ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Βye-Bye Papaloukas... (video)

Βye-Bye  Papaloukas... (video)

Αφου οπως δηλωσες ο ιδιος με την ΤΣΣΚΑ αισθανεσαι πιο κοντα(ξεχνωντας οτι ο Ολυμπιακος σε εφτασε εκει...) αγκαλιασε τους κλαψε, δωστους φιλακια και πες τους γιατι δεν προσφερες....κατι ξερουμε κι εμεις για την προσφορα σου...Ουτε ενα μπραβο για την κατακτηση του τροπαιου για τον Ολυμπιακο...ο χαραμοφαης !!!

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο λόγος του Θοδωρή Παπαλουκά στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας, που ήταν και ο τελευταίος αγώνας του Τεό στη διοργάνωση.
«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Πρώτα απ’ όλα τον Αντρέι (Βατούτιν, πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ) και φυσικά τον κόουτς Μεσίνα), γιατί αν δεν ήταν εκείνος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα κάποια, λίγα ή περισσότερα, πράγματα στην καριέρα μου. Του χρωστάω πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Ξέρω πως κάποιες στιγμές σαν έσπασα τα αρχ…α, αλλά το έκανα μόνο γιατί μου αρέσει να κερδίζω. Έχω ξαναβρεθεί σε θέση να χάσω ημιτελικό, αλλά πρέπει να μείνουμε μαζί και να δείξουμε πως είμαστε ομάδα», τόνισε ο 36χρονος γκαρντ, που καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του.

Μετά το 50ο δευτερόλεπτο μπορείτε να δείτε την ομιλία του Τεό, ο οποίος στη συνέχεια πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του:

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου