ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Θεοδωρακάκης: «Στη διάθεση του Ολυμπιακού»!

Θεοδωρακάκης: «Στη διάθεση του Ολυμπιακού»! 

11/10/2010

Θεοδωρακάκης: «Στη διάθεση του Ολυμπιακού»! 
Πάντα διαθέσιμος για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό -ειδικά τώρα που περνάει δύσκολες στιγμές- δήλωσε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρώην πρόεδρος σχολίασε την παραίτηση Συγγελίδη και εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τον σύλλογο, όποτε και από όποιο πόστο του ζητηθεί.
«Δε μου φαίνονται πρωτόγνωρα, αλλά ούτε και αναμενόμενα αυτά που συνέβησαν. Είναι μια ιστορία που έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί νωρίτερα και να μη φτάσει εδώ», ανέφερε αρχικά ο κ. Θεοδωρακάκης, που αναφέρθηκε στην παραίτηση του προέδρου: «Ο Γιάννης Συγγελίδης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα και με τον οποίο με συνέδεε φιλία. Δεν ξέρω με τι συμβουλές και τι άλλες υποδείξεις φτάσαμε εδώ που φτάσαμε -ένα σημείο που (για να πω την αλήθεια) εμείς που ήμασταν απ’ έξω το βλέπαμε να έρχεται. Όπως και να ‘χει, όμως, δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν πρόεδρο, που είχε θέληση να προσφέρει, να φεύγει έτσι».
Ερωτώμενος για το αν του ζητήθηκε ποτέ βοήθεια, ο κ. Θεοδωρακάκης ανέφερε: «Eίχαμε μια καλή φιλία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν μπορώ και δεν θέλω να το εξηγήσω. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Πρέπει ο α’ αντιπρόεδρος (ο κ. Γλου) να ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου, το οποίο μετά θα αποφασίσει αν θα πάει σε εκλογές για νέο πρόεδρο».
Παρόλο που τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν είμαι κανένας οικονομικός παράγων», ήταν σαφής:
«Έχω θέληση να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί. Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση, όμως, για όλες τις οφειλές, να γίνει κάποια επαφή με ανθρώπους που έχουν τη θέληση να βοηθήσουν και να βγάλουν τον Ερασιτέχνη να βγει από αυτή την κατάσταση.
Τα μέλη έχουν μειωθεί, δεν είναι πολλά ενεργά. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη, ώστε να επενδύσει κάποιος τα λεφτά του. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δε θέλω να προτρέξω και να πω τίποτα, διότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορεί να έχουν άλλα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου