ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη
Δημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2010 11:22
Με ανακοίνωση της η Ξάνθη ζητάει από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην ταξιδέψουν στην Ξάνθη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους
Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη
Απρόσμενη εξέλιξη όσον αφορά το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Θράκη, καθώς η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία ζητά από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να μην μεταβούν στην ακριτική πόλη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NET) του Σαββάτου (16/10). Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Μετά την κοινοποίηση προς την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ της επιστολής του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή σύμφωνα με την οποία για το παιχνίδι SKODA ΞΑΝΘΗ – Ολυμπιακός απαγορεύεται η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και παράλληλα απαγορεύει στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ να διαθέσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η απόφαση της σύσκεψης της Αστυνομίας Ξάνθης την Τρίτη 12.10 ήταν να μην δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον αγώνα αυτό.

Στη συνέχεια, όπως διαβάσαμε σε αθλητικό site, ο κος. Μπιτσαξής σε απάντηση της επιστολής του κου. Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μεταβούν μεμονωμένα και να προμηθευτούν εισιτήρια από το γήπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ, εφόσον το επιτρέψει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Για το λόγο ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει μεμονωμένα εισιτήρια παρά μόνο κάρτες μέλους για τους φιλάθλους της, παρακαλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην έρθουν στο γήπεδο διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια τη στιγμή που δεν έχουν εκδοθεί και τη στιγμή που ισχύουν οι ως άνω από αποφάσεις του Γ.Γ.Α. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου