ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ναι, είμαστε μαζοχιστές… ...Προγραμμα 6ης αγωνιστικης

Ναι, είμαστε μαζοχιστές… 

16/10/2010

Ναι, είμαστε μαζοχιστές…
Ναι, ξέρουμε πως «δεν βλέπουμε την μπάλα που βλέπουν οι ξένοι»…

Ναι, ξέρουμε πως οι ανακοινώσεις για τη διαιτησία είναι διπλάσιες από τις αγωνιστικές…

Αλλά και ναι, ξέρουμε πως είναι ανώφελο να κοροϊδευόμαστε:

Η Superleague -με όλα τα στραβά και τα περίεργά της- μας έλειψε!

Φτιαγμένη έτσι, λες, ώστε να μας αποζημιώσει για τη… χαρμάνα της διακοπής, η 6η στροφή του πρωταθλήματος έρχεται «τίγκα» με ντέρμπι (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, Άρης-ΑΕΚ), δύσκολες αποστολές (Ξάνθη-Ολυμπιακός) και υποσχέσεις για καλή μπαλίτσα…

Διαβάστε αναλυτικά για τα παιχνίδια του Σαββατοκυριακου Πανιώνιος-Εργοτέλης

«Καυτό»… μίτινγκ στην πλατεία! Προερχόμενοι από δύο ήττες έκαστος, Πανιώνιος και Εργοτέλης συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη και βλέπουν ο ένας τον άλλο ως ευκαιρία να σκάσει και πάλι το χειλάκι τους. «Απαραίτητη» η νίκη -ειδικά για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δεν έχουν πολυτέλειες για άλλες εντός έδρας «σπατάλες».

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός

Θες κορυφή; Πρώτα… Πηγάδια! Εκεί ταξιδεύει ο Ολυμπιακός και απέναντι σε έναν αντίπαλο παραδοσιακά δύσκολο, θα ψάξει «με ένα σμπάρο» (νίκη επί της Ξάνθης), «δυό τριγώνια» (παραμονή στο ρετιρέ και εκμετάλλευση τυχόν… γκέλας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ). Σημαντικότερη απουσία για τους «ερυθρόλευκους»… ο κόσμος τους (που δε θα βρεθεί τελικά στις εξέδρες), ενισχυμένοι -για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα- με τον Έλινγκτον θα παραταχθούν οι «ακρίτες».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Φωτιά στα… απουσιολόγια! Χωρίς κόσμο στις εξέδρες (λόγω της πολυσυζητημένης τιμωρίας) και χωρίς βασικά στελέχη στις ενδεκάδες (Λέτο, Γκοβού, Νίνης οι μεν - Τσιρίλο, Λίνο οι δε), Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βλέπουν τους δρόμους τους να συγκρούονται: Μπορεί, λοιπόν, οι «πράσινοι» να θέλουν συνεχίσουν στον… ίσιο που τους έβαλε η εμφάνιση με τον Εργοτέλη, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» σίγουρα θέλει να βγει από τον… θεόστραβο που τον έβαλε η ήττα από τον Άρη.

Πρόσωπα του αγώνα οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, που θα ψάξουν το πρώτο γκολ τους απέναντι στις πρώην ομάδες τους!

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου

Πάντως δεν θα βαρεθούμε… Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του πρωταθλήματος αναμετρώνται στο Περιστέρι, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους να υπόσχονται αν μη τι άλλο… σασπένς! «Στα πάνω της» η ομάδα του Δώνη (μετά τη νίκη με τον Πανσερραϊκό και την ισοπαλία στην Τρίπολη), αλλά άντε να… υποτιμήσεις και εκείνη του Τσιώλη (μετά τις «κηδείες» σε Ν. Σμύρνη, Τούμπα και φυσικά απέναντι στην ΑΕΚ).

Κέρκυρα-Καβάλα

Πού το πάνε, τελοσπάντων, αυτές οι… κυρίες; Ισόβαθμες στην τέταρτη θέση και με αρκετές ζημιές ήδη στο ενεργητικό τους, Κέρκυρα και Καβάλα εξακολουθούν να αφήνουν ανοιχτά στόματα στο πέρασμά τους. Έχοντας εγκαταλείψει μια μόλις φορά ηττημένες το γήπεδο (οι γηπεδούχοι στο «Καραϊσκάκη» και οι φιλοξενούμενοι στην… πρεμιέρα από τον Άρη), θα έχει ενδιαφέρον ποια… κεφάλια θα αποχωρήσουν σκυμμένα την Κυριακή από το «Παμπελοποννησιακό».

Ηρακλής-Πανσερραϊκός

Ψάχνοντας το… ρόπαλο! Οι τρεις ονειρεμένες πρώτες αγωνιστικές (και η γλύκα της κορυφής) έδωσαν τη θέση τους στην ανώμαλη προσγείωση για τον Ηρακλή (ήττα από Καβάλα, ισοπαλία με Κέρκυρα) και έκαναν «μονόδρομο» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αν ξεγελαστεί από την κακή βαθμολογική θέση του τελευταίου (αποτέλεσμα δύσκολου προγράμματος και όχι κακής εικόνας), δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον διαβεί…

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης

Μεγάλα «χαρμάνια» στον κάμπο! Λάρισα και Αστέρας είναι… περίπου ισόβαθμοι στη βαθμολογία, αλλά το ίδιο… διψασμένοι για τη νίκη (αμφότεροι την αγνοούν από την πρώτη αγωνιστική). Με επιπλέον όπλο τον ενθουσιασμό από την προσμονή του νέου γηπέδου, οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να λυγίσουν μια ομάδα που -αλήθεια είναι ότι- τα καταφέρνει μια χαρά μακριά από την έδρα της (νίκη στο Παγκρήτιο με Εργοτέλη, ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ).

Άρης-ΑΕΚ

Ole! Η πρώτη από τις ιβηρικές μονομαχίες (που πλέον θα απολαμβάνουμε ακόμα συχνότερα στην Ελλάδα) είναι γεγονός! Ο «μεθυσμένος» από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, Άρης φιλοξενεί την -ανανεωμένη από την αλλαγή προπονητή- ΑΕΚ και οι Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Μανόλο Χιμένεθ διασταυρώνουν σε ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά τα ξίφη τους! Στην προσπάθεια, πάντως, να αποφύγουν την… ισπανική υποχώρηση, αμφότεροι έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες (Πρίττας, Ρουίζ - Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου).

Αναλυτικά η 6η αγωνιστική

Σάββατο, 16/10

Πανιώνιος-Εργοτέλης (17:15, NovaSports 2)
SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός (19:30, NET)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Κυριακή, 17/10

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου (16:00, NovaSports 2)
Κέρκυρα-Καβάλα (16:00, NovaSports 3)
Ηρακλής-Πανσερραϊκός (18:15, NovaSports 2)
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (18:15, NovaSports 3)
Άρης-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 1)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής (19:30)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:30)

Κυριακή, 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης (16:00)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (16:00)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18:15)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:30)
Ολυμπιακός-Άρης (20:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου