ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Να σκιστούμε για το πρωτάθλημα»!

«Να σκιστούμε για το πρωτάθλημα»! 

12/10/2010

«Να σκιστούμε για το πρωτάθλημα»!  Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να «ματώσουν» για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, όπως είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ριέρα, τον Ρόμενταλ, τον Ιμπαγάσα και τον Μιραλάς. Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να προλάβει τυχόν αρνητικές εξελίξεις και δεν θέλει οι παίκτες να εφησυχάσουν στιγμή, αφού στόχος της ομάδας είναι να σηκώσει τον τίτλο και να κερδίσει την έξοδο στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, ο 46χρονος προπονητής τούς εξήγησε τις «ειδικές συνθήκες» που επικρατούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις δύσκολες έδρες με τους κακούς αγωνιστικούς χώρους, το δυνατό παιχνίδι και τούς ξεκαθάρισε πως μόνο με τη δουλειά θα καταφέρουν στο τέλος της σεζόν να στεφθούν πρωταθλητές.
«Εάν δεν σκιστούμε, δεν θα το πάρουμε το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα του Βαλβέρδε και τόνισε:  
Bαλβέρδε: "Δεν γίναμε υπερομάδα"
 «Λένε όλοι πως ήρθατε στον Ολυμπιακό γιατί θέλετε να γίνετε πρωταθλητές. Να πάρετε μαζί του τίτλους. Γελιέστε, όμως, αν πιστεύετε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι της πλάκας. Δεν το παίρνεις, αν δεν δουλέψεις σοβαρά και δεν τα δώσεις όλα. Το επίπεδο έχει ανέβει, καλούς παίκτες έχουν φέρει κι άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και πρέπει να καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όπως ίσως νομίζατε». Επίσης, ο Ισπανός τους θύμισε τι έγινε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος φάνηκε ανταγωνιστική ομάδα και ήρθε δύσκολα το «διπλό».


Τα κεφάλια μέσα και δουλειά! Η σημερινή πρωινή προπόνηση (10:30) θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (είχε επαναληφθεί και πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου) κι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά για την κατάσταση του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο 29χρονος μέσος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως ανέβασε ρυθμό και το ευχάριστο ήταν ότι δεν ένιωσε ενοχλήσεις. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο δεν θα ρισκάρει στο θέμα του Καταλανού. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ξάνθη.
Οι εισηγήσεις του Βερμιούλεν

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Χέρμαν Βερμιούλεν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει και πάλι στην Ελλάδα να συναντηθεί εκ νέου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την προοπτική να συμφωνήσουν και να επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό, έχοντας ξανά την ευθύνη των ακαδημιών.  
Καταφθάνει ο Βερμιούλεν  Ο Βέλγος του ανέλυσε τη διαδικασία παραγωγής παικτών, τη φιλοσοφίας του και όλα αυτά αναφέρονται και στην έκθεση που του δόθηκε, τα οποία θα του τα παρουσιάσει ακόμα πιο αναλυτικά με τη νέα που θα του στείλει. Τα βασικά σημεία είναι: τα γήπεδα (όπου θα γυμνάζονται οι νεαροί παίκτες), η εκπαίδευση (όπου θα μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος) και τα σχολεία (όπου θα σπουδάζουν).
 


  Σήμερα θα συσταθεί η υγειονομική επιτροπή για να εκδώσει διαπιστωτική πράξη ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι, όμως, να γίνει τις επόμενες μέρες μία κίνηση από τον ίδιο τον Γκαλέτι για τα χρήματα που ζητάει ώστε να υπάρξει τελικά συμβιβασμός και να μην πάνε οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου