ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


12/05/2013
 

Πιάνουν δουλειά Σαραβάκος-Νταμπίζας

11/05/2013
 Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού τελείωσαν και Σαραβάκος-Νταμπίζας αρχίζουν τα ταξίδια για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Βλέπουν Φαν Ντάικ.

Πιάνουν δουλειά Σαραβάκος-Νταμπίζας
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ξάνθη 3-0, κατέλαβε την έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σουπερλίγκας και μια καταστροφική χρονιά για τους «πράσινους» έλαβε τέλος. Στο «τριφύλλι» ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα που έχει πολύ, πολύ δουλειά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής έχουν να κάνουν οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού τσεκάρουν εισιτήρια για να τσεκάρουν παίκτες. Παίκτες που έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό και φαίνεται πως μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Ένας τέτοιος είναι ο Γκρέγκορ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, είναι 31 ετών και παίζει στην θέση του χαφ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει το «οκ» αφού έχουν συνυπάρξει στη Ρόντα ως συμπαίκτες και γνωρίζει καλά τι μπορεί να κάνει ο Φαν Ντάικ.

Μετά το ταξίδι στην Κύπρο, οι Σαραβάκος-Νταμπίζας θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Τσεχία προκειμένου να τσεκάρουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να ασχοληθούν και πάλι με το θέμα του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ και στην περίπτωση που μειώσει το κασέ του στα δεδομένα των «πρασίνων» μπορεί να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Ετοιμάζει προσφυγή και ο Κατίδης

11/05/2013
 Μετά τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, προσφυγή κατά της ΑΕΚ ετοιμάζει και ο Γιώργος Κατίδης.

Ετοιμάζει προσφυγή και ο Κατίδης
Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης έκανε την αρχή, αλλά δεν θα είναι ο μόνος… Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ να δείχνουν διάθεση να κάνουν υπομονή για τα χρωστούμενα, αλλά σειρά αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Κατίδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που είναι ξένο σώμα μετά τον πανηγυρισμό του στο ματς με τη Βέροια, αναμένεται να διεκδικήσει 90.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα 90.000 ευρώ, καθώς επίσης και την αποζημίωση για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, επιδιώκοντας και την ελευθερία του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Θεόφιλο Καρασαββίδη.

Σημειώνεται πως προσφυγή έχει κάνει και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που μέσω FIFA αναμένεται να διασφαλίσει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ που του οφείλεται, ενώ το ίδιο θα κάνει για 60.000 ευρώ ο Γιάγκο. Στάση αναμονής τηρεί ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Τέλος ο Ντιέ

11/05/2013
 Την πόρτα της εξόδου από τη Ξάνθη πιθανότατα θα δει ο Σερζ Ντιέ. Οι Ακρίτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ανανεώσουν την συνεργασία με τον Ιβοριανό μέσο.

Τέλος ο Ντιέ
Πολύ πιθανή θεωρείται η αποχώρηση του Σερζ Ντιέ από τη Ξάνθη. Η συμπεριφορά του Ιβοριανού μέσου στο τελευταίο ματς της Skoda με τον Παναθηναϊκό δυσαρέστησε έντονα τον Χρήστο Πανόπουλο και είναι η αιτία που ράγισε το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών.

Μπορεί ο Ντιέ από την στιγμή που ήρθε τον Ιανουάριο να βοήθησε αρκετά την ομάδα να ανεβάσει την απόδοση της αλλά το τελευταίο συμβάν δεν πρόκειται να περάσει έτσι από τον ισχυρό άνδρα των Ακριτών. Βέβαια, εκτός του Ντιέ υπάρχουν και άλλοι που θα φύγουν από τη Ξάνθη με τους Ονουάτσι και Σμιθ να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι.

Φορτσάρει για play offs ο Σίλντενφελντ

11/05/2013
 Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ συμμετείχε σήμερα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Επέστρεψε ο Χακόμπο, απών ο Καμαρά.

Φορτσάρει για play offs ο Σίλντενφελντ
Εντείνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των play offs και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε με ικανοποίησε στο πρόγραμμα του Σαββάτου τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να ακολουθεί κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Χακόμπο Σανθ, ενώ ο Αμπντούλ Καμαρά απουσίαζε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Ατομικό πρόγραμμα, με ασκήσεις ενδυνάμωσης, τρέξιμο και μπάλα έκαναν Κατσικάς και Κωνσταντινίδης.

Σημειώνεται πως στο τιμ των φυσιοθεραπευτών προστέθηκε ο Κροάτης Ζόραν Ράιτσιτς, που έχει προϋπηρεσία στην εθνική Κροατίας και συνεργάζεται σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς ποδοσφαιριστές.

«Αν δεν πτωχεύσει η ΑΕΚ, θα μας βλέπετε… παντού»

11/05/2013
 Μήνυμα χωρίς περιθώριο… παρερμηνείας σχετικά με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ έστειλαν οι οργανωμένοι. Με ανακοίνωσή της, η ORIGINAL τίθεται αντιμέτωπη με όποιον προωθεί άλλη λύση πέραν της πτώχευσης

«Αν δεν πτωχεύσει η ΑΕΚ, θα μας βλέπετε… παντού»
Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης που θα κρίνει (ή μάλλον θα δρομολογήσει οριστικά) το «αύριο» της ΑΕΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί της ξεκαθάρισαν και επισήμως τη θέση τους.

Μετά τις επισκέψεις μελών της λοιπόν στον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά, Βασίλη Σίμο (όπου τον άκουσαν να τονίζει ότι ο εντολέας του δεν σκοπεύει να αντιτεθεί στην πρωτοβουλία Μελισσανίδη), αλλά και στον Σταύρο Αδαμίδη (που παρουσιάστηκε επίσης διατεθειμένος να συνταχθεί), η ORIGINAL έστειλε σαφές μήνυμα και σε όποιον άλλο προωθεί διαφορετική λύση πέραν της πτώχευσης και του restart από τη Γ’ Εθνική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναφέρει

«Επειδή πολλά περίεργα ακούγονται για Β’ Εθνική με εκχωρήσεις χρέους κλπ, ούτε να σας περνάει από το μυαλό τέτοια περίπτωση.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός από την πτώχευση, θα μας βλέπετε κάθε μέρα μπροστά σας, στα σπίτια σας, στις επιχειρήσεις σας και στις διακοπές σας.

Ραντεβού την Τρίτη στη Γενική Συνέλευση.

ORIGINAL 21»

Χακόμπο: «Με έκανε πιο δυνατό η στήριξη του ΠΑΟΚ»

11/05/2013
 Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξε στα προσωπικά του προβλήματα, αισθάνθηκε ο Σανθ Χακόμπο.

Χακόμπο: «Με έκανε πιο δυνατό η στήριξη του ΠΑΟΚ»
Σοβαρά προσωπικά προβλήματα «ανάγκασαν» τον Σανθ Χακόμπο να βρίσκεται στην Ισπανία, με άδεια από τον ΠΑΟΚ που τον στήριξε ηθικά στην δύσκολη περίοδο που περνά μετά την απώλεια του παππού του και το ατύχημα του πατέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς. Χάρη σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ», έγραψε ο Ισπανός τερματοφύλακας στον λογαριασμό του στο facebook.

Ανανέωσε με Κρητικό η Κέρκυρα

11/05/2013
 Τη φανέλα της Κέρκυρας θα συνεχίσει να φοράει μέχρι και το 2014 ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους Φαίακες.

Ανανέωσε με Κρητικό η Κέρκυρα
Παίκτης της Κέρκυρας θα παραμείνει και μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014 ο Νίκος Κρητικός.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι δεν είχε πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Φαίακες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας της (ως τις 30/6/2014) με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, ΝΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, για δύο επιπλέον χρόνια.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, που γεμίζει την οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα με αίσθημα ικανοποίησης και υπερηφάνειας. Και παράλληλα, την τίμια επιβράβευση της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε ένα παιδί του τόπου μας, στο υψηλότερο επίπεδο (Super League), κερδίζοντας άξια την επιλογή του στην εθνική ομάδα Νέων και, πιθανόν, τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα νιώθει δικαιωμένη για τη συνειδητή επιλογή της να εμπιστευτεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή. Παρέχοντάς του εμπράκτως τη δυνατότητα να αποδείξει σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα το ταλέντο και την αξία του. Απέναντι σ’ αυτή τη λογική, η ομάδα μας αποδεικνύεται σταθερά συνεπής. Δημιουργώντας ρεαλιστικά τις συνθήκες και για τους επόμενους Κερκυραίους επαγγελματίες».

Υπό το βλέμμα του Μάντζιου

11/05/2013
 Με τον νέο τεχνικό, Άκη Μάντζιο στην εξέδρα, ο Πανθρακικός επικράτησε 4-2 του Οδυσσέα Κορδελιού σε φιλική αναμέτρηση.

Υπό το βλέμμα του Μάντζιου
Την φιλική νίκη με 4-2 πήρε ο Πανθρακικός κόντρα στον Οδυσσέα Κορδελιού. Ο νέος τεχνικός των Θρακιωτών, Άκης Μάντζιος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τις προσπάθειες των νέων του παικτών από την εξέδρα, όπου πήρε και μια πρώτη γεύση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Λαμπάκη. Οι «πράσινοι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γωνιάδη στο 12’, καθώς η μπάλα του στρώθηκε μετά από δοκάρι σε σουτ του Καθάριος.

Ο Πανθρακικός πήρε προβάδισμα 12 λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γωνιάδη, ενώ ο Μίνγκας έγραψε το 3-1 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στο 80’ ο Βασιλακάκης σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αρμάτο με ωραίο πλασέ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Μιχαλόπουλος, Καθάριος, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χόεφραντ. Έπαιξαν ακόμη οι: Πόπτσης, Ντιόγκο, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Τζάνης, Αλεϊχο, Μαμούτ, Μουστάκας και Βασιλακάκης.

Οδυσσέας Κορδελιού: Μπογδάνος, Τσομπάνος, Παπαργυρίου, Νικολαίδης, Λαμπάκης, Γκοτβάρας, Σάλιβαν, Σαβαϊδης, Αλμπάνης, Φραγκάκης, Αχαλινόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Καρατζάς, Καρράς, Υψηλός, Φαρμάκης, Σαλακίδης, Σεμερτζής, Γίδαρος, Χατζηελευθερίου, Αρμάτο, Μακρής, Γιαννιώτης.

«Φορτσάρουν» για Δερμιτζάκη

11/05/2013
 Συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη αναμένεται να έχουν τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προκειμένου να πείσουν τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο του συλλόγου.

«Φορτσάρουν» για Δερμιτζάκη
Tετ- α- τετ με τον Παύλο Δερμιτζάκη, αναμένεται να έχουν τις επόμενες μέρες οι διοικούντες τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να βρουν τον διάδοχο του 53χρονου τεχνικού.

Στην λίστα με τους υποψηφίους προπονητές το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκεται στην… πολ ποζίσιον και φαντάζει ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μελανόλευκων».

Σε περίπτωση που οι συνομιλίες των δύο πλευρών οδηγηθούν σε «ναυάγιο», τότε οι Κρητικοί θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλους έμπειρους προπονητές, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι αυτή τη χρονική περίοδο.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει εδώ»

11/05/2013
 Τις πιέσεις σε κάθε κατεύθυνση για το πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ συνεχίζουν οι οπαδοί. Με αφορμή διαφαινόμενες αντιδράσεις για το γήπεδο, περίπου 200 επισκέφθηκαν περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φιλαδέλφεια.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει εδώ»
Κεντρικός άξονας του σχεδίου αναγέννησης της ΑΕΚ είναι η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι επειδή την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας του Δημήτρη Μελισσανίδη να το προχωρήσει (και της σύμπραξης δυνατών οικονομικά συμπαικτών στο πλάνο του) ακολούθησαν ενδείξεις πως ενδεχομένως θα υπάρξουν πολιτικές αντιδράσεις, οι οπαδοί της άσκησαν πιέσεις και προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τις επισκέψεις τους λοιπόν στον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά και τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου θέλησαν να εξασφαλίσουν πως δεν θα προβάλλουν εμπόδια στο σχέδιο πτώχευσης, φίλοι της ΑΕΚ έστειλαν μηνύματα και προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος (διαμέσου δημοσιεύματος της «Αυγής») έμοιαζε επιφυλακτικός στους όρους κατασκευής του γηπέδου.

Οι περίπου 200 που βρέθηκαν λοιπόν σε περίπτερο του κόμματος στη Νέα Φιλαδέλφεια συζήτησαν σε ήρεμους τόνους για το θέμα με στελέχη που βρίσκονταν εκεί. Τους ανέφεραν πως δεν συμφέρει κανέναν να δημιουργηθεί πόλος απέναντι στο εγχείρημα ανέγερσης γηπέδου.

Κι αφού τους τόνισαν ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας, ξεκαθάρισαν πως δεν νοείται για τους ίδιους να μη γίνει το νέο «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αναζήτηση συνεχίζεται…

12/05/2013
 Τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν εξακολουθούν να ψάχνουν οι παράγοντες της ΠΑΕ, ύστερα από τη διευκρινιστική δήλωση του Φερνάντο Σάντος.

Η αναζήτηση συνεχίζεται…
Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο να εργαστεί στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Φερνάντο Σάντος, στο περιθώριο του χθεσινού τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Ανήκω στην Εθνική και το μόνο, που με απασχολεί είναι το καλό της ομάδας, δεν ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Είναι καιρός να σταματήσουν οι φήμες, γιατί δεν κάνουν καλό σε κανέναν».

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η συγκεκριμένη φημολογία είχε γίνει ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος προπονητής θεωρείτο απίθανο να αφήσει την Εθνική Ελλάδας, η οποία το επόμενο διάστημα έχει κρίσιμους αγώνες στο δρόμο για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Φερνάντο Σάντος, τον οποίο θα ήθελαν ως προπονητή, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, η οποία παρουσιαζόταν εξ αρχής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την αναζήτησή τους κι όταν έρθει η ώρα θα κάνουν τις εισηγήσεις τους στον Ιβάν Σαββίδη.

Από την πλευρά του, ο ομογενής επιχειρηματίας που δεν βρίσκεται στην Ελλάδα έχει συνεχόμενες επαφές με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όμως δεν φαίνεται ότι βιάζεται για προπονητή.

Φουλάρει για χαφ, αναζητείται γκολτζής

12/05/2013
 Παίκτες που ενδεχομένως να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκού θα δουν απόψε στην Κύπρο Αναστασίου και Νταμπίζας (ίσως και ο Σαραβάκος). Κοντά στην ολοκλήρωσης της πρώτης μεταγραφής οι «πράσινοι».

Φουλάρει για χαφ, αναζητείται γκολτζής
Στην Κύπρο θα βρεθούν σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου με τον Νίκο Νταμπίζα και πιθανότατα τον Δημήτρη Σαραβάκο, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, δεν είναι ψηλά στη σχετική λίστα, και θα ήθελαν να έχουν μία απόψη για παίκτες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, μετά το «κούρεμα» που υπήρξε στην Κύπρο, δεν αποκλείεται να προκύψουν καλές και προσιτές περιπτώσεις παικτών.

«Πράσινος» κατάσκοπος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση, ενώ άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα δουν και το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

Από την Κύπρο προέκυπτε η πληροφορία ότι ο Αλεξ ντα Σίλβα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήρθε το 2006 στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γκενκ και ακολούθησαν Σιντ Τρούιντεν, Παραλίμνι και Ομόνοια πριν καταλήξει στην ΑΕΚ Λάρνακας τον Ιανουάριο του 2012, στην οποία φέτος έχει 26 ματς και πέντε γκολ.

Την ίδια ώρα, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολλανδό μέσο Φαν Ντάικ του κυπριακού «τριφυλλιού» να είναι στη λίστα των υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστών.

Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο μέσους και – σύμφωνα με την SportDay - με τον έναν εδώ και καιρό απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει.

Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» εντός της εβδομάδας και στη συνέχεια το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του επιθετικού.

Στον Παναθηναϊκό έχουν συλλέξει καλές πληροφορίες για τον Νασίρ Μάατσι, ο οποίος είναι 28 ετών και αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ωστόσο, δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεσή του.

Από εκεί και πέρα, αύριο θα πραγματοποιηθεί κρίσιμο ραντεβού του «τριφυλλιού» με την πλευρά του Σωκράτη Φυτανίδη. Οι «πράσινοι» θέλουν να γνωρίζουν άμεσα τις προθέσεις του 29χρονου στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο σε λίγο καιρό.

Ο διεθνής αμυντικός έχει κρούσεις από Τουρκία, Αγγλία, Ιταλία, αλλά το «πρέσινγκ» του Παναθηναϊκού είναι ασφυκτικό και εκτός απροόπτου εντός των επόμενων 2-3 ημερών θα έχουμε οριστική εξέλιξη.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα, η Ελλάς Βερόνα νίκησε άνετα εκτός έδρας τη Γιούβε Στάμπια με 3-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτό σημάνει ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει το ενδιαφέρον για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, στο συμβόλαιο του οποίου – όπως είχε γίνει γνωστό – υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσής του εφόσον η ομάδα του ανέβει στη Serie A.

Προχωράει το πλάνο

12/05/2013
 Στον δρόμο της εκκαθάρισης βρίσκεται η ΑΕΚ, ύστερα από τον ορισμό των εκλογών στην Ερασιτεχνική και του επικείμενου Δ.Σ. της ΠΑΕ που θα έχει ως βασικό θέμα συζήτησης την πτώχευση της Ένωσης.

Προχωράει το πλάνο
Σιγά-σιγά γίνονται όλα εκείνα τα βήματα που απαιτούνται για να γυρίσει σελίδα η ΑΕΚ.

Μετά τον ορισμό των εκλογών της Ερασιτεχνικής στις αρχές του ερχόμενου μήνα και την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κοτσάτου -με τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές- φαίνεται να ξεκαθαρίζει για τα καλά και το ζήτημα της Γ.Σ. που θα γίνει την Τρίτη.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ορισμός νέο Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο οδηγήσει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε πτώχευση (κάτι που θα γίνει σε διάστημα τριών μηνών).

Αυτή, όμως, θα είναι η ουσιαστική εξέλιξη για να επιστρέψει και τυπικά ο Μελισσανίδης στα κοινά της ΑΕΚ.

Ο γνωστός εφοπλιστής ασχολείται το τελευταίο διάστημα με διάφορα θέματα, όπως η κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, τους δυνατούς «συμπαίκτες» που έχουν αποδεχθεί την κίνησή του και το αγωνιστικό κομμάτι.

Εν όψει του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης, όλα δείχνουν ότι στη θέση του προέδρου θα παραμείνει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο κ. Δημητρέλος ενδέχεται να έχει και νομικά προβλήματα από τη διάλυση της ΠΑΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του μέχρι το αναμενόμενο τέλος της.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό σενάριο θέλει το νέο Δ.Σ. να είναι πενταμελές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, θα έχει σε αυτό θα έχει και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, αλλά και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος. Ωστόσο, αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που οι Supporters και ο Νοτιάς παραμένουν μεγαλομέτοχοι της Ένωσης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο Κώστας Νεστορίδης ως ο νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αλλά και ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου εν όψει της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής που θα προκύψει στις 9 Ιουνίου.

Μετά το πέρας του Δ.Σ. της Τρίτης, αναμένεται να προκηρυχτεί νέα Γενική Συνέλευση για τις 7 Ιουνίου και σε αυτή θα αποφασιστεί η λύση της Εταιρείας.

Βγαίνει μπροστά ο Μαχλάς

12/05/2013
 Τις συζητήσεις με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους αναλαμβάνει ο Νίκος Μαχλάς.

Βγαίνει μπροστά ο Μαχλάς
Αίσιος τέλος αναμένεται να έχουν οι τηλεφωνικές επαφές του Νίκου Μαχλά με τον Παύλο Δερμιτζάκη, στον οποίο έχει προταθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

Οι συζητήσεις των δύο ανδρών διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί το όνομα του 44χρονου τεχνικού από τους Ηρακλειώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Μαχλάς - που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα – δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα του προπονητή.

Ο παλαίμαχος επιθετικός θα ασχοληθεί και με τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που είναι ν' ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Σε συνεργασία, βέβαια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη. Είναι κάτι που ξελαφρώνει και τον Πουλινάκη, αφού έχει πολλά και σοβαρά άλλα ζητήματα για να τρέξει, με οικονομικές παραμέτρους όλα, ούτως ώστε να προχωρήσει το νοικοκύρεμα του συλλόγου.

Ουδέν θέμα με Χριστόπουλο

12/05/2013
 Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου πήραν οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ουδέν θέμα με Χριστόπουλο
Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Γιάννη Χριστόπουλο, όπως διευκρινίζει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η δήλωση του 41χρονου τεχνικού έφερε αναστάτωση στην πόλη των Ιωαννίνων και οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους στο θέμα που δημιουργήθηκε.

Επιπλέον, από τη διοίκηση προσέθεταν ότι υπάρχει καλό κλίμα και θα καταλήξουν σε συμφωνία με τον Χριστόπουλο.

Άρεσε ο Ολλανδός

12/05/2013
 Θετική γνώμη σχηματίζουν στον Πανθρακικό για τον Γέργκε Χέφντρααντ, ο οποίος έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Άρεσε ο Ολλανδός
Τη φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Οδυσσέα Κορδελιού παρακολούθησε ο Άκης Μάντζιος.

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι η παρουσία του νέου προπονητής της ακριτικής ομάδας στις εξέδρες, αλλά η δοκιμή ενός Ολλανδού ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γέργκε Χέφντρααντ. Πρόκειται για 27χρονο μεσοεπιθετικό με θητεία στις Βάαλβικ, Ομνιγουόρλντ και Αλμερε, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Τέλσταρ.

Συνολικά έπαιξε για περίπου 57 λεπτά στο χθεσινό ματς και άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα υπογράψει στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Φέρνουν χρήμα Μπουγαΐδης - Κατίδης

12/05/2013
 Χρήματα από τις ενδεχόμενες μεταγραφές του Μπουγαΐδη και του Κατίδη θα εισπράξει ο Άρης, εφόσον εισπράξει χρήματα αν συνεχίσουν στο εξωτερικό.

Φέρνουν χρήμα Μπουγαΐδης - Κατίδης
Κέρδη σε περίπτωση μεταγραφής του Μαυρούδη Μπουγαΐδη και του Γιώργου Κατίδη προσδοκούν στον Άρη.

Ο νεαρός κεντρικός στόπερ κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Γιώργος Κατίδης.

Οι μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών συζητούν με ομάδες από το εξωτερικό και εφόσον έχουν θετική εξέλιξη αυτές οι επαφές, τότε οι Θεσσαλονικείς θα λάβουν σημαντικά ποσά από τα «τροφεία» σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

Για τον Μπουγαΐδη το παραπάνω ποσό υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ, ενώ για τον Κατίδη (που ήδη έχει εισπράξει 100.000 ευρώ από την ΑΕΚ) και το αντίστοιχο ποσό μπορεί να φτάσει τις 350.000 ευρώ (σε περίπτωση που βρει ομάδα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου