ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές στις 5 Νοεμβρίου

Εκλογές στις 5 Νοεμβρίου
13/10/2010
Άμεσες είναι πλέον οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι διεργασίες για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη. Η απερχόμενη διοίκηση στο σημερινό Δ.Σ. αποφάσισε να διεξαχθούν εκλογές στις 5 Νοεμβρίου, μετά από την παραίτηση του προέδρου Γιάννη Συγγελίδη.
Τα μέλη του Δ.Σ, πάντως, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την συμπάθεια τους στον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Συγγελίδη, στέλνοντας του την ακόλουθη επιστολή:

"Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλτατε Γιάννη
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ. Φ. Π. που συνεδρίασαν σήμερα 12/10/2010 λόγω της παραίτησής σου από τη θέση του Προέδρου, αισθανόμαστε την ανάγκη να σου εκφράσουμε την λύπη μας για την παραίτησή σου.
Ταυτόχρονα και σεβόμενοι αυτή σου την απόφαση θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε θερμότατα για την συνεργασία που είχαμε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τελευταία, ο Σύνδεσμός μας συνέχισε την ένδοξη πορεία του διατηρώντας τα σκήπτρα σε όλα τα αθλήματα.
Παράλληλα και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δόθηκε περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες , προσπάθεια που αν συνεχιστεί θα αποδώσει σίγουρα καρπούς.
Τονίστηκε επίσης και το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ. Φ. Π. με πρωτοβουλίες κυρίως κατά της βίας η οποία είχε και αποτελέσματα αφού δεν δημιουργήθηκαν, παρά τις προκλήσεις, βιαιότητες κατά τους αγώνες των ομάδων μας.
Γι αυτούς τους λόγους αγαπητέ Γιάννη πρέπει να είσαι υπερήφανος για την δίχρονη θητεία σου στην θέση του προέδρου του Συνδέσμου μας , όπως υπερήφανοι νιώθουμε κι εμείς που πορευτήκαμε μαζί σου. Είσαι και εσύ και η οικογένειά σου κεφάλαιο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει συμβάλλει για το μεγαλείο του μεγαλύτερου και ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδας".

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του έκτακτου ΔΣ, ο κύριος Γλου τόνισε:
«Έχουμε προκηρύξει εκλογές για τις 5 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον σύλλογο όσο το δυνατόν ψηλότερα και πιστεύω ότι θα βγει μια διοίκηση στις 5 του μήνα που θα είναι ικανή να κρατήσει τον σύλλογο σε τροχιά επιτυχιών». Όσο αναφορά για τις επαφές που έχει αναλάβει με τους κ Μαρινάκη, Κόκκαλη και αδελφούς Αγγελόπουλος δήλωσε αισιόδοξος. «Κρίνοντας από το παρελθόν είμαι σίγουρος ότι τα 'μεγάλα κεφάλια' του Ολυμπιακού θα συνδράμουν. Θέλω να πω όμως ότι η ομάδα πόλο δεν βυθίζεται γιατί έχει αθλητές που δεν βυθίζονται». Επίσης, συζητήθηκε και η συνεισφορά των φιλάθλων της ομάδας με την εγγραφή και την ανανέωση των μελλών ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια.
Θέση πήρε και ο Γιάννης Κεντ, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εκ νέου ενασχόλησης του με το αντρικό τμήμα πόλο του Θρύλου, κάτι όμως που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου