ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ενοχλήσεις για Μανιάτη και Μέγκιερι

Ενοχλήσεις για Μανιάτη και Μέγκιερι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έκανε ο Αμπντούν, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκαν οι Μανιάτης και Μέγκιερι.
Ιδιαίτερη ένταση είχε και η σημερινή (3/4) προπόνηση του Ολυμπιακού, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, την προσεχή Κυριακή (7/4, 17:15).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στην τακτική. Μέσω διτέρματος, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, ανεβάζοντας "στροφές". Ο Τζαμέλ Αμπντούν ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, παίζοντας και στο δίτερμα.

Ο Γιάννης Μανιάτης αισθάνθηκε ήπιες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του και προφυλάχθηκε, ενώ την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Μπάλας Μέγκιερι ένιωσε ένα τράβηγμα στη μέση, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και προφυλάχθηκε από το υπόλοιπο πρόγραμμα, για να μην ζοριστεί και τραυματιστεί. Την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να μπει ξανά στο πρόγραμμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου