ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η υπόσχεση και το... μπέρδεμα του Σπανούλη (Web TV)

Η υπόσχεση και το... μπέρδεμα του Σπανούλη (Web TV)



12/05/2013
 Ο Βασίλης Σπανούλης μιλά στη Web TV του www.sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα και δίνει υπόσχεση στον κόσμο του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού. Το… μπέρδεμα του Λαρισαίου γκαρντ.
Την υπόσχεση πως θα παλέψει με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού για να φέρει και το φετινό τρόπαιο της Ευρωλίγκας στον Πειραιά έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα.

Δείτε τι τονίζει για τη Ρεάλ, τα «κλειδιά» του τελικού, αλλά και πώς… μπερδεύεται και απαντά στα αγγλικά σε ελληνική ερώτηση επηρεασμένος από τόσες συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα.
Αναλυτικά, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για:

-τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Βλέπουμε το παιχνίδι σαν… έναν τελικό. Έχουμε απέναντί μας μια σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ, που έδειξε πως έχει χαρακτήρα και στον ημιτελικό, καθώς βρέθηκε πίσω με δέκα πόντους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση».

-το αν θα παίξει ρόλο η εμπειρία ή το ταλέντο: «Θα δείξει στο παιχνίδι. Αυτό δεν μπορείς να το πεις πριν το παιχνίδι. Μπορεί να λέγανε και γι’ αυτούς, μπορεί να λέγανε και για μας μέσα στη χρονιά, αλλά σημασία έχει πως είμαστε στον τελικό».

-τον έλεγχο του ρυθμού: «Η ομάδα που θα ελέγξει το παιχνίδι στο σετ παιχνίδι θα έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πάμε ένα παιχνίδι και σε υψηλό και σε χαμηλό ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να ξέρουμε πότε να τρέξουμε και πότε να πάμε σε σετ παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό ματς από τον ημιτελικό. Εκεί έπρεπε περισσότερο να τρέξουμε, τώρα πρέπει να ξέρουμε πότε να τρέξουμε. Να μην τρέχουμε σαν τρελοί και παλαβοί και πάμε σε ένα run ‘n’ gun παιχνίδι που τους βολεύει».

-το αν ο Ολυμπιακός θα εστιάσει αμυντικά πάνω στα γκαρντ: «Η Ρεάλ είναι η πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρώπη, άρα δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στα γκαρντ. Είναι μία ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις αλλά αρκετά διαφορετική από την ΤΣΣΚΑ. Η ΤΣΣΚΑ είχε παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, μεγάλα κορμιά, αλλά η Ρεάλ έχει περισσότερη ενέργεια κι ένα ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που παίζει πολύ με τα στάγκερ
και τα οφ-σκριν με τον Κάρολ και τον Ρούντι, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

-τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ήταν φανταστική η συμπαράσταση του κόσμου στον ημιτελικό. Ούτε εμείς περιμέναμε να έχουμε τόσο κόσμο, γιατί η Ελλάδα περνά μία άσχημη περίοδο, υπάρχει κρίση και είναι το πιο ακριβό ταξίδι που μπορεί να κάνει κάποιος. Όμως βλέπουμε ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε ευτυχισμένους Να ξέρουν πως θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το καλύτερο».

-το αν θα… βάλει μπροστά για τέταρτο παιδί αν και η γέννηση του τρίτου του παιδιού συνοδευτεί από τίτλο στην Ευρωλίγκα: «Κάτσε να έρθει το τρίτο παιδί και θα δούμε».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου