Η πρώτη του King Bill
H κορυφαία φετινή μεταγραφή της Ευρώπης θα παίξει για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση με τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον "King Bill", ο οποίος το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει "στρατόπεδο" πετώντας τα πράσινα του αιώνιου αντιπάλου για λογαριασμό της ωραιότερης διχρωμίας.


Στο κλειστό της Λαμίας θα βρεθούν αρκετοί φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον διεθνή γκαρντ με το "Νο7" στην φανέλα. Παράλληλα, εκτός από τον Σπανούλη πρεμιέρα θα κάνουν και οι Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, Μάρκο Κέσελι, Τζαμόν Γκόρντον, Δημήτρης Κατσιβέλης και Ματ Νίλσεν.

RedPlanet.gr - Oλυμπιακός - Τουρκ Τέλεκομ (8)
Την τιμητική του, όμως, θα έχει και ο μεγάλος δάσκαλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στον Θρύλο με στόχο να επαναφέρει την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή.

Να μπει με το... δεξί

Οι ερυθρόλευκοι και κάτοχοι του τροπαίου γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Κύπελλο είναι παραδοσιακά ο θεσμός των εκπλήξεων. Στο πλαίσιο αυτό, θα παραταχθούν προϊδεασμένοι για ένα ματς το οποίο είναι στο χέρι τους για να γίνει εύκολο. Εκτός, όμως, από το... ροζ φύλλο αγώνα στόχος είναι και η καλή εμφάνιση από τη νέα ομάδα που οραματίζεται και δημιουργεί κομμάτι - κομμάτι ο Ντούντα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αμιγώς αγωνιστικά νέα ο "σοφός" άφησε στην Αθήνα τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μιχάλη Πελεκάνο και φυσικά τον Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

Στον αντίποδα, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε μαζί του τον 19χρονο γκαρντ, Δημήτρη Κατσιβέλη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον φέρελπις παίκτες της χώρας.