ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας,ο πρωτος Ελληνας κοουτς που σηκωσε Ευρωπαικη κουπα...Μπραβο Γιωργο !

Μπαρτζώκας,ο πρωτος Ελληνας κοουτς που σηκωσε Ευρωπαικη κουπα...Μπραβο Γιωργο !

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε Πρωτάθλημα Ευρώπης. Δικαιώθηκε και μετά την ολοκλήρωση του τελικού εισέπραξε αμέτρητα συγχαρητήρια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην εορταστική ατμόσφαιρα που ακολούθησε μετά το τέλος το τελευταίο σφύριγμα του τελικού. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εισέπραξε αμέτρητα συγχαρητήρια και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των "ερυθρολεύκων" τόσο στο γήπεδο, όσο και στο ξενοδοχείο.
Μετά το τέλος τους ματς είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους αδερφούς Αγγελόπουλος, ενώ από το τραπέζι του πέρασε πολύς κόσμος για να του αποδώσει τα εύσημα. Άλλωστε το κατόρθωμα του δεν είναι... λίγο. Έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα! Ακόμη έγινε αυτός που οδηγεί για πρώτη φορά ελληνική ομάδα στο repeat (κάτι που δεν κατάφερε ποτέ ο Ομπράντοβιτς ή ο Παναθηναϊκός) και μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή.

Και το έκανε, μάλιστα, με τόσο πειστικό τρόπο. Με άμυνα για σεμινάριο στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και με 90 πόντους σε τρία δεκάλεπτα και ολοκληρωτικό μπάσκετ στον τελικό. Απέναντι σε δύο ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ενδεχομένως περισσότερη ποιότητα από την ομάδα του Ολυμπιακού.

"Μέτρησε αυτό που λέμε "ψυχή" και η έννοια της ομάδας" όπως το ερμήνευσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν δεχτεί το... μπουγέλο από τους παίκτες της ομάδας του, απόδειξη των όσων έλεγε.
 Και ενα μαθημα στους αμφισβητιες του σε αυτους που ξερουν μονο να γκρινιαζουν και που δεν ευχαριστιουνται με τιποτε, θα πρεπει να μαθουν να κανουν υπομονη και να ανοιγουν καλα τα ματια τους και να βλεπουν, και να μην τα απαξιωνουν ολα μονομιας εδω να μου πεις δεν τους εκανε ο Ιβκοβιτς για τον Μπαρτζωκα δεν θα ελεγαν? Ωσπου του αποστομωσε και Ιβκοβιτς και στην συνεχεια και ο Μπαρτζωκας...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου