Οδηγίες για όσους πάνε στην Λαμία
Την Τετάρτη (13/10) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελλήνιο (18:30, ΕΤ-1) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Όσοι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων θελήσουν να ταξιδέψουν στην Λαμία, είναι χρήσιμες ορισμένες πληροφορίες. Το κλειστό έχει χωρητικότητα 2.600 θέσεις και βρίσκεται στη Λαμία, 210 χλμ βόρεια από την Αθήνα. Μπορείτε να φτάσετε εκεί και με το τρένο. Το ίδιο το γήπεδο βρίσκεται στη νοτιο-ανατολική πλευρά της πόλης και θα το βρείτε εύκολα καθώς θα μπαίνετε στη Λαμία από την Εθνική Οδό. Έχοντας βγει από τον κόμβο της Λαμίας και αφού στρίψετε αριστερά μετά από λίγο ακολουθώντας τις πινακίδες προς την πόλη (ευθεία θα συνεχίζατε για Δομοκό), θα βρεθείτε στην οδό Γεννηματά. Έχετε την προσοχή σας αριστερά του δρόμου, όπου σε λίγο θα δείτε ένα μαχητικό αεροπλάνο (Μνημείο Έλληνα Αεροπόρου). Στρίψτε αμέσως αριστερά στην οδό Φιλίας και θα βρεθείτε μπροστά από το κλειστό. Υπάρχουν πινακίδες επί της Γεννηματά (προς "Gymnasium"). Παράλληλα, η ΚΑΕ Πανελλήνιος, εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θελήσουν να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανελλήνιος:

"Η ΚΑΕ Πανελλήνιος με στόχο να συνεισφέρει στην ομαλή διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω και παρακαλεί όλους να συνεισφέρουν στην υλοποίηση τους, προκειμένου το παιχνίδι να εξελιχθεί σε γιορτή για την πόλη και το μπάσκετ:

1) Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανένα φίλαθλο που δεν διαθέτει εισιτήριο.

2) Κατά την είσοδο στο Χαλκειοπούλειο θα διενεργείται λεπτομερής σωματική έρευνα των φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η εισαγωγή στις εξέδρες, απαγορευμένων αντικειμένων και ουσιών. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο γήπεδο φιαλών, κουτιών αναψυκτικών, κονταριών για σημαίες, λοιπών συναφών αντικειμένων.

3) Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος των φιλάθλων από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

4) Για τη απρόσκοπτη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα λειτουργήσουν όλες οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου, οι οποίες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

5) Αντίθετα δεν θα λειτουργήσει το πάρκινγκ του Χαλκειοπουλείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών και των επισήμων.

6) Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από 16.30 έως την έναρξη του αγώνα.

7) Για τον εν λόγω αγώνα δεν θα λειτουργήσουν τα κυλικεία.

8) Κατεφαρμογήν των κείμενων νόμων, η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας θα επιτηρεί τις εξέδρες.

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος θα πληροφορεί καθημερινά τους φιλάθλους για θέματα προπώλησης των εισιτηρίων και διοργάνωσης του αγώνα".