ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Οπως στο Καραϊσκάκη" (video)

"Οπως στο Καραϊσκάκη" (video)
12/10/2010
Αναποφάσιστος για την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Ξάνθη και συνάμα προβληματισμένος για το θέμα του τραυματισμού του Ουρτάδο παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε: "Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιοι θα παίξουν το Σάββατο και αν το είχα κάνει δεν θα το έλεγα εδώ για να το ακούσει ο προπονητής της Ξάνθης.
Εχουμε πολλές δυνατότητες και διαθέτουμε παίκτες όπου μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις, όπως είναι ο Μιραλάς που μπορεί να παίξει σαν επιθετικός, πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και στα άκρα. Έχουμε ακόμα τον Μήτρογλου και τον Νέμεθ, είναι δύσκολη απόφαση και είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το θέμα του Ουρτάδο μας είχε απασχολήσει πάρα πολύ και μας είχε ανησυχήσει. Ευτυχώς, όμως, είδαμε πως ύστερα από πολύ δουλειά που έκανε την περασμένη εβδομάδα πάει πάρα πολύ καλά. Του είχαμε δώσει ένα περιθώριο δύο με τρεις εβδομάδες για να επανέλθει 100%, ώστε να γίνει εντελώς καλά. Βλέπουμε ότι πηγαίνει πάρα πολύ καλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα τον έχουμε μαζί μας στη Ξάνθη. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στην Ξάνθη.

RedPlanet.gr - Βαλβέρδε (12/10/2010)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Είναι μία καλή ομάδα με καλή έδρα. Έχει καλά αποτελέσματα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Αλλά όποιος και να παίξει θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αντίπαλος έρχεται με μεγάλη θέληση και κίνητρο, όταν παίζει εντός έδρας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε δυνατοί, να πηγαίνουμε εκτός έδρας, που είναι δύσκολα ματς, για όλες τις ομάδες, να δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο, όπως στο "Γ. Καραϊσκάκης". Άλλη φορά το πετυχαίνουμε και άλλες όχι". Για την μεταγραφική ενίσχυση ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: "Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για μεταγραφές. Δεν σκέφτομαι ποιος μπορεί να έρθει. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα βγάλω το παραπάνω από τους παίκτες που έχω. Θα ήταν εύκολο να κάνουμε μία λίστα και να ζητούσαμε τον Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλτι και όποιον μ' αρέσει. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε με το υλικό που έχουμε και να λύσουμε τις ανάγκες. Με αυτά ασχολούμαι και δεν έχω χρόνο για κάτι παραπάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου