ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται"

"Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται"

  14/10/2010

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας. Αρχικά μίλησε για το φιλικό με τη Λίβερπουλ που ήταν να γίνει την Παρασκευή, αλλά από την Τετάρτη έχει μετατεθεί για αργότερα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη και το κέρδος των ομάδων που βγάζουν τέτοιους παίκτες από τα τμήματα υποδομών τους, λέγοντας παράλληλα: "παίκτες όπως οι Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται".
Αναφορικά με την κουβέντα που γίνεται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Γλύκας είπε: "Συζητάμε εδώ και μέρες για τον Φετφατζίδη. Σήμερα, μάλιστα, όλες οι εφημερίδες τον έχουν στα πρωτοσέλιδά τους! Πρέπει να πούμε ότι το… ξεπέταγμά του οφείλεται στον Αλέκο Αλεξανδρή. Πρέπει να σημειωθεί αυτό. Ο Αλέκος του έδωσε φανέλα βασικού στους Νέους και έπειτα τον είδε ο Ζίκο, που μπορεί να μην πέτυχε στον Ολυμπιακό, αλλά ‘το μάτι του κόβει’. Βραζιλιάνος είναι. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με 10 ξένους. Άλλες που δεν έχουν κανέναν Έλληνα στο ρόστερ τους. Το βράδυ της Τρίτης, στον αγώνα της Εθνικής, απολαύσαμε αυτό το νέο παιδί. Πρέπει να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου