ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Τσιαντάκης: Σίγουρο διπλό

 
16/10/2010

Τσιαντάκης: Σίγουρο διπλό 

O παλάιμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκος Τσιαντάκης μιλά αποκλειστικά στο Sportaction για την αναγέννηση της ομάδας του Πειραιά μετά τα περσινά λάθη και κάνει λόγο για σίγουρη νίκη μέσα στην Ξάνθη.Ο παλαίμαχος των "ερυθρόλευκων" κάνει τον απολογισμό για τους ερυθρόλευκους όπου, σύμφωνα με την γνώμη του θα επικρατήσουν σε ακόμα ένα πρωτάθλημα: "Η περσινή χρονιά για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ άσχημη. Είχε χάσει πολλούς καλούς παίκτες λόγο τραυματισμών όπως τον Γκαλέτι και τον Ντουντου. Επίσης η συχνή αλλαγή προπονητών έκανε τον Ολυμπιακό να χάσει την ταυτότητα του".

Ενώ συνεχίζει λέγοντας: "
Σε αντίθεση, φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα με σωστές κινήσεις από την διοίκηση με την απόκτηση καλών παικτών και προπονητή. Απέκτησε άξιους ποδοσφαιριστές ακόμα και για τον πάγκο για να μπορούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες της βασικής εντεκάδας".

Κλείνωντας, ο Νίκος Τσιαντάκης θεωρεί πως τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον φοβίσει ούτε η έδρα της Ξανθής αλλά και καμία άλλη στην Ελλάδα " Η Ξάνθη είναι μια υπολογίσιμη ομάδα αλλά είδαμε τον Ολυμπιακό να παίζει τόσο όμορφη μπάλα που έχει άνετα την νίκη σε όποια έδρα της Ελλάδας και αν παίξει.

Η μάχη θα γίνει πάλι με τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Παναθηναϊκό. Αν παραμείνει σταθερός όπως τον είδαμε ο Ολυμπιακός έχει την πρώτο λόγο για πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου