ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τόμιτς: "Ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ"

Τόμιτς: "Ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ"

Ο Τόμιτς μίλησε για το ματς της Δευτέρας (1/4, 19:00) κόντρα στο Ρέθυμνο στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, τονίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. "Να μην σκεφτόμαστε ακόμη την Χίμκι", σχολίασε.
O βοηθός του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς, μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού την Δευτέρα (1/4, 19:00) κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, στο οποίο οι Πειραιώτες βρίσκονται μόνοι-πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στις δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες της ομάδας να βγάλουν μπόλικη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Ο Μίλαν Τόμιτς είπε τα εξής για το ματς: "Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ένα κρίσιμο ματς διαδέχεται το άλλο. Το ματς με το Ρέθυμνο δεν θα κρίνει κάτι, αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΑΓΟΡ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και εντός, αλλά και εκτός έδρας.

Τους αρέσει πολύ να παίζουν γρήγορα με πολλά σουτ από μακρινή απόσταση και κυρίως από το τρίποντο. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 40 λεπτά του ματς.

Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να παρουμε ακόμη μια νίκη. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ούτε λεπτό το παιχνίδι με την Κίμκι γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου