ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νικοπολίδης: Δύσκολη αντίπαλος η Ξάνθη στα Πηγάδια



Νικοπολίδης: Δύσκολη αντίπαλος η Ξάνθη στα Πηγάδια

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια», καθώς όπως δήλωσε πρόκειται για δύσκολη αντίπαλο κυρίως στην έδρα της.Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Σαμοθράκη, «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού»,που πραγματοποιήθηκε στο Publicστον Πειραιά, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα.

«Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα “Πηγάδια”. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»,
ενώ για τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος τόνισε:


«Από το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Ήρθε νέος προπονητής και πολλά νέα παιδιά που έφεραν ενθουσιασμό τόσο στον σύλλογο όσο και στον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».


Για την εκδήλωση και για το βιβλίο «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού», ο Νικοπολίδης σχολίασε: «
Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια από έναν άνθρωπο που κάνει 25 χρόνια ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει βιώσει πολλές καταστάσεις και λύπες, αλλά πολύ περισσότερες είναι οι χαρές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να το διαβάσω παρά μόνο να το ξεφυλλίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν γνώριζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου