εσείς, όμως, είχατε πει το ίδιο και τελικά δεν άνοιξε καμία. Γιατί; «Χτύπησα πόρτες, αλλά τις βρήκα κλειστές...».

-Πώς κρίνετε τη θητεία σας; «Θεωρώ ότι είναι πετυχημένη. Σε μεγάλο ποσοστό. Βέβαια, είναι και πολλά που δεν κάναμε».

-Γιατί; «Δείξαμε αδράνεια. Λόγω απειρίας, αλλά και καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί. Είναι σημαντικό να ξεχωρίζεις πώς να διοικείς ένα σύλλογο και πώς μια εταιρεία καθώς και σε τι περιβάλλον συμβαίνει αυτό».

-Στις εξαγγελίες σας είχατε πει ότι όλα θα γίνονται με διαφάνεια. Και δεν το κάνατε. Πώς λοιπόν περιμένετε από τον κόσμο να σας εμπιστευθεί; «Η ΠΑΕ είναι ανοιχτή και όποιος θέλει ανεβαίνει πάνω και μαθαίνει»!

-Δηλαδή, ο κόσμος του Πανιωνίου για να ενημερωθεί είναι υποχρεωμένος να περνάει από την ΠΑΕ; «... ».

-Το οικονομικό πρόβλημα παραμένει τεράστιο. Ποιες είναι οι λύσεις που έχετε για την επόμενη μέρα; «Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε. Αν δεν στηριχθούμε στις δυνάμεις μας δεν θα βρούμε λύση. Οι συνθήκες είναι δυσοίωνες. Αν βρεθεί επενδυτής, έχει καλώς».

-Άλλα έσοδα εκτός από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ; «Είσαι αναγκασμένος να φτιάχνεις ομάδα χαμηλότερη από τα έξοδα και αν προκύψει κάποια μεταγραφή είναι στα συν».

-Πόσο ακόμη θα χρειαστεί ο Πανιώνιος να γίνεται αυτό; «Δύο χρόνια... ».

Με τον Πάνο Μπεθάνη τι γίνεται; «Είμαστε εκεί που μείναμε! Έχει δει και ένα ματς, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον. Μπορεί να θέλει να τελειώσει η σεζόν. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Θα δούμε...»..

Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος

02/04/2013
 Στην ενδεκάδα του Πανθρακικού θα επιστρέψει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος
Το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανθρακικού κόντρα στον ΟΦΗ θα δώσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος σκόρερ της ακριτικής ομάδας ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε περίπου δυο εβδομάδες και χθες προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας στον αγώνα με τους Κρητικούς, στον οποίο θα ξεχωρίσει η παραμονή τους στην κατηγορία.

Την πίστη ότι ο Πανθρακικός θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στους παίκτες της ομάδας.

«Εχουμε το πάνω χέρι, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα γι' αυτό δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα», επισήμανε ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένας ακόμη τελικός. Αν το κερδίσουμε θα κάνουμε σημαντικό βήμα για τον στόχο μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να μην είμαστε υπερόπτες και να βάλουμε γρήγορα τις βάσεις για τη νίκη».

Η σειρά του Θανόπουλου

02/04/2013
 Η… παρέλαση των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη ΓΑΔΑ συνεχίζεται. Μετά τους Δημητρέλο και Νικολαΐδη, σειρά πήρε σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος. Για οφειλές 73 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Η σειρά του Θανόπουλου
Ο Νίκος Θανόπουλος είχε σειρά να περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την Τρίτη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ (από τις 4 Φεβρουαρίου του 2009 μέχρι το Δεκέμβριο του 2009 ήταν στη θέση) πέρασε από την ασφάλεια για να λογοδοτήσει για τη μη απόδοση χρημάτων προς το Δημόσιο στη διάρκεια που βρισκόταν στην κεφαλή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ντέμης Νικολαΐδης (υπάρχει διαδικασία και με τον Σταύρο Αδαμίδη που κάνει τη στρατιωτική του θητεία), καθώς υπάρχει ζήτημα με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από την προεδρία της ομάδας από το 2004 και μετά.

Μένει να φανεί τι θα πει ο Νίκος Θανόπουλος στις αρχές και αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για οφειλές 73 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο (αφορούν τις οφειλές προ άρθρου 44 της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά: «Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435,21 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

«Στους 33 βαθμούς η σωτηρία»

02/04/2013
 Τα δεδομένα για τη σωτηρία της Βέροιας έθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στους 33 βαθμούς η σωτηρία»
Τρεις βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας θέλει η Βέροια –με τα σημερινά δεδομένα- ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», διέψευσε τις φήμες για ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βέροια για την επόμενη σεζόν, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα του προς το παρόν είναι η σωτηρία της ομάδας.

Ακόμη, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως πλέον οι ομάδες εισπράττουν ότι τους αναλογεί από την εικόνα που παρουσιάζουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τα σημερινά δεδομένα. Έτσι αν καμία ομάδα δε αλλάξει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες τότε η λογική λέει ότι με τρεις βαθμούς στους τρεις αγώνες θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα πιστεύω ότι με 33 βαθμούς και με τις ισοβαθμίες σωνόμαστε».

Για επόμενη σεζόν και παραμονή:
«Ειλικρινά δεν έχω άλλη προτεραιότητα από το να σωθεί η ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, για την επόμενη μέρα έχει για όλους ο Θεός. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για ανανέωση του συμβολαίου μου».

Για την κατάσταση του πρωταθλήματος:
«Η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και του Άρη είναι δικό τους δημιούργημα. Πλέον στο ποδόσφαιρο εισπράττεις ότι σου αναλογεί. Η τύχη είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κυριότερος».

Για τις τακτικές των προπονητών:
«Παλαιότερα η πειθαρχία ήταν επιβαλλόμενη, τώρα έχει αλλάξει αυτό. Τώρα η διαδρομή είναι να πληροφορείς τους παίκτες, από την πληροφόρηση έρχεται η γνώση και μετά η ωριμότητα. Το ζητούμενο δεν είναι αν είναι σήμερα καλός ένας παίκτης, αλλά διαχρονικά καλός και πειθαρχημένος. Όταν καταλάβεις γιατί πρέπει να κάνεις κάτι δεν χρειάζεται να επιβάλλεσαι. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια καθορίζει την πρόοδο στη ομάδα. Πρέπει να πούμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε με επιχειρήματα, έτσι γινόμαστε καλύτεροι και περισσότερο παραγωγικοί».

«Όχι» στην ΑΕΚ για εισιτήρια με ΠΑΣ

02/04/2013
 Αρνήθηκε η διοίκηση του ΠΑΣ να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ για τον αγώνα των δύο ομάδων την ερχόμενη Δευτέρα στα Γιάννενα.

«Όχι» στην ΑΕΚ για εισιτήρια με ΠΑΣ
Χωρίς κόσμο θα δώσει τη μάχη της με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική.

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας η διοίκηση των Ηπειρωτών απέρριψε το αίτημα της «Ένωσης» να παραλάβει έναν αριθμό εισιτηρίων για τη θύρα «7». Αυτό, ωστόσο, απορρίφθηκε από τους γηπεδούχους λέγοντας πως θα διαθέσουν όλες τις θέσεις των Ζωσιμάδων για τον κόσμο τους και ότι ήδη έχουν μοιράσει προσκλήσεις και τυπώσει εισιτήρια. Μάλιστα δεν έκαναν δεκτό το αίτημα της αστυνομίας να μείνει μία θύρα κενή, προφανώς για να υπάρχει μία «νεκρή» ζώνη σε περίπτωση που υπάρχουν μη οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στις κερκίδες.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποδέχτηκε με δυσαρέσκεια την απόφαση του ΠΑΣ, δεδομένου ότι προ δύο εβδομάδων είχαν παραχωρηθεί εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο.

Κανονικά Ζέκα, Μπουμσόνγκ

02/04/2013
 Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, τη στιγμή που ο Τοτσέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Πανιώνιο.

Κανονικά Ζέκα, Μπουμσόνγκ
Μετά το χθεσινό πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Ζέκα και Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς στην Παιανία, αντίθετα με τους Μαυρία και Βιτόλο, που συνέχισαν τη δική τους αποκατάσταση. Πάντως ο Γάλλος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι τιμωρημένος, όπως και ο Σο.

Ο Τοτσέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει, όπως και ο Ταμπάκης. Ο Γιάννης Βονόρτας έχει δείξει τη διάθεση να επαναφέρει το 4-3-3, δηλαδή σχήμα με δύο εσωτερικούς μέσους κι έναν κλασικό αμυντικό χαφ.

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρια γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Δώνης, ο Μουρίνιο και η… μπάλα (video)

02/04/2013
 Την αντίθεσή της για τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε ο Γιώργος Δώνης στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποιες οι ομοιότητες με τον Μουρίνιο.

Ο Δώνης, ο Μουρίνιο και η… μπάλα (vid)
Υπερβολική θεωρήθηκε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να αποβάλει τον Γιώργο Δώνη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επειδή εκείνος… πάσαρε την μπάλα παράλληλα με την γραμμή του πλάγιου άουτ.

Για αυτό τον λόγο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανάρτησε βίντεο στη σελίδα της στο Youtube, στο οποίο σε μία παρόμοια φάση παρουσιάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο εκνευρισμένος να κλωτσάει την μπάλα, χωρίς να αποβάλλεται.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους πως ο Έλληνας τεχνικός τιμωρήθηκε στο πρόσφατο ματς στο «Καραϊσκάκη».

Δείτε το βίντεο

«Μπορούμε να δώσουμε ανάσα στον Πανιώνιο»

02/04/2013
 Τη διαβεβαίωση πως αν εκλεγεί στην προεδρία του Ερασιτέχνη έχει τον τρόπο για να δώσει οικονομικές λύσεις στον Πανιώνιο δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Μισαηλίδης.

«Μπορούμε να δώσουμε ανάσα στον Πανιώνιο»
Οικονομικές ανάσες στον Πανιώνιο κι ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας υποσχέθηκε ο Άρης Μισαηλίδης εφόσον εκλεγεί στις αυριανές αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα έδειξε να έχει φιλικές διαθέσεις απέναντι στον συνυποψήφιό του για το χρίσμα, τον Βασίλη Τσάβαλο που διεκδικεί την επανεκλογή του.

Αναλυτικά, ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» για:

-τους στόχους του για τον Ερασιτέχνη: «Η ομάδα σώθηκε κι έκανε καλή πορεία και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Εμείς αν εκλεγούμε σαν διοίκηση μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο οικονομικό θέμα. Έχουμε αξιόπιστες λύσεις για να δώσουμε μία ανάσα στο σύλλογο. Χτυπήσαμε πόρτες και μας άνοιξαν. Θα συνεργαστούμε με όποιον η ταυτότητά του γράφει ‘Πανιώνιος’».

-τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου: «Η θηλιά του Πανιωνίου δεν μπορεί να φύγει άμεσα από το λαιμό του. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα χρήματα απαιτούνται για την αδειοδότηση. Αν δεν τα έχουμε, θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη, στηριζόμενοι πάλι στα δικά μας νεαρά παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες, όσους μας επιστρέψει ο νόμος».

-τις διαφορές με την υποψηφιότητα του Βασίλη Τσάβαλου: «Ίσως υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία. Ίσως φταίμε κι εμείς που δεν κάτσαμε κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι για να τα βρούμε όλοι μας. Εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα είτε βγει ο ένας είτε ο άλλος. Κι εγώ και ο Βασίλης Τσάβαλος Πανιώνιοι είμαστε».

Ένα μήνα εκτός ο Σταφυλίδης

02/04/2013
 Θλάση στον τετρακέφαλο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες είναι η διάγνωση για τον Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Λάζαρ

Ένα μήνα εκτός ο Σταφυλίδης
Η ατυχία… χτύπησε ξανά την πόρτα του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο ακραίος αμυντικός του «δικεφάλου» διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα μήνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σταφυλίδης είχε πάθει κάταγμα στο μετακάρπιο στα τέλη του Γενάρη και είχε μείνει ξανά αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Πλέον θα χάσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τα play offs και για τον τελικό του Κυπέλλου (11/5), εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, θετικά ήταν για τον Δώνη τα νέα από το… μέτωπο Λάζαρ καθώς ο Ρουμάνος μέσος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Επίσης, οι Κουμάλο και Πέλκας ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα.

Κι έπεται συνέχεια…

02/04/2013
 Απολογήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο επί προεδρίας του ο Νίκος Θανόπουλος και περιμένει να οριστεί δικάσιμος.

Κι έπεται συνέχεια…
Στην ασφάλεια και τα δικαστήρια πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Θανόπουλος.

Μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαΐδη, ένας ακόμη πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να λογοδοτήσει για τα οφειλόμενα της εταιρείας προς το Δημόσιο (σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ύψους 73.820.435,21 ευρώ, αλλά πρόκειται για τα χρέη προ άρθρου 44).

Ο Νίκος Θανόπουλος μεταφέρθηκε το μεσημέρι στην Ευελπίδων, εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών και θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος.

Τώρα τα κεφάλια μέσα…

02/04/2013
 Την προετοιμασία για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής ξεκίνησε ο Πανθρακικός με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Τώρα τα κεφάλια μέσα…
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πανθρακικού μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες του.

Τα νέα για τον Έλληνα τεχνικό είναι καλά, δεδομένου ότι ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία ενόψει της 28ης και πολύ κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ (7/4, 15:00 ), αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σήμερα (Τρίτη, 2/4) προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Χωρίς Σαββίδη το ΔΣ

02/04/2013
 Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του εκπροσώπου του, ενημέρωσε για τις επιλογές του για την νέα αιρετή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις οποίες δεν υπήρχε και πάλι το όνομά του. Χωρίς αλλαγές το ΔΣ, με πενταετή θητεία.

Χωρίς Σαββίδη το ΔΣ
Παρά τις πληροφορίες για το αντίθετο, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα είναι μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Στη Γενική Συνέλευση η οποία είναι σε εξέλιξη ανακοινώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει το εξαμελές σχήμα: Βρύζας, Γκοντσάρεβα, Μηλιωρίδης, Ποικιλίδης, Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, δηλαδή το υπάρχον χωρίς κάποια διαφοροποίηση.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα ανακοίνωση η οποία θα έχει πενταετή θητεία.

«Γνωρίζετε όλοι ότι εδώ και μερικούς μήνες ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Πλέον το μοναδικό ανοικτό θέμα σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας είναι τα χρέη προς το Δημόσιο που και αυτά θα διευθετηθούν. Επομένως ήρθε η ώρα για την αιρετή διοίκηση», ήταν η σύντομη ομιλία του Ζήση Βρύζα στην έναρξη της διαδικασίας.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε στη συνέχεια και έκανε γνωστές τις επιλογές του Ιβάν Σαββίδη για το νέο αιρετό διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν είναι η ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού κατά την αλλαγή του Καμαρά στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο μέτοχοι της ΠΑΕ που έθιξαν το ζήτημα ζήτησαν να μάθουν τους λόγους για τους οποίους δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση μέχρι σήμερα.

Σκόρδας: «Ποτέ δεν είχα πρόθεση να αναλάβω»

02/04/2013
 Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη επιθυμούν την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά κάτι τέτοιο δεν το θέλει ο ίδιος…

Σκόρδας: «Ποτέ δεν είχα πρόθεση να αναλάβω»
Αυτό επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων ο οποίος μίλησε στα «Αθλητικά Νέα».

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει κάποιος και να πει ότι αναλαμβάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γι’ αυτό απέφυγα να μιλήσω και να τοποθετηθώ», ανέφερε ο Σκόρδας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στα «Αθλητικά Νέα»:

-Για την εμπλοκή του ονόματός του γύρω από τα κοινά του Άρη:
«Ξαφνικά το όνομά μου βρέθηκε να «παίζει» στα ΜΜΕ, υπό την έννοια ότι θέλω να αναλάβω. Πρέπει να γίνει σαφές ότι οποιοσδήποτε λογικός με την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τρεις αγώνες να απομένουν και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, κανείς δε θα θέλει να μπει να αναλάβει μια ευθύνη σε ομάδα που δείχνει καταδικασμένη. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει κάποιος και να πει ότι αναλαμβάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γι’ αυτό απέφυγα να μιλήσω και να τοποθετηθώ».

-Για όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος:
«Άκουσα τον Παπαδόπουλο να βάζει διλήμματα στη λογική της παραπλάνησης του κόσμιου. Προσπαθεί να περάσει ότι εγώ εγγυήθηκα πως θα σώσω τον Άρη. Ένα χρόνο πριν κλείσουμε τα 100, οδηγούμαστε στη διάλυση γιατί κάποιοι που απομυζούν το σύλλογο δεν είναι διατεθειμένοι να παραδεχτούν το ρόλο τους».

-Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ.:
«Είναι προσχηματική η ανακοίνωση. Αναγκάστηκαν από τις κινητοποιήσεις να βάλουν τέτοια θέματα για να απεγκλωβιστούν από την ομηρία των ίδιων των ενεργειών τους. Είναι ένα καλοστημένο παραμύθι που συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος συναίνεσε σ’ αυτή τη διοίκηση και σ’ όλες τις προηγούμενες διαδικασίες των τελευταίων χρόνων. Έθεσε τώρα ως θέμα να υπάρξουν άνθρωποι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις,. Κάνει λόγο για τον έλεγχο, που δεν αφορά όμως την Π.Α.Ε., αλλά τη Λέσχη. Αυτή είναι που πρέπει να τον χρηματοδοτήσει, να τον ολοκληρώσει και να τον παρουσιάσει. Ο έλεγχος δεν έγινε όλο αυτό το διάστημα και τώρα παραμένει καραμέλα στο στόμα όλων όσοι έφεραν τον Άρη στο σημείο αυτό.

Η τοποθέτηση του Παπαδόπουλου είναι στο ίδιο εγκληματικό μοτίβο των τελευταίων ετών, μηνών, ακόμη και ωρών, και στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Αν είχαν κάτι να μου προσάψουν θα το είχαν κάνει σημαία εδώ και πέντε χρόνια. Οι προσχηματικές αυτές ανακοινώσεις αλλά και παραιτήσεις όπως του Τικπασάνογλου, είναι από η φύση τους και παραπλανητικές και λαθεμένες. Το Δ.Σ. που ορίστηκε στην Π.Α.Ε. Άρης το Δεκμέβριο συμπεριλάμβανε επτά συγκεκριμένα ονοματα, και όχι εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη».

-Για τον όρο στην ανακοίνωση του Α.Σ. περί συνέχισης των προσπαθειών για την ένταξη του Άρη στο άρθρο 99:
«Αναφέρεται αναίσχυντα ότι προϋπόθεση για ένα σχήμα που θα ενδιαφερθεί αυτή τη στιγμή είναι το 99, όταν πριν από μηνες ήταν ο ίδιος ο Παπαδόπουλος αυτός που έβγαινε και έλεγε ότι το 99 είναι καταστροφή για τον Άρη και δε θα να πάει».

-Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν εγγυήθηκε ποτέ τίποτα:
«Το σύστημα όλων αυτών βγάζει το παραμύθι ότι ο Σκόρδας εγγυήθηκε ότι θα πάρει το επόμενο ματς. Σε καμία στιγμή δεν προσφέρθηκα να κάνω τίποτα παραπάνω πέρα από ό,τι μπορώ για να συσπειρωθεί η ομάδα και να προσπαθήσουμε για την αγωνιστική μας σωτηρία. Έφτασαν τον Άρη στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, ενώ ακόμη και τον Ιανουάριο αναγκάστηκαν να πάρουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα κατόπιν πιέσεών μου, και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Αντιθέτως, το καλοκαίρι καταβλήθηκαν 800.000 ευρώ για ενημερότητα δύο εβδομάδων, αντί να τα κρατήσουν και να τα έχουν για να κάνουν συμφωνίες με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει άρθρου 99, να κάνουν μεταγραφές και να πληρώσουν δόσεις συμβολαίων και μισθούς υπαλλήλων».

-Για τα σενάρια περί Α.Φ.Μ. και ποιοι ωφελούνται από τη διάλυση του Άρη:
«Τα σενάρια που ακούγονται για Α.Φ.Μ. δεν είναι της τελευταίας στιγμής. Κερδισμένοι θα είναι αυτοί που κατέστρεψαν το σύλλογο και οι οποίοι δε θέλουν να γίνει ο έλεγχος. Ο Παπαδοπουλος έδωσε 500.000 στον συνεργάτη του Γρανουζη, τον Τουρώνη, για το ραδιόφωνο. Υπάρχουν αμέτρητα ερωτήματα: Πώς βρέθηκαν να έχουν εισπράξει εκατομμύρια ευρώ χωρίς κανένα παραστατικό, άνθρωποι που είναι εμπλεκόμενοι σ’ όλη αυτή την ιστορία. Πώς ακόμη και σήμερα βρίσκονται στο προσκήνιο άνθρωποι που έχουν εμπλοκή με τα χειρότερα στοιχεία της πολιτικής κοινωνίας, μπλεγμένα σε υποθέσεις σκανδάλων, κουμπαριών, καρτέλ, και άλλα πολλά. Ποιοι έπαιρναν αμοιβές έναντι ποδοσφαιριστών για να τους πληρώσουν, αλλά ποτέ δεν τους πλήρωναν. Υπάρχει η λογική ότι δεν πειράζει ακόμη κι αν ο Άρης χάσει το Ρύσιο. Υπάρχει άνθρωπος, μπατζανάκης του Ζαμπέτα, έτοιμος να νοικιάσει γήπεδα έναντι 30.000 ευρώ για να κάνει προπόνηση η ομάδα!

-Για το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ο ίδιος κάποια κίνηση για να αναλάβει σήμερα
«Απαιτώ να γίνει έλεγχος οικονομικών πεπραγμένων μέχρι και σήμερα. Εγώ ποτέ δεν προτάθηκα να αναλάβω. Δεν είχα ποτέ πρόταση, όπως ζητά ο Παπαδόπουλος. Ας μας πει όμως να μας πει ποια πρόταση είχε ο Ψηφίδης και τον ενέκρινε ως διοίκηση τον Δεκέμβριο. Ας μας πει τι πρόταση κατέθεσαν οι επτά που ανέλαβαν όταν τους επέλεξε. Θεωρώ τιμή μου, πάντως, ότι μου ζητήθηκε να αναλάβω, από ανθρώπους με τους οποίους είχα ανταλλάξει «βαριές» κουβέντες στο παρελθόν, στη λογική ότι θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να σωθεί ο Άρης.

-Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:
«Ας αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη, ο συνεργάτης όλων των καταστροφικών διοικήσεων των τελευταίων ετών. Ας αναλάβουν όλοι τους την ευθύνη, να σώσουν την ομάδα, να κερδίσει τον Ατρόμητο και να υπαχθεί στο άρθρο 99, διότι όλοι θα βρεθούν στον εισαγγελέα».

-Για τις προθέσεις του:
«Εμείς είπαμε, όταν υπήρχε απαίτηση να κάνουμε κάτι, να κάνουμε μια προσπάθεια να μαζέψουμε τα «κομμάτια» της ομάδας για να παλέψει για τη ζωή της, αλλά τούτο δεν πρόκειται να συμβεί όσο αυτοί παραμένουν εκεί.

-Για το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα θα μπορούσαν να κινηθούν διαδικασίες για σχηματισμό προσωρινής διοίκησης στη Λέσχη:
«Σήμερα, μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη, θα μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση στο Πρωτοδικείο να γίνουμε προσωρινή διοίκηση στη Λέσχη διασφαλίζοντας κάθε έννοια καταστατικών διαδικασιών, αλλά ποτέ δεν απετέλεσε προσωπικό μου στόχο η εμπλοκή μου στα κοινά.

Ελεύθερος ο Θανόπουλος

02/04/2013
 Αποχώρησε από την Ευελπίδων ο Νίκος Θανόπουλος, μετά την επίσκεψή του στον Εισαγγελέα. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος και πήρε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Ελεύθερος ο Θανόπουλος
Ελεύθερος αφέθηκε ο Νίκος Θανόπουλος μετά και τη δική του σύλληψη το πρωί της Τρίτης για χρέη της ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε πρώτα στη ΓΑΔΑ κι έπειτα στην Ευελπίδων για να περάσει από το γραφείο του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εκεί προσκόμισε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι επί των ημερών του στην ΠΑΕ δεν υπήρχαν εκκρεμότητες προς το Δημόσιο και αφού πήρε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί, αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως έγινε, δε, και στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη (που επίσης συνελήφθη για πλημμέλημα και όχι κακούργημα) θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

«Δεν υφίσταται πια το ΔΣ της ΚΜΑ»

02/04/2013
 Με γραπτή του δήλωση ο Άγγελος Γρόλιος επεσήμανε ότι υφίσταται πια το ΔΣ της Λέσχης Φίλων Άρη μετά την παραίτηση του Ζουμπουρίδη.

«Δεν υφίσταται πια το ΔΣ της ΚΜΑ»
«Διευκρινίζω, ότι μετά την παραίτηση του κ. Ζουμπουρίδη, δυνάμει του καταστατικού, έπαυσε να υφίσταται το ΔΣ της Λέσχης Φίλων Αρη (ΚΜΑ) και ως εκ τούτου, αρμοδιότητα διατήρησης ή παύσης του οποιοδήποτε ΔΣ της ΠΑΕ, υπήρχε.

Συνεπώς, οι όποιες αποφάσεις ελήφθησαν σχετικά με τη διοίκηση της ΠΑΕ, είναι απόρροια προσωπικών επιλογών του κάθε μέλους του ΔΣ», αναφέρει.

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ

02/04/2013
 Στην κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ.

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ
Την ευκαιρία να αγοράσουν από την Τρίτη (2/4) εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ έχουν οι φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού τα… μαγικά χαρτάκια για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν βγει ήδη στην κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα (02.04.2013) η διάθεση των εισιτηρίων για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Π.Α.Ε. ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Αναλυτικά οι τιμές:

Θύρες 3,4 & 6: 20 ευρώ
Θύρα 9: 15 ευρώ
Θύρες 10: 10 ευρώ

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας ( 2651070340 )
Τρίτη 02.04.2013: 09:00 έως 17:00
Τετάρτη 03.04.2013: 09:00 έως 20:00
Πέμπτη 04.04.2013: 09:00 έως 20:00
Παρασκευή 05.04.2013: 09:00 έως 20:00
Σάββατο 06.04.2013: 10:00 έως 14:00
Κυριακή 07.04.2013: 10:00 έως 14:00

Blue Vayeros (Φ. Τζαβέλλα 17): Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00, τηλέφωνο επικοινωνίας  2651078103 .
Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (08.04): Από τις 11:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΑΕΚ.

* Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου».

«Να κινητοποιηθούν οι ισχυροί της ΑΕΚ»

02/04/2013
 Την ελπίδα η παρέλαση πρώην προέδρων της ΑΕΚ από τον Εισαγγελέα να κινητοποιήσει ισχυρούς παράγοντες και πρώην μετόχους, ώστε να βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο, εξέφρασε ο Νίκος Θανόπουλος.

«Να κινητοποιηθούν οι ισχυροί της ΑΕΚ»
Ο Νίκος Θανόπουλος έγινε σήμερα ο τρίτος πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ που συνελήφθη για χρέη της ΠΑΕ.

Και κατόπιν έγινε ο δεύτερος -μετά τον Ανδρέα Δημητρέλο- που ευχήθηκε η ντροπιαστική αυτή ιστορία να ευαισθητοποιήσει τους «ισχυρούς» του συλλόγου. Είτε αυτοί είναι παράγοντες, είτε πρώην μέτοχοι.

Στις ίδιες δηλώσεις του στο novasports.gr, ο Θανόπουλος τόνισε πως η δική του διοίκηση ήταν κρυστάλλινη και όλες οι ρυθμίσεις τηρούνταν τότε κανονικά.

Εξέφρασε την άποψη ωστόσο ότι η αδυναμία των επόμενων διοικήσεων να κάνει το ίδιο δεν οφειλόταν σε επιλογή τους, αλλά στο ότι δεν είχαν λεφτά για να τις καλύψουν.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανόπουλος

Για την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα: «Προσήλθα αυτοβούλως σήμερα για να καταθέσω για την περίοδο της προεδρίας μου και παράλληλα σε βοηθήσω την Δικαιοσύνη σε ότι άλλο χρειαζόταν. Καταρχήν πρέπει να πούμε πως τα νούμερα που ακούγονται δεν υφίσταται, γιατί πρόκειται για οφειλές προ του άρθρου 44 και δεν ευθύνεται καμία από τις διοικήσεις.

Και από όσα γνωρίζω η τωρινή διοίκηση κάνει προσπάθειες για να πληρωθεί η δόση, οπότε αυτά τα ποσά θα εξαφανιστούν. Θέλω να πω δύο πράγματα και για την δική μου περίοδο. Νομίζω πως ξέρουν όλοι ότι στην δική μου η οικονομική και λογιστική διαχείριση, καθώς και η φορολογική διαμόρφωση ήταν απόλυτα άψογες και κρυστάλλινες και το έχουν διαβεβαιώσει αυτό και ορκωτοί λογιστές και όλοι γύρω από την ομάδα»
.

Για τη δική του θητεία: «Όλες οι ρυθμίσεις που παρέλαβα πληρώνονταν ευλαβικά, ήταν η εντολή μου στην οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ, διότι ξέραμε ποιο είναι το ρίσκο να μην πέσει μια ρύθμιση. Βεβαίως, φεύγοντας έγινε άλλη μία ρύθμιση που κάλυπτε τα τρέχοντα της περιόδου δεδομένου πως αντιλαμβάνεστε πως το ταμειακό έλλειμμα καλύφθηκε από αυτή την ρύθμιση που έκανα φεύγοντας.

Παρά το ότι ήταν όλα ρυθμισμένα και πληρωμένα. Το ότι πέσανε κάποιες ρυθμίσεις αργότερα πιστεύω ότι συνέβη γιατί οι άνθρωποι που διοικήσανε δεν είχαν να πληρώσουν και δεν το έκαναν επειδή δεν ήθελαν. Τους ξέρω τους ανθρώπους που διοικήσανε μετά από μένα και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να πέσει η ρύθμιση.

Θέλω να πω και κάτι για τις ρυθμίσεις. Η ρύθμιση ουσιαστικά, από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καλύψεις το ταμειακό σου έλλειμμα, μοναδικός τρόπος είναι να προσβλέπεις στο Κράτος ουσιαστικά για ένα δάνειο από εκείνο. Και η ρύθμιση έχει 36% επιτόκιο και 20% καταβολή. Επίσης θέλω να πω πως όποιος θέλει, μπορεί να ψάξει τα βιβλία. Ποτέ η Εφορία και το Κράτος δεν πήραν περισσότερα χρήματα από όσα πήραν την οκταετία.

Εγώ έχω την συνείδησή μου ήσυχη, θεωρώ πως έκανα ό,τι μπορούσα και ακόμα περισσότερα, με προσωπικές θυσίες όσο ήμουν πρόεδρος και ελπίζω αυτή η ιστορία να δώσει το έναυσμα στους ισχυρούς, παράγοντες και πρώην μετόχους, να σώσουν την ομάδα μας. Σε πρώτη φάση αγωνιστικά και στη συνέχεια διοικητικά, που είναι και το ζητούμενο. Στη Δικαιοσύνη θα προχωρήσουμε μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία και να λυτρωθούμε και εμείς»
.

Για τη δική του θητεία: «Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούμαι είναι πλημμεληματικής φύσεως. Δεν υπάρχει ΦΠΑ. Στην δική μου θητεία πληρώθηκαν φόροι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που μας καίει είναι να σωθεί η ΑΕΚ, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την δική μου θητεία. Η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα, όλες οι ΠΑΕ έχουν προβλήματα.

Όλη η κοινωνία υποφέρει και μαζί και το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει σαν μεγαλύτερο πρόβλημα τα χρέη προς το Δημόσιο. Δεν έχει καθόλου δάνεια σε τράπεζες. Η τωρινή διοίκηση κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα ζωντανή και είμαι αισιόδοξος πως αυτή η ιστορία θα ξυπνήσει τους ισχυρούς, που υπάρχουν τέτοιοι και μπορούν, και να σώσουν την ομάδα μας. Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θα γίνει»
.

Όλοι δίπλα στον Κολοβό

02/04/2013
 Στο πλευρό του επιθετικού του Πανιωνίου, Δημήτρη Κολοβού, βρίσκονται όλοι στις τάξεις του συλλόγου, μετά το θάνατο του πατέρα του νεαρού φορ.

Όλοι δίπλα στον Κολοβό
Δύσκολες ώρες περνάει ο επιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός, μετά το θάνατο του πατέρα του.

Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση των «κυανέρυθρων» εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, προκειμένου να δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού στράικερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κολοβού για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του, Κωνσταντίνου.
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα παραβρεθεί αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου στις 11:30 στην κηδεία που θα γίνει στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Γεώργιο Ωρωπού».

«Σιγή ιχθύος» για Αναστασίου

02/04/2013
 Δημοσίευμα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Γιάννη Αναστασίου για προπονητή του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε να διαψεύδουν την συγκεκριμένη είδηση.

«Σιγή ιχθύος» για Αναστασίου
Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Βονόρτας είναι υπηρεσιακός προπονητής στον Παναθηναϊκό και πως οι διοικούντες ψάχνονται για τον επόμενο. Λίγες ώρες πριν, δημοσίευμα ανέφερε πως οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη Αναστασίου για το καλοκαίρι επειδή ο ίδιος θα είναι στην Ρέντινγκ μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό, δεν ισχύει μιας και ο Έλληνας τεχνικός έχει απομακρυνθεί από την αγγλική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως ο Αναστασίου αρέσει στον Γιάννη Αλαφούζο από το καλοκαίρι ακόμη, τότε που υπήρξε συνάντηση των δύο ανδρών και συζητήθηκε η προοπτική ο Αρτινός να αναλάβει είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής το «τριφύλλι» χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. Και φυσικά, είναι δεδομένο πως τις τελευταίες μέρες οι δύο άνδρες είχαν επαφή η οποία παρότι δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία, δεν ακούστηκε κάτι και για καμία διαφωνία.

Με τα ως τώρα στοιχεία του ρεπορτάζ, πάντως, δεν είναι απίθανο ο παλιός βοηθός του Τεν Κάτε να αναλάβει τους «πράσινους» το επόμενο διάστημα, αφού οι διοικούντες «ψάχνονται» αρκετά και θέλουν να τελειώνει γρήγορα το θέμα ούτως ώστε να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς όσο το δυνατό γρηγορότερα. Στα θετικά πιθανής συμφωνίας, το γεγονός πως ο Αναστασίου ξέρει την ομάδα αρκετά καλά.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου δεν είναι ο μόνος στόχος από την Ελλάδα, αφού οι διοικούντες σίγουρα καλοβλέπουν τις περιπτώσεις των Τσιόλη, Δώνη και Χριστόπουλου. Για όλους τους, υπάρχουν εμπόδια τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αξεπέραστα και είναι δεδομένο πως στο «τριφύλλι» μπαίνουν στην τελική ευθεία αναφορικά με το θέμα του προπονητή που θα κλείσει το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα. Οι συνομιλίες με τον Βαρέλα για ξένο προπονητή συνεχίζονται, αλλά από την στιγμή που ούτε ο Πορτογάλος έχει σίγουρη θέση στον Παναθηναϊκό, δεν είναι απίθανο ο νέος τεχνικός να είναι Έλληνας…

«Να μας πει ονόματα»

02/04/2013
 «Οφείλει αύριο να μας πει ονόματα για τις ανοικτές πόρτες», τόνισε ο Βασίλης Τσάβαλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο Άρης Μισαηλίδης.

«Να μας πει ονόματα»
Ονόματα και αλήθειες περιμένει ο Βασίλης Τσάβαλος από τον Άρη Μισαηλίδη στην Γενική Συνέλευση του Πανιώνιου που θα γίνει αύριο σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε περί «ανοικτών πορτών» το πρωί στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος επεσήμανε ότι ο σωστός τρόπος για τον Πανιώνιο είναι η «πεπατημένη», δηλαδή, όπως πορεύτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια οι κυανέρυθροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Πανιωνίου, Βασίλη Τσάβαλου στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και τον Τόλη Χριστοφοράκη.

-για το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας:
«Μας πάει η Δευτέρα τελικά».

-για τα όσα είπε το πρωί ο Άρης Μισαηλίδης:
«Τον ευχαριστούμε που μας δίνει τα εύσημα για την πορεία της ομάδας γιατί μόνο εμείς πριν από δύο χρόνια είχαμε το θάρρος να αναλάβουμε την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Ο κ.Μισαηλίδης όμως ανέφερε ότι έχει κάποιες πόρτες ανοικτές για έσοδα… Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι… Εάν έχει πόρτες ανοικτές και επειδή σήμερα δεν πρέπει να παίζουμε σήμερα θα πρέπει να μας πει αύριο ποιες είναι οι ανοικτές πόρτες. Οφείλει να το κάνει αύριο στη Γενική Συνέλευση… Ποιες πόρτες έχουν ανοίξει. Να έχουν όνομα και επώνυμο.

Δεν ξέρω να θα είναι από το παρελθόν. Έχω απορίες και ο μόνος που μπορεί να τις λύσει είναι ο κ.Μισαηλιδης. Και θέλω να μάθω εάν υπάρχουν ανοικτές πόρτες μπορεί ο Πανιώνιος να έχει λύσει το πρόβλημά του.

Επειδή τώρα δεν μπορούμε να παίζουμε με το ΘΑ, πρέπει να δούμε και να πούμε τα πράγματα ως έχουν… Στηριχθήκαμε στις δικές μας δυνάμεις, κρατήσαμε την ομάδα 2 χρόνια στην κατηγορία και τώρα πάμε για οικονομική εξυγίανση σε τέτοια δύσκολα χρόνια… Το μεγάλο στοίχημα που είχαμε πει το πετύχαμε. Ο κόσμος του Πανιώνιου πρέπει να δει τι έχει κάνει ο καθένας».

-για τον τρόπο που κατά την γνώμη του θα πρέπει να κινηθεί και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Πανιώνιος:
«Εγώ δεν έχω καμία ανοικτή πόρτα. Όταν θα έχω θα την πω. Θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Πιστεύω ότι όλοι οφείλουν να πουν την αλήθεια… Θα περιμένω να ακουστεί. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να επιστρέψει στο παρελθόν. Ο Πανιώνιος έχει χρέη αλλά είναι πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλες ομάδες. Η τρύπα είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να τακτοποιηθεί με διακανονισμό. Ήμαστε η μόνη και η πρώτη ομάδα χάραξε άλλη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ξανά απολογούμενη η ΑΕΚ

02/04/2013
 Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί για μια ακόμα φορά φέτος η ΑΕΚ.

Ξανά απολογούμενη η ΑΕΚ
Το καθιερωμένο ραντεβού της με την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα έχει την Πέμπτη (13:00) η ΑΕΚ.

Όπως έχει συμβεί πολλάκις φέτος, η «Ένωση» κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε βουνά και οικοδομές την Κυριακή για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής δε (επίσης για τη συμπεριφορά των οπαδών τους) θα βρεθούν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Άρης και Κέρκυρα.


Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία για την 27η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Πανθρακικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Βέροια: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Κέρκυρα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Κέρκυρα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

«Αν κάποιος δεν αντέχει να το πει»

02/04/2013
 Να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Άρη προσπάθησε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. «Είναι δύσκολο αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Όποιος δεν αντέχει να το πει», είπε.

«Αν κάποιος δεν αντέχει να το πει»
Να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Άρη προσπάθησε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Στην ομιλία του θέλησε να ανεβάσει τους τόνους και να τους παθιάσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν οι κίτρινοι…

«Είμαστε στον Άρη και αντιπροσωπεύουμε ένα τεράστιο λαό από πίσω μας κι αυτό το είδαμε το Σάββατο και το έχετε δει πολλές φορές. Ο κόσμος αυτός υποφέρει και πρέπει να το αισθανθούμε. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν πεθάναμε και θα πάμε να πολεμήσουμε στο Περιστέρι. Αν κάποιος δεν αντέχει να το πει…», τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος πριν αρχίσουν οι ασκήσεις και συνέχισε:

«Ξέρω πως είναι δύσκολα, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να το κυνηγήσουμε κι έτσι θα γίνει…».

Με ΟΦΗ για την παραμονή

02/04/2013
 Αντώνης Λαδάκης και Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκαν κανονικά και πλέον, στον Πανθρακικό ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική με την Σούπερ Λίγκα.

Με ΟΦΗ για την παραμονή
Το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν για τον Πανθρακικό, ο οποίος στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το θετικό για τον Παύλο Δερμιτζάκη είναι πως βλέπει τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Αντώνη Λαδάκη να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Μακεδόνας τεχνικός βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι έτοιμοι και να προπονούνται κανονικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ικανοποίηση. Οι «πράσινοι» απέσπασαν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αξιοποιήσουν με ένα τρίποντο κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Λαδάκης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο θώρακα, ενώ ο «Παπ» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Τρεις… αδιάκοποι στην ΑΕΚ

02/04/2013
 Το πρόγραμμα έλεγε ρεπό την Τρίτη στην ΑΕΚ. Τρεις από τους παίκτες της ωστόσο αποφάσισαν ότι καλό θα ήταν να συνεχίσουν και σήμερα τις προπονήσεις.

Τρεις… αδιάκοποι στην ΑΕΚ
Η σημερινή ήταν μέρα ξεκούρασης στην ΑΕΚ. Όχι για όλους όμως.

Κι αυτοί διότι, παρά το ρεπό της ομάδας, υπήρξαν τρεις παίκτες που ανέβηκαν στα Σπάτα για να προπονηθούν.

Έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς λοιπόν, οι Παυλής, Τσούπρος και Κουρέλας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα.

Ειδικά ο πρώτος λοιπόν (μιας και ο Τσούπρος υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση και ο Κουρέλας δεν μοιάζει να βρίσκεται στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν) δείχνει ότι φορτσάρει για να επιστρέψει στη δράση μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε καιρό εκτός.

Σταγόνα στον… ωκεανό ο Περογαμβράκης

02/04/2013
 Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, μπορεί να είδε στην προπόνηση της Τρίτης (2/4) τον Αλέξη Περογαμβράκη να ανεβάζει στροφές, ενόψει Πανθρακικού, όμως οι απουσίες σε αυτή ήταν πολλές.

Σταγόνα στον… ωκεανό ο Περογαμβράκης
Απουσίες βαρέθηκε να μετράει στην προπόνηση της Τρίτης (2/4) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είδε τους Μπούρμπο, Βερόν, Παπάζογλου, Βιτώρο και Συνάνη να ακολουθούν θεραπεία ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Από το κανονικό πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο έλειπαν και οι Μπανούσης, Κυζιρίδης και Ζαχαράκης που έκαναν ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς.

Το μοναδικό καλό για τον Πετράκη ήταν πως είδε τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας, Αλέξη Περογαμβράκη, να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση δείχνοντας πως εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο 53χρονος προπονητής μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

«Μέσα» Τάτος, Γιαννιώτας

02/04/2013
 Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα είχε η μεσημεριανή προπόνηση του Άρη την Τρίτη στο Νέο Ρύσιο για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

«Μέσα» Τάτος, Γιαννιώτας
Οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Γιαννιώτας προπονήθηκαν κανονικά, δείχνοντας πως ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε. Όμως, οι Νίκος Ψυχογιός, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί μεσημεριανή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Πέμπτη θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό.

Δυο προβλήματα για Χριστόπουλο

02/04/2013
 Έφτασε η ώρα να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Δυο προβλήματα για Χριστόπουλο
Ο Γιάννης Χριστόπουλος προγραμμάτισε προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στο ΠΕΑΚΙ και είδε τον Ιωάννου να ακολουθεί ατομικό και τον Αυγενικού να μένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα της ημέρας αναλώθηκε σε τελειώματα φάσεων από τα πλάγια και τον άξονα το πρωί, ενώ το απόγευμα υπήρξε «βιντεοθεραπεία».

Χωρίς προβλήματα…

02/04/2013
 Καλή η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και το ρεπό της Δευτέρας, όμως την Τρίτη έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Λεβαδειακού.

Χωρίς προβλήματα…
Ο Γιασμίκο Βέλιτς γύμνασε τους παίκτες του στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Βοιωτίας. Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν για περισσότερα από 45’ στον αγώνα με την ΑΕΚ και ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα για τους υπόλοιπους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η προπόνηση θα γίνει σε πιο έντονους ρυθμούς, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παίρνουν 25.000

02/04/2013
 Το ποσό των 25.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παίρνουν 25.000
Πρόκειται για το μισό από το πριμ που θα έδινε ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» κάτι που τους το γνωστοποίησε μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο όταν τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να μείνει σε αυτό το πριμ καθώς είναι πρόθυμος να δώσει και άλλα έξτρα χρήματα στους παίκτες της ομάδας του εάν στέψουν τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο Ελλάδος.

Για κάτι τέτοιο τους έχει ενημερώσει ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε όμως, είναι ότι βάσει απόφασης της διοίκησης από την αρχή της σεζόν τα έξτρα πριμ έχουν κοπεί…

Βέβαια δεν μπορεί κάποιος να στερήσει το δικαίωμα του ιδιοκτήτη της ομάδας να επιβραβεύει τους παίκτες της όταν αυτός το κρίνει.

«Μέσα» ο Αργυρόπουλος

02/04/2013
 Σιγά σιγά «ξεμεθούν» στον Πλατανιά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ασχολούνται με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

«Μέσα» ο Αργυρόπουλος
Έτσι, την Τρίτη η προπόνηση της ημέρας έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη στο Μάλεμε.
Αυτό, αφού κανονικά συμμετείχε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ενώ σε χαλαρότερους ρυθμούς γυμνάστηκε, ακολουθώντας ατομικό, ο Μαρσέλο Λαμπάρθε.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 στο Μάλεμε.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η ΠΑΕ, ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2012–2013, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σημειώνεται ότι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ένα και μόνο εισιτήριο με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένος, συγκριτικά με άλλους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, καθώς οι συμβατικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 1 και 2: 30 ευρώ.
Θύρα 3: 20 ευρώ».

Τον… «έχασε»

02/04/2013
 Τις υπηρεσίες του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, για τα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ, για την 29η και 30η αγωνιστική αντίστοιχα, θα στερηθεί ο Αστέρας Τρίπολης.

Τον… «έχασε»
Στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο, ο Πάπα Σανκαρέ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις. Έτσι, ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα παίξει κανονικά κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Άρη για την 29η αγωνιστική και τον ΟΦΗ για την 30η.

Από εκεί και πέρα θα υπολογίζεται κανονικά για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά για τα πλέι οφ.

Παράλληλα η Ξάνθη είναι το πρώτο... θέμα στις τάξεις της ομάδας. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών μετά από την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί, η ομάδα είχε καλή παρουσία, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Χάνει Λεβαδειακό, ΠΑΣ ο Μπουκουβάλας

02/04/2013
 Στα ματς κόντρα στον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη Κυριακή θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στην Κέρκυρα ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Χάνει Λεβαδειακό, ΠΑΣ ο Μπουκουβάλας
Η ΠΑΕ από το νησί των Φαιάκων ανακοίνωσε την απουσία του μέσου της ομάδας από τα δυο επόμενα ματς, λόγω των επτά καρτών που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τη Βέροια, δηλώθηκε να εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών στα προσεχή ματς με Λεβαδειακό στο ΕΑΚ (Σάββατο, 6/4) και ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (Κυριακή, 14/4), στο πλαίσιο της 28ης και 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League- ΟΠΑΠ αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε, δε, ότι για το ματς με τον Λεβαδειακό δεν υπολογίζονται και οι Δημήτρης Στάμου και Τάσος Βενέτης, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα της Κυριακής».

Ποινή φυλάκισης στον Μπατατούδη

03/04/2013
 Δέκα μήνες φυλάκιση στον Γιώργο Μπατατούδη επιβλήθηκε την Τρίτη από το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ποινή φυλάκισης στον Μπατατούδη
Η ποινή στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ αφορά μη καταβολή ποσού 103.967.000 ευρώ στη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, από την εποχή που βρισκόταν στην «κεφαλή» των «ασπρόμαυρων».

Το ποσό έπρεπε να πληρωθεί εφάπαξ και η συγκεκριμένη ποινή εξαγοράζεται με 5 ευρώ την ημέρα.

Ο Μπατατούδης δεν έδωσε το «παρών» και δικάστηκε δια του δικηγόρου του.

Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Φυτανίδη στον ΠΑΟ

03/04/2013
 Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ προτείνει ο Παναθηναϊκός στον Φυτανίδη. Ο ρόλος του Νταμπίζα στη μεταγραφή!

Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Φυτανίδη στον ΠΑΟ
Κοντά στον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι «πράσινοι» προσφέρουν στον παίκτη 150.000 ευρώ ετησίως, για συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Φυτανίδης μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και οι επαφές με τον Παναθηναϊκό, από τον Γενάρη και έπειτα, έχουν πληθύνει. Ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλα ραντεβού, με το «τριφύλλι» να φαντάζει φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, που όμως δεν επιβεβαιώνονται από τον Παναθηναϊκό, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο Νίκος Νταμπίζας (ο οποίος επίσης δεν το επιβεβαιώνει), πιάνοντας έτσι σιγά-σιγά δουλειά ως νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων»!

Σε ελληνικά χέρια

03/04/2013
 Με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου και τεχνικό διευθυντή το Νίκο Νταμπίζα, είναι εξαιρετικά πιθανό να πορευτεί τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Σε ελληνικά χέρια
Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιάννης Ανστασίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει με κάθε λεπτομέρεια σήμερα η Sportday.

Ο Έλληνας τεχνικός που στο παρελθόν είχε εργαστεί στους «πράσινους» ως βοηθός του Τεν Κάτε, συναντήθηκε την Κυριακή με τον Γιάννη Αλαφούζο και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς όμως αυτή να έχει κλείσει οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από μεταγραφές και αποχωρήσεις, ενώ ο 40χρονος τεχνικός φέρεται να παρέδωσε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και λίστα με ονόματα!

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει πρόβλημα με το περιορισμένο μπάτζετ, ωστόσο θέλει να έχει λόγο στην οργάνωση της ομάδας, στην επιλογή παικτών και στην επιλογή των συνεργατών του (δεν θέλει παλαίμαχους δίπλα του). Οι απολαβές του είναι 200.000-250.000 ευρώ, ποσό που είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιφυλάχθηκε να πει το «ναι» στις παραπάνω προϋποθέσεις και τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Ωστόσο, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» λαμβάνει σοβαρά υπόψη του ότι ο Αναστασίου είναι μια περίπτωση που γνωρίζει τον σύλλογο, ξέρει αρκετές ξένες γλώσσες και έχει καλές σχέσεις με ομάδες του εξωτερικού.

Νταμπίζας για τεχνικός διευθυντής!

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Sportday, πέραν της υπόθεσης Αναστασίου, αναφέρει σήμερα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα και με το Νίκο Νταμπίζα και μάλιστα για τρίτη φορά! Φέρονται μάλιστα, να συμφώνησαν προκειμένου ο πρώην διεθνής αμυντικός να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Νταμπίζας θέλει να κάνει καριέρα ως τεχνικός διευθυντής και βλέπει ως μεγάλη πρόκληση τον Παναθηναϊκό. Διατηρεί μάλιστα και εξαιρετική σχέση με το Γιάννη Αναστασίου!

Η συνεργασία με τον Νταμπίζα αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Βαρέλα με τις τόσες αποτυχημένες επιλογές, μπαίνει τελικά στο περιθώριο.

Εν κατακλείδι, φαίνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συνειδητοποιήσει ότι τη νέα περίοδο ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί σε Έλληνες παίκτες. Γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιλέγει Έλληνα τεχνικό διευθυντή, διατηρεί ενεργό τον Γιάννη Σαμαρά ως υπεύθυνο των ακαδημιών και προτιμάει Έλληνα τεχνικό, με φαβορί τον Αναστασίου. Όλοι τους γνωρίζουν τη νοοτροπία στην ομάδα, είναι νέοι και φιλόδοξοι και ξέρουν τις ανάγκες του συλλόγου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου