ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Θανάσης: "Του χρόνου θα παίζουμε αλλού"!

 Θανάσης: "Του χρόνου θα παίζουμε αλλού"!

Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα διεξάγεται η γ.σ. του ΕΣΑΚΕ παρόντων και εκπροσώπων του ΠΣΑΚ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστειλε τους παίκτες στο... διάολο και ενημέρωσε πως του χρόνου ο ΠΑΟ θα παίζει σε άλλη λίγκα! Πυρ ομαδόν κατά Λάζου, που απαντά: "Είναι ντροπή να αρχίσει αυτό το πρωτάθλημα".
Από τη γενική συνέλευση απουσιάζουν ο Άρης και ο Πανελλήνιος, τον Παναθηναϊκό εκπροσωπεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο ΠΣΑΚ πήγε στα γραφεία της Ερατοσθένους με επικεφαλής τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Η γενική συνέλευση άρχισε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των παικτών χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις: «Το μπάσκετ είμαστε εμείς και όχι εσείς. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να εκβιάζετε. Η Πολιτεία δεν μας έχει δώσει ούτε πεντάρα, παρότι πληρώνουμε επί 15 χρόνια. Να πάρει ο διάολος το άθλημα και τους παίκτες! Τα διαλύσατε όλα. Αλλά καλό θα μας κάνετε! Θα γλιτώσουμε τόσα χρήματα. Θα τα κόψουμε και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν»!

Κι αφού τα είπε όλα αυτά και... ξεθύμανε, έδωσε και την είδηση: «Του χρόνου ο Παναθηναϊκός δεν θα παίζει εδώ, αλλά σε άλλη λίγκα»! Δεν αποκάλυψε σε ποια, αλλά φρόντισε στη συνέχεια να ζητήσει από τους παίκτες να φανούν πιο διαλλακτικοί: "Εμείς φταίμε, γιατί είμαστε μαλθακοί και δεν ζητάμε δυναμικά τίποτα. Αυτό που κάνετε εσείς θα έπρεπε να το κάνουμε εμείς. Βάλτε νερό στο κρασί σας".

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ??? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου