ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Όχι και από την Αστυνομία Θράκης ( Αναλυτικά η ανακοίνωση )

Όχι και από την Αστυνομία Θράκης

Μπορεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να εντείνουν τις προσπαθείς τους ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη όμως μετά από τα δύο «όχι» του Μπιτσαξή εισέπραξαν και την αρνητική απάντηση από την Αστυνομία της Θράκης. Μάλιστα η αντίδραση των Πειραιωτών αναμένεται άμεση και την Τετάρτη αναμένεται να επανέλθουν δυναμικά στο θέμα ζητώντας εκ νέου εισιτήρια για το ματς με τους Ακρίτες.


 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ξάνθης:

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12.10.2010/11.00’ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης στην οποία συμμετείχαν:

α) εκπρόσωπος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, β) εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, γ) εκπρόσωπος της Δ. Ε. Α. Β. δ) εκπρόσωπος της Super League ε) ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π. Α. Ε. Skoda Ξάνθη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, περιόδου 2009-2010, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10/2010 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, στα Πηγάδια ? Ξάνθης» αποφασίστηκε:

Κατ’ εφαρμογή της υπ. αριθμ. 122 από 07.10.2010 Απόφασης του κ. Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού η μη χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π. Α. Ε. Skoda Ξάνθη στη φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η συνακόλουθη μη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Υπενθυμίζεται δε, ότι επειδή δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο στους φιλάθλους της Π. Α. Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και στους φιλάθλους της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη που δεν κατέχουν κάρτα μέλους - φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας για την αποκατάσταση της αλήθειας η οποία εκφράζεται τελείως διαφορετικά (π.χ ότι επιτρέπεται η προμήθεια μεμονωμένων εισιτηρίων από φιλάθλους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) σε αθλητικές και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες καθώς και σε διάφορα ιστολόγια.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους - φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Στους κατόχους κάρτας μέλους - φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη, υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου