ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στην πρίζα εν όψει… Παναθηναϊκού


Στην πρίζα εν όψει… Παναθηναϊκού

04/04/2013
 Να περάσει από του Ρέντη για να δώσει σύνθημα νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής σκέφτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πώς κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες ο Μίτσελ.

Στην πρίζα εν όψει… Παναθηναϊκού
Η ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας δεν έχουν ικανοποιήσει κανέναν στις τάξεις της ομάδας. Κι αν η χαλάρωση είναι κάπου φυσιολογική μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ομάδας φοβούνται τα χειρότερα, καθώς εκκρεμεί ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό που πάντα έχει το δικό του γόητρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να περάσει από του Ρέντη και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του πριν από τον αγώνα της επόμενης Κυριακής στο «Καραϊσκάκη». Την άλλη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιστρέφει από το εξωτερικό και θέλει ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι νίκη (ει δυνατόν και με μεγάλο σκορ) απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, για να ικανοποιηθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Παράπονα από Μίτσελ

Ο Μίτσελ με τη σειρά του προσπαθεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του τόσο για το ντέρμπι, όσο και για το παιχνίδι με τον Πλατανιά που προηγείται. «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», είπε στους παίκτες του ο Ισπανός προπονητής, αν και ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Πάντως σε μία κίνηση με ιδιαίτερο νόημα, ενημέρωσε τους παίκτες του πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες, αυτή τη Δευτέρα δεν θα έχουν ρεπό, αλλά κανονική προπόνηση. Θέλει προφανώς να τους βάλει από νωρίς σε ρυθμούς ντέρμπι και να τους δείξει πως πρέπει να αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά, ο Μίτσελ δείχνει πως ετοιμάζει αλλαγές. Χθες έδειξε διάθεση να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, δοκιμάζοντας τον Μοδέστο σαν δεξί μπακ και ξεκουράζοντας τον Παπάζογλου. Ο Μανιάτης αναμένεται να προφυλαχθεί γιατί έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Ιμπαγάσα παρότι προπονήθηκε χθες κανονικά θα επιστρέψει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Από την αρχή του αγώνα στα Χανιά είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν οι Φετφατζίδης και Τζεμπούρ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου