ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μπόατενγκ: «Θα παίξω με Παναθηναϊκό»!

Μπόατενγκ: «Θα παίξω με Παναθηναϊκό»!

03/04/2013
 Αισιόδοξος ότι σύντομα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται σε συζητήσεις που έχει με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ο Ντέρεκ Μπότενγκ.

Μπόατενγκ: «Θα παίξω με Παναθηναϊκό»!
Σίγουρος για τη δικαίωσή του από το CAS στη δικαστική μάχη που έχει με την Ντνίπρο παρουσιάζεται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ σε συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση του Γκανέζου χαφ φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία, σύμφωνα με όσα είπε στο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών και ίσως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω δικαιωθεί από το CAS. Όλα πάνε καλά και θα αποκτήσω δικαίωμα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι αν θέλει ο προπονητής με χαρά θα αγωνιστώ», φέρεται να έχει πει ο 29χρονος παίκτης.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Μπόατενγκ, αφού δεν μπορεί να εμπλακεί εκείνη σε δικαστική μάχη με τους Ουκρανούς ώστε ο παίκτης να κερδίσει την ελευθέρας του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου