ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Και Πάντελιτς και Μιραλάς!

Και Πάντελιτς και Μιραλάς!
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕΠροσπαθεί να… χωρέσει μαζί στην ενδεκάδα Μιραλάς και Πάντελιτς ο Βαλβέρδε και δεν το κρύβει. Θεωρεί ότι ο Βέλγος με την ταχύτητά του μπορεί να σμπαραλιάσει οποιαδήποτε άμυνα, ταυτόχρονα όμως η ομάδα χρειάζεται και την εκτελεστική δεινότητα του Σέρβου φορ. Στη σημερινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός έκανε ένα μίνι διπλό και είχε χωρίσει τους παίκτες σε δύο επτάδες. Στη μία ήταν μαζί οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς και στην άλλη οι Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Μπράβο, Ιμπαγάσα, Ζαϊρί, Φουστέρ και Νέμεθ.

 
Σίγουρα ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν σχετικά με την ενδεκάδα, καθώς απουσιάζουν και οι διεθνείς, το γεγονός όμως ότι είχε μαζί τους Μιραλάς και Πάντελιτς, δείχνει την τάση του Ισπανού να τους δώσει την ευκαιρία να… δέσουν.
Θα πει κανείς ότι και στο παρελθόν ο Βαλβέρδε έχει κάνει πολλές δοκιμές τις οποίες τελικά δεν εφαρμόζει στα ματς. Σωστό και αυτό, απλώς να θυμηθούμε ότι στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ενδεκάδα ήταν αυτή που προέκυπτε από το ρεπορτάζ με εξαίρεση την χρησιμοποίηση του Μιραλάς αντί του Πάντελιτς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου