ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μίλησε με Μήτρογλου ο Μίτσελ

Μίλησε με Μήτρογλου ο Μίτσελ

03/04/2013
 Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την χρησιμοποίησή του ήταν ο Μήτρογλου. Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ θέλησε να μιλήσει με τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού.

Μίλησε με Μήτρογλου ο Μίτσελ
Ενοχλημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει από τον Μίτσελ και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Κώστας Μήτρογλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού ξέσπασε και έσπασε ένα τζάμι μέσα στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη», ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από το γήπεδο.

Για αυτό τον λόγο μίλησε μαζί του στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος τον χρησιμοποίησε πολύ λίγο τον 24χρονο φορ (και) στο προχθεσινό ματς.

Ο 50χρονος προπονητής παρατάσσει με σύστημα 4-3-3 τους Πειραιώτες και με αυτό θεωρείται απίθανο να δούμε μαζί στο αρχικό σχήμα τον Τζεμπούρ και τον Μήτρογλου. Ωστόσο, ο Έλληνας επιθετικός αξίζει μία ευκαιρία, από τη στιγμή που ο Αλγερινός έχει να σκοράρει περίπου έναν μήνα στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον: «Άλλοι κλοτσούσαν μπουκάλια, άλλοι φώναζαν, εγώ έσπασα ένα τζάμι. Δεν το ήθελα, συνέβη…».

Εκτός από τον διεθνή φορ, ο Μίτσελ είχε κατ’ ίδιαν συζήτηση με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο βοηθός του είναι από εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα μέσα στην ομάδα και ήθελε τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα που την αφορούν.

Επίσης, ο Ισπανός μίλησε για αρκετή ώρα με τον Χοσέ Χολέμπας, με τον οποίο συζήτησαν για αγωνιστικά θέματα. Τέλος, ο 50χρονος προπονητής μίλησε ιδιαιτέρως με τους Γιάννη Μανιάτη και Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζει μεσοβδόμαδα ο Μίτσελ, ο οποίος θέλει να μιλάει με τους παίκτες του και να συζητούν για διάφορα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου