ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το πλήρες πρόγραμμα των play offs της Ευρωλίγκας-Ο δρόμος για το Λονδίνο…τα ζευγάρια των «8»

Το πλήρες πρόγραμμα των play offs της Ευρωλίγκας

05/04/2013
 Τρίτη και Τετάρτη ρίχνονται-παράλληλα με τις μάχες του Champions League-στη μάχη των play offs της Ευρωλίγκας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.

Το πλήρες πρόγραμμα των play offs της Ευρωλίγκας
Γεμάτη μπάσκετ θα είναι η επόμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται κατά σειρά στη μάχη των play offs. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων. Η πρόκριση κρίνεται στις νίκες. Δείτε εδώ πώς... στρώνεται ο δρόμος προς το Λονδίνο.

Δείτε το πρόγραμμα των τριών πρώτων ματς:

1οι Αγώνες

Τρίτη 9/4
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 21:00

Τετάρτη 10/4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ 19:00
Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 21:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

2οι Αγώνες

Πέμπτη 11/4
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 21:45

Παρασκευή 12/4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ 19:00
Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

3οι Αγώνες

Τρίτη 16/4
Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα (δεν έχει οριστεί ώρα)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ρεάλ Μαδρίτης (δεν έχει οριστεί ώρα)

Τετάρτη 17/4
Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός (δεν έχει οριστεί ώρα)
Κάχα Λαμποράλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεν έχει οριστεί ώρα)

* Αν χρειαστούν τέταρτοι αγώνες θα γίνουν Πέμπτη σε Αθήνα και Τελ Αβίβ και Παρασκευή σε Βιτόρια και Κωνσταντινούπολη. Αν χρειαστούν και πέμπτα ματς, θα διεξαχθούν τη μεθεπόμενη εβδομάδα στα γήπεδα των ομάδων με πλεονέκτημα έδρας, σε μέρα και ώρα που θα καθοριστούν προσεχώς.

Ο δρόμος για το Λονδίνο…τα ζευγάρια των «8»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές με πλεονέκτημα έδρας και ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα, στα play offs της Ευρωλίγκας. Διαβάστε τα ζευγάρια των «8».

Ο δρόμος για το Λονδίνο…
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χίμκι και σε συνδυασμό με την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από την Μπαρτσελόνα, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, που σημαίνει πως στο δρόμο για το Λονδίνο και το Final 4 της Ευρωλίγκας, θα βρει μπροστά του την Αναντολού Εφές με πλεονέκτημα έδρας. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να τερματίσει τέταρτος στον πέμπτο όμιλο και να τεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα, με μειονέκτημα έδρας, στα play offs.

Τα άλλα ζευγάρια, ύστερα από τα αποτέλεσμα της 14ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, είναι τα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τις Ρώσους και τους Ισπανούς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Τα πρώτα ματς των play offs της Ευρωλίγκας θα διεξαχθούν την Τρίτη (9/4) και θα ολοκληρωθούν στις 25 Απριλίου, εφόσον κάποια από τα ζευγάρια πάνε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, με την πρόκριση να κρίνεται στις νίκες.

Πρώτος από τους δύο «αιώνιους» στη μάχη των play offs μπαίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα την Τρίτη (9/4), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται μία μέρα αργότερα (10/4) την Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ.

Οι νικητές των παιχνιδιών Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξουν τον έναν ημιτελικό και αντίστοιχα στον άλλον θα είναι οι νικητές των ζευγαριών ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ και Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στα play offs (η ομάδα που γράφεται πρώτη έχει το πλεονέκτημα έδρας):

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου