Τέλος τα εισιτήρια του Σούπερ Καπ
Σε ρυθμούς Super Cup Volleyleague 2010 κινείται εδώ και αρκετές ημέρες η Σαντορίνη, αφού η τοπική κοινωνία αδημονεί για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (Παρασκευή 15.10, 19.00, Novasports). Τα 800 εισιτήρια που είχε αποφασιστεί να εκδοθούν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας (η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα) αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αφού χθες το πρωί εξαντλήθηκαν τα τελευταία.

"Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου της Σαντορίνης και το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μας δημιουργεί μεγαλύτερη ικανοποίηση. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένος από την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε από την πρώτη στιγμή με την ΕΣΑΠ και την ΕΛ.ΑΣ για οργανωτικά αλλά και θέματα ασφάλειας και είμαι πεπεισμένος ότι θα παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή του Βόλεϊ", δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Λίγκας ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης κ. Ορφανός και συμπλήρωσε: "Για το αν αισθανόμαστε δικαιωμένοι που επιμέναμε τόσο πολύ για να φιλοξενήσουμε αυτόν τον αγώνα στη νησί μας θα σας το πω μετά την ολοκλήρωση του, η αλήθεια όμως είναι ότι αν υπήρχε ένα γήπεδο διπλάσιας ή και μεγαλύτερης χωρητικότητας θα ήταν και πάλι κατάμεστο, κι αυτό λέει πολλά".

Απόι την Πέμπτη πάντως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, αφού νωρίς το μεσημέρι θα αφιχθούν στο νησί οι αποστολές των δύο ομάδων. Στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup Volleyleague 2010, παρουσία εκπροσώπων των διοργανωτών, των δύο προπονητών και των αρχηγών των ομάδων, ενώ θα ακολουθήσουν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού (18.00-19.30) και του Παναθηναϊκού (19.30-21.00) στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης στο οποίο θα φιλοξενηθεί και ο αγώνας.

Το πρωί της Παρασκευής, αντιπροσωπείες των δύο ομάδων θα επισκεφτούν τα Δημοτικα Σχολεία Φηρών και Καρτεράδου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους μαθητές. Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του Super Cup Volleyleague 2010, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ των γυναικείων ομάδων Ηφαιστου Σαντορίνης - Παναξιακού.