ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Έκτακτο Δ.Σ το απόγευμα

Έκτακτο Δ.Σ το απόγευμα
12/10/2010
Η επόμενη ημέρα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς το απόγευμα στις 20.00 έχει ανακοινωθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, προεδρεύοντος του Α’ αντιπροέδρου κυρίου Γλου.
Εκεί, ο κύριος Γλου πρόκειται να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για την επιστολή παραίτησης του, απερχόμενου πλέον, προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, κυρίου Συγγελίδη, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και οι κινήσεις των υπόλοιπων μελών της διοίκησης.
Από εκεί και πέρα, ο κύριος Γλου θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ για τις επαφές του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολύμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Να σημειωθεί πως άπαντες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Α’ αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, προσθέτοντας πως όποτε τους ζητηθεί θα σταθούν στο πλευρό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Πλέον, το επόμενο βήμα που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί είναι η δραστηριοποίηση του κόσμου, με τους φίλους του Ολυμπιακού να καλούνται να στηρίξουν τον θεσμό των μελών, προκειμένου να δείξουν και αυτοί, έμπρακτα, την συμπαράσταση τους.
Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει και από πλευράς αθλητών, καθώς πλέον άπαντες πιστεύουν πως, μετά την παραίτηση του κυρίου Συγγελίδη, με υπομονή και στήριξη, η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου