ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Να κάνει η μάνα...

Δε θα πάνε… ναι δε θα πάνε… όχι θα πάνε… εσύ τι λες… ο άλλος θα πει… δε θα πάνε… ε ας πάνε… όχι να κάτσουν σπίτια τους…
Παιχνίδι νομίζουν ότι παίζουν ο γενικός γραμματέας αθλητισμού με την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθης, έχουν κάνει μια μετακίνηση εθνικό ζήτημα, στην οποία τιμωρηθήκαμε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ίσως να έχω μειωμένη αντίληψη των πραγμάτων όταν δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να δεχτώ αυτό το παιχνίδι της «συνολικής εξουσίας» εις βάρος των οπαδών μας και του Ολυμπιακού στο σύνολο.

Μόνο στον ΘΡΥΛΟ συμβαίνουν αυτά, παράλογες τιμωρίες, «αντικειμενικές» διαιτησίες... πόσο να το τραβήξω, τι δε μπορείτε να χωνέψετε ακριβώς και μας έχετε τόσα χρόνια στο «μάτι»; Τον Ολυμπιακό ή τον λαό του; Γιατί δε μπορώ να βρω άλλο λόγο ύπαρξης αυτής της απόφασης απαγόρευσης έκτος από το «Θα σας δείξω εγώ…». Αποφασίζετε και διατάζετε και εμείς θέλετε απλά να προσπεράσουμε.

Άκουσα και κάτι σήμερα που δε ξέρω πως θα ακουστεί στα αυτιά του καθένα… γνωστός παραγωγός αθλητικής ραδιοφωνικής εκπομπής είπε: «Ο Μαρινάκης έστειλε την επιστολή για να δείξει ότι θα περάσει το δικό του»… εδώ τώρα μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα, όπως έκανα και εγώ... ότι δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ξέρετε!

Είμαστε μόλις εικοσιπέντε ώρες πριν το παιχνίδι και η τελική απόφαση ακόμα είναι στον αέρα!!!

Άποψη μου φυσικά είναι ότι δεν έπρεπε ΚΑΝ να τίθεται θέμα τιμωρίας και να είχαμε αύριο μια όμορφη και οργανωμένη εκδρομή… δε πειράζει «κύριε» Μπιτσαξή, δε σας ρίχνω ευθύνες, όχι δε φταίτε εσείς, αυτοί που σας έχουν ακόμα σε αυτή τη θέση φταίνε… που προφανώς είναι όμοιοι σας…!!!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ





Παγκαλή Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου