Βγαίνουν και πάλι μπροστά
Καθοριστική αποδείχτηκε η κίνηση των 200 περίπου φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Δευτέρα το μεσημέρι με ψήφισμα τους, ζήτησαν την παραίτηση του ΔΣ, εφόσον δεν τακτοποιηθούν μέχρι το Σάββατο οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού αρκετά τμήματα του Ερασιτέχνη και ειδικά το πόλο ανδρών. Ο Γιάννης Συγγελίδης παραιτήθηκε από την προεδρία και αμέσως μετά ανέλαβε δράση ο α' αντιπρόεδρος Γιώργος Γλου, ο οποίος έστειλε επιστολές στους ανθρώπους που εδώ και χρόνια αποτελούν τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Ευάγγελο Μαρινάκη, αδελφούς Αγγελόπουλους και Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα και όπως όλα δείχνουν και οι τρεις αναμένεται να βοηθήσουν εκ νέου τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έτσι ώστε, να ξεπεράσει την κρίση.

Χρειάζεται άμεσα 1.500.000 ευρώ

Το άνοιγμα που υπάρχει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ. Ένα ποσό τεράστιο, από το οποίο τουλάχιστον το μισό θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, χρειάζεται το ταχύτερο δυνατό το... φιλί της ζωής από τους προαναφερθέντες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά θα πρέπει να... τραβήξουν κουπί και να αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Ενεργοποίηση και του κόσμου

Στην συνέχεια θα χρειαστεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Τα εκατομμύρια των ερυθρόλευκων φιλάθλων καλούνται να πράξουν τα δέοντα και να βάλουν "πλάτη" στην δύσκολη αυτή συγκυρία για το καλό του συλλόγου. Όσο περισσότεροι γραφτούν μέλη στον ερασιτέχνη, τόσο το καλύτερο για ολόκληρο τον Σύνδεσμο και τα τμήματά του. Είναι δεδομένο πως οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να τον στηρίξουν σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Συγκρατημένη αισιοδοξία στους αθλητές

Οι εξελίξεις και τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με την επόμενη μέρα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αν μη τι άλλο, έχουν επαναφέρει προς στιγμήν την ηρεμία στους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να βγει από το τέλμα η ομάδα. Με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, οι περισσότεροι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος για αρκετό διάστημα, φτάνοντας σε σημείο να ζουν με δανεικά.

Είναι δεδομένο πως έχουν χορτάσει από υποσχέσεις, ωστόσο όταν ακούς για ονόματα όπως των προαναφερθέντων, τότε δεν μπορείς παρά να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον.